Sinful Sex Toy Starter Kit

Klikk på bildene for å forstørre

Sinful Sex Toy Starter Kit

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 399,00

  Beskrivelse

  Sinful Sex Toy Starter Kit består av 6 ulike produkter til dere begge, sånn at dere sammen kan utforske hverandres lyst på nye og spennende måter.

  I esken finner dere også en A-Z guide på norsk som gir informasjon om produktene, sånn at dere får den beste introduksjonen til sexleketøyets fantastiske univers.

  Den lille og effektive bulletvibratoren er perfekt til å vekke lysten, når hele 7 intense vibrasjonsinnstillinger skjemmer bort de ytre erogene zonene som for eksempel klitoris, pung og brystvorter.

  Vibratoren kan også kombineres med penisringen som dere kan nyte under samleie. Kaninørene pirrer klitoris, mens ringen rundt penisroten gir en fastere og mer langvarig ereksjon - til glede for dere begge.

  Dere får også en analplugg i et slankt design som forvandler den lille bulletvibratoren til en frekk analvibrator. Den er enkel og behagelig å føre inn, og gir en deilig stimulering av de mange sensitive nerveendene i begge kjønns anus.

  Nyt den klassiske dildovibratoren til pirrende, vaginallek eller til intens utvendig stimulering av klitoris. Multispeed-funksjonen byr på mange muligheter for både forsiktige og kraftfulle vibrasjoner.

  Tilfør leken en ekstra, sanselig dimensjon med blindfoldet, og eksperimenter med soft bondage med de myke mansjettene som tar lekene til et nytt nivå. Det følger også med et gratis 50 ml vannbasert glidemiddel som gjør de frekke lekene enda våtere.

  Detaljer

  INNHOLD: Bulletvibrator, penisring, analplugg, dildovibrator, blindfold, mansjetter, vannbasert glidekrem.

  A-Z GUIDE: Dansk, svensk, norsk, finsk og engelsk.

  BULLETVIBRATOR:
  - Materiale: ABS-plast.
  - Ftalatfri: Ja.
  - Full lengde: 5,5 cm.
  - Diameter: 1,8 cm.
  - Vibrasjoner. 3 nivåer, 4 mønstre.
  - Batteritype: 3 x LR44-batterier (følger med).

  PENISRING:
  - Materiale: Silikon.
  - Ftalatfri: Ja.
  - Indre diameter: 3,2 cm (tøyelig).

  ANALPLUGG:
  - Materiale: Silikon.
  - Ftalatfri: Ja.
  - Full lengde: 8 cm, hvor 7,5 kan cm føres inn.
  - Diameter: 2,5 cm.
  - OBS: Må kun brukes når bulletvibratoren er plassert i pluggen.

  DILDOVIBRATOR:
  - Materiale: ABS-plast med PU-belegning.
  - Full lengde: 18 cm, hvor ca. 15 cm kan føres inn.
  - Diameter: 2,6 cm.
  - Vibrasjoner: Multispeed.
  - Batteritype: 2 x AA-batterier (medfølger).

  BLINDFOLD:
  - Materiale: Polyester.
  - Størrelse: One size.
  - Lengde: 18 cm.
  - Høyde: 8 cm.
  - Tykkelse: 0,2 cm.

  MANSJETTER: 
  - Materiale: Polyester, borrelås og metall.
  - Omkrets: Opp til 36 cm.
  - Bredde: 5,5 cm.

  GLIDEKREM:
  - Innhold: Vannbasert glidekrem.
  - Størrelse: 50 ml.
  - Kondomsikker: Ja.
  - Fri for: Alkohol, parfyme og parabener.
  - Ingredienser: Aqua, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Glycerin, Potassium Sorbate og Sodium Benzoate.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Veldig fornøyd! Her får du mye for pengene! Flott utvalg av ting du og din partner kan utforske :)
  5 4 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Wow! Viberatoren har fått VELDIG bra tilbakemelding på! Blindfoldet og mansjetten er i bra kvalitet! Penisringer er ikke testet enda, men bulleten rister sabla bra! alt i alt en VELDIG god pakke for pengene! Anbefales!
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Fin pakke for folk som vil utforske litt mer Vil absolutt anbefale dette settet til noen som kanskje ikke har så mye par-leketøy fra før av! Genial starterpakke til en hyggelig pris. Det som trekker litt ned er at analpluggen sitter dårlig i om man vil la den være «i fred» i anus, men fungerer bra om man bruker den aktivt. De mansjettene var også litt for store om man vil bruke de på hender, og borrelåsen blir litt for lett å rive seg løs fra.. men om man er ny når det gjelder bondage vil jeg tro at de kan passe bra å føles trygge som en starter.
  5 4 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Elsker dette!! Det var super gøy gøy å prøve. Vi er veldig fornøyde med kjøpet vårt. Det kom mye tidligere enn vi forventet, og det var positivt. Det var mye spennende å prøve, og introduserte oss for nye opplevelser. Vi kommer garantert til å handle mer hos sinful og anbefaler det på det sterkeste.
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Bra begynnersett Gode peodukter til en meget fornuftig pris. Alle produktene er givende på sin måte. Bra kvalitet ifht pris. Anbefales til alle par.
  5 4 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Takk for en god opplevelse Kjæresten og jeg har lenge vurdert om vi skulle gjøre noe for å “spice opp” sexlivet litt etter at vi fikk barn. Vi bestilte denne boksen til en helg uten barna, og den har definitivt vært et friskt pust, så vi skal garantert prøve mer en dag :-)
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Fine ting Jeg bestilte denne til kjæresten min og meg, da vi i lenge har tenkt på å prøve sexleketøy. Det var gode ting til oss begge, og den lille analpluggen som fulgte med var hun faktisk helt forelsket i. Blindfoldet er også utrolig frekt til henne. Kan helt klart anbefales hvis man vil prøve litt forskjellig.
  5 4 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Nytt univers Vi fikk oss en veldig positiv overraskelse når vi kastet oss ut i det ukjente. Vi var ikke helt sikre på om det var noe for oss, men denne boksen med sine mange ulike produkter, har vist seg å være et friskt pust for sexlivet vårt. Det var faktisk ikke så overveldende når vi først stod i det. Kanskje det henger sammen med at det er noen fine produkter, som ikke fremstår sjofle. Vi er glade for at vi fikk muligheten til å prøve boksen. For oss har det vært et fint springbrett til nye opplevelser. Jeg synes alle par skal hoppe ut i det :-)
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Veldig fornøyd! Kjæresten min ønsket seg et opplevelsesgavekort, og jeg bestemte meg for å kjøpe sexleketøysesken. Det var hun HELT med på! Det er lenge siden vi har hatt en så god kveld. Jeg er en VELDIG glad og fornøyd mann.
  5 5 1

  Du anmelder: Sinful Sex Toy Starter Kit

  Hvordan bedømmer du produktet? *