Sinful Vibrerende Analplugg Small
Sinful Vibrerende Analplugg Small
kr 219,00
Sinful Vibrerende Analplugg Small  1
Sinful Vibrerende Analplugg Small  2
Sinful Vibrerende Analplugg Small  3
Sinful Vibrerende Analplugg Small  4
Sinful Vibrerende Analplugg Small  6
Sinful Vibrerende Analplugg Small  10

Sinful Vibrerende Analplugg Small

3.2 (5)
kr 219,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Sinful Vibrerende Analplugg Small er perfekt om du ønsker å eksperimentere med analstimulering, og ønsker dype, pirrende vibrasjoner.

På grunn av pluggens størrelse er den god hvis du har lyst å prøve analsex for første gang og foretrekker analstimulering som ikke er alt for fyldig.

Sinful Vibrerende Analplugg Small kan både nytes alene og sammen med en partner. Den kan for eksempel brukes som oppvarming før analsex eller til å oppnå ekstra stimulering under vaginalsex.

Pluggen er glatt og kjegleformet, og derfor lett å innføre. Fordi den er laget av silikon, er den svært behagelig å bruke.

Analpluggen har en innebygd multispeed-vibrator som er lett å styre ved å skru på lokket nederst. Hvis du skrur lokket med klokka, skrur du vibratoren på og vibrasjonsstyrken økes. Skrur du lokket mot klokka minsker du vibrasjonsstyrken til den skrur helt av.

Vi anbefaler at du alltid bruker rikelig med vannbasert analglidekrem med Sinful Vibrerende Analplugg Small, ettersom kroppen ikke produserer naturlige glidemiddel bak.

Etter bruk rengjøres pluggen med varmt vann og eventuelt en antibakteriell sexleketøysrens.

Produktet bruker 1 x AAA-batteri (medfølger ikke).

Detaljer

MATERIALE: Silikon og ABS-plast.
FTALATFRI: Ja.
LATEKSFRI: Ja
LENGDE: 12 cm.Ca. 10 cm kan innføres.
DIAMETER: 2,9 cm.
BATTERIER: 1 stk. AAA-batteri (medfølger ikke).
GLIDEMIDDEL: Vannbasert.
MANUAL: Engelsk.

VARENUMMER: 14474.
Anmeldelser
3.2
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (5)
Den er perfekt for nybegynnere

Denne analpluggen i nydelig kvalitet er superenkel å bruke for nybegynnere i analsex. Den er både nyttig å bruke med og uten vibrasjon; i tillegg har begge parter nytte av denne analpluggen hvis den brukes under vaginal sex. Jeg vil absolutt anbefale dette produktet til andre som er nysgjerrige på analsex :) Les mer

-
5 5 1
Ubrukelig når alene

Formen på denne pluggen gjør at man må være to om å få denne pluggen til å bli der den skal være. Det er ingenting å ta tak i og lengden gjør det vanskelig å komme seg helt opp når man har en partner som ikke er involvert i anallek. Mega skuffende! Les mer

-
5 1 1
Vill vibrator

Vi kjøpte dette produktet for å piffe opp forspillet litt, sammenlignet med en vanlig buttplugg. Materialet er fint glatt og litt fleksibelt, og størrelsen er helt perfekt som nybegynnerplugg. Og vibrasjonene er ville og kraftige, både for min kone men også for meg når jeg er oppe i henne mens hun har pluggen i og den er på. Les mer

-
5 4 1
Bare greit

Jeg synes ikke vibrasjonene er sterke nok, men mannen min likte det. Pluggen er lett å sette inn fordi den er så liten, men den gjør også at den faller lett ut :/.

-
5 3 1
Ok, men vondt endestykke.

Denne har god overflate og lett å innføre. Men avslutningen med den store gummirundingen er ikke god. Har klippet den oval. Det ble litt bedre.

-
5 3 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no