Sinful Kinky Goodiebox - LIMITED EDITION

Klikk på bildene for å forstørre

 • NO

Sinful Kinky Goodiebox - LIMITED EDITION

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 799,00

  Beskrivelse

  Gi partneren din en ekstra frekk overraskelse med Sinful Kinky Goodiebox - LIMITED EDITION.

  Boksen inneholder hele 15 forskjellige produkter bestående av sexleketøy og bondage-utstyr fra de populære merkene Sinful og Obaie.

  Med produkter til både ham og henne, kan dere nyte leketøyene og utstyret sammen under sex og forspill. Dere kan dessuten bruke boksens innhold til å utleve deres kinky fantasier og eksperimentere med både bindeleker og spanking.

  Verdien av Sinful Kinky Goodiebox er på hele 2200 kr og boksen selges kun i et begrenset antall. Så slå til nå og gjør et kupp.

  Detaljer

  INNHOLD: 15 produkter bestående av sexleketøy og bondage-utstyr.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEKSFRI: Ja.
  BRUKSANVISNING: Engelsk.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Kinky
  Verdt pengene Jeg ble positivt overrasket når jeg fikk så mange nye produkter å leke med for en så liten pris. Har hatt det veldig gøy, og ser fram til å bruke dem igjen. Kommer så absolutt til å kjøpe mer fra sinful. Dette er et fantastisk kjøp. Enda bedre er at bulleyvibratoren passer til veldig mange av produktene og den er veldig kraftig. Jeg er veldig fornøyd.
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Kinky
  Fin overraskelse! Kjøpte denne da jeg tenkte at det kunne være gøy med litt forskjelllig bondage utstyr og kinky leketøy. Ble et veldig bra kjøp! Sleevet er noe hverken jeg eller partneren min visste fantes og det er blitt en av favorittene våre nå.
  Veldig bra miks av alt man kan tenke seg å leke med og teste til en veldig bra pris!

  Mansjettene er deilig vatterte så de er behagelige å bruke. Materialet på tingene er uventet bra og bedre kvalitet enn jeg hadde forventet ! Krysset var perfekt da vi først hadde tenkt å kjøpe et som var ganske dyrt. Perfekt pakke som flere virkelig burde kjøpe og eksperimentere med der hjemme! Vi fant til og med en ny fetish gjennom sleevet!
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Kinky
  Løp og kjøp! Her får du mye for pengene! God variasjon av leker for enhver smak, enten du ønsker å utforske noe nytt eller allerede er erfaren. Nesten alle produktene har en «holder» til den inkluderte (kraftige) bullet-vibratoren, noe som gjør settet svært fleksibelt. Alle produktene har overraskende god kvalitet, og føles dyrere enn de er. Allikevel viktig å merke seg at bindesettet er mer symbolsk enn det er effektivt, da kjettingene er svake og flere av de røk under noe røff førstegangsbruk. Lite trekk at goodieboxen ikke koster én krone mer, for å utløse gratis frakt, men dette er vel et helt fair business-trekk fra sinful ;-) Alt i alt en svært god pakke for en svært god pris. Med tanke på at dette er en limited edition anbefaler jeg alle å løpe og kjøpe!
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Kinky
  Lekre produkter Perfekt leketøy
  5 5 1

  Du anmelder: Sinful Kinky Goodiebox - LIMITED EDITION

  Hvordan bedømmer du produktet? *

  Du vil kanskje også like: