Sinful Anal Training Sett
Sinful Anal Training Sett
kr 299,00
3 for 600,-
Sinful Anal Training Sæt Silikone Product 1
Sinful Anal Training Sett  2
Sinful Anal Training Sett  3
Sinful Anal Training Sett  4
Sinful Anal Training Sæt Silikone Pack 90

Sinful Anal Training Sett

4.3 (7)
3 for 600,-
kr 299,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Sinful Anal Training Sett er perfekt for deg som vil eksperimentere med anal stimulering.

Settet inneholder 3 analplugger i forskjellige størrelser, så du gradvis kan venne deg til en fyldigere stimulering, etterhvert som du er klar for det.

Er du ny innen anal stimulering bør du starte med den lille pluggen. Når du er litt øvet kan du gå videre til den mellomste pluggen, og når du er klar for fyldig stimulering kan du kaste deg ut i det med den store pluggen.

Du kan for eksempel bruke Sinful Anal Training Sett slik at du venner deg til følelsen av anal stimulering før du har analsex. Er du kvinne kan du også bruke en av de tre pluggene til å oppnå stimulering under vaginal sex.

Vi anbefaler at du alltid bruker masse vannbasert analglidekrem når du bruker Sinful Anal Training Sett, fordi kroppen ikke produserer naturlige glidemidler bak. Glidekremen gjør at de tre pluggene er mer behagelige å føre opp og mer nytelsesfulle å bruke.

Målene på de tre pluggene fra Sinful Anal Training Sett er:
Liten plugg: 11 x 2,9 cm
Medium plugg: 12,2 x 3,7 cm
Stor plugg: 13,3 x 5 cm

Detaljer
MATERIALE: Medisinsk silikon.
FTALATFRI: Ja.
LITEN PLUGG:
- Lengde: 11 cm (10 cm kan føres inn).
- Diameter: 2,9 cm.
MEDIUM PLUGG:
- Lengde: 12,2 cm (10,5 cm kan føres inn).
- Diameter: 3,7 cm.
STOR PLUGG:
- Lengde: 13,3 cm (11,3 cm kan føres inn).
- Diameter: 5 cm.
VANNTETT: Ja.
GLIDEKREM: Vannbasert.
SPRÅK: Engelsk. VARENUMMER: 14479.
Anmeldelser
4.3
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (7)
Veldig fint

Absolutt verdt en god anbefaling. Passer for enhver anledning, bra for nybegynnere og erfarne. Materialet er superfint og glir perfekt opp, og de holder seg der de skal. Damen og jeg stortrives med dette settet, og de forskjellige størrelsene har hver sin funksjon. Den lille er superfin når du trenger å bli ertet og blir bedt om å gå rundt medden under klærne Mellomstørrelsen (størrelsen blir fort stor fra liten til medium) er veldig bra når damen virkelig vil skjemme bort og bruke den under samleie. Den storeer perfekt for dager hvor damen ikke er 100% på, og man bare må ha det fint alene. Her får du skikkelig stimulans for alle pengene, så mye at det kan tene på damen og fåhenne til å få lyst til å være med i leken uansett. Alt i alt et nydelig produkt som virkelig setter i gang leken i huset ;). Les mer

-
5 5 1
Til forventning

Dette settet føles mykt og godt, god kvalitet. Den minste er veldig liten, god for helt nybegynner, den mellomste er akkurat passe, og den største er veldig stor.

-
5 4 1
Fint sett

Fint sett med forskjellige størrelser. Liten til medium er fine størrelser. Fra medium til stor er dog hoppet en del større.

-
5 4 1
Alt for liten, liten, alt for stor

Den minste er for liten, den mellomstore blir du fort vandt med, den største er alt for stor. Gjør egentlig bare vondt for en nybegynner.

-
5 3 1
Bra

Bra prudukt, lett anvendt, enkel og rense etter bruk. Over all fornøyd. Leste ikke dimmensjoner før kjøp men disse er helt grei til opptrening

-
5 5 1
Ganske store!

Ikke helt for nybegynnere, men hvis du vil ha en utfordring er dette et flott sett. Les dimensjonene før du kjøper... det gjorde nemlig ikke jeg ;)

-
5 4 1
Ok+

Bra til opptrening. Den største er stor for nybegynnere!

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no