Sinful Wild Thing Sexleketøysboks med A-Z Guide
Sinful Wild Thing Sexleketøysboks med A-Z Guide
kr 599,00
Sinful Wild Thing Sexleketøysboks med A-Z Guide produktbilde 1
Sinful Wild Thing Sexleketøysboks med A-Z Guide
Sinful Wild Thing Sexleketøysboks med A-Z Guide
Sinful Wild Thing Sexlegetøj Boks Hand 50
Sinful Wild Thing Sexlegetøj Boks Hand 51
Sinful Wild Thing Sexleketøysboks med A-Z Guide
Sinful Wild Thing Sexleketøysboks med A-Z Guide
Sinful Wild Thing Sexleketøysboks med A-Z Guide
Sinful Wild Thing Sexleketøysboks med A-Z Guide produktbilde 6

Sinful Wild Thing Sexleketøysboks med A-Z Guide

4.7 (5)
kr 599,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Vil du gjerne eksperimentere med prostatastimuli og oppnå enda er seksuell nytelse? Så ta på en orgasmefylt reise i det pirrende anale universet med Sinful Wild Thing Sexleketøysboks med A-Z Guide. 

Boksen inneholder alt dere trenger for å stimulere prostata og oppleve nye former for deilige fornøyelser. Du får en analglidekrem og en analdusj, som sikrer en trygg og ren opplevelse, slik at du kan slappe helt av og gi deg slipp for nytelsen. 

Du får dessuten to forskjellige prostataleketøy som du kan eksperimentere med og finne din favoritt. Getter Dual Massager har et ergonomisk design som treffer prostata helt perfekt og pirrer med deilige vibrasjoner. Penisringen med prostatastimulator gir deg en mer langvarig ereksjon og stimulerer din prostata i takt med dine bevegelser, hvilket gjør den ideell til å bruke sammen med en partner. 

Boksen inneholder dessuten en engelsk A-Z Guide. I guiden finner du informasjon om prostata og en trinn-for-trinn guide til prostatastimuli og produktene, slik at du får den beste opplevelsen du kan.

Sinful Wild Thing Sexleketøysboks er perfekt til deg som ønsker å komme i gang med prostatastimuli og oppnå enda mer seksuell nytelse. 

OBS: Den ene prostatavibratoren bruker 1 stk. AAA-batteri, som skal kjøpes separat. 

Detaljer

INNHOLD: Sinful Anal Glidemiddel (50 ml), Sinful Flexible Tip Analdusj, Sinful Getter Dual Prostata Massager og Sinful Penisring med Prostatastimulator.
A-Z GUIDE: Engelsk.

ANALGLIDEMIDDEL:
- Vannbasert: Ja.
- Parabenefri: Ja.
- Kondomvennlig: Ja.

ANALDUSJ: 
- Materiale: PVC.
- Ftalatfri: Ja.
- Volum: 175 ml.

GETTER DUAL PROSTATA MASSAGER: 
- Materiale: Silikon og ABS-plast.
- Innførbar lengde: 10,3 cm.
- Diameter: 3,2 cm (bredeste punkt).
- Vibrasjoner: 5 vibrasjonsnivåer.
- Batteritype: 1 x AAA-batteri (følger ikke med).

PENISRING MED PROSTATASTIMULATOR:
- Materiale: Silikon.
- Ftalatfri: Ja.
- Innførbar lengde: 9 cm.
- Penisring, indre diameter: 4 cm (kan strekkes ut).

VARENUMMER: 18596.
Anmeldelser
4.7
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (5)
Virkelig herlig

Vi er veldig fornøyde med denne dildoen. Vi er ganske ferske innen anallek. Dette settet har definitivt gjort det mye mer spennende og bedre for oss.

-
5 5 1
Førstegangskjøper

Dette er første gang jeg kjøper analeker for menn og har vært litt forsiktig. Det var imidlertid ingen grunn til det. Settet er superenkelt å bruke og instruksjonene er enkle å følge. Du må bare ta deg god tid. Les mer

-
5 5 1
Hot, men..

Virkelig fin nybegynnerboks - fin kvalitet og utrolig hot innpakning. Vibratoren er enkel å bruke og gjør det den er beregnet for. Jeg har et lite problem med pluggen, da den etter min mening er litt for kort og dermed strammer penis litt. Jeg skulle ønske det var en ring til testiklene. Imidlertid treffer den fortsatt prostata under samleie... og gir de villeste orgasmer. Virkelig lett å rengjøre, så alt i alt et fint produkt og du får virkelig mye og god kvalitet for pengene Les mer

-
5 5 1
For nybegynnere i analleker

Dette settet er perfekt for deg som er nybegynner innen anallek. Den medfølgende bruksanvisningen gir deg all informasjonen du trenger. Vibratoren er perfekt for solo-lek mens du onanerer eller du bare vil ha en liten analmassasje. Den varer lenge og er derfor perfekt å nyte over lengre tid. Ringen med pluggen er veldig bra for deg som ønskeranal stimulering, tykkere penis mens du er aktiv. Ringen strammer utrolig godt og holder seg på plass og bevegelsene fra penis sørger for at pluggen masserer mens du bevegerdeg. Douchen er som den skal være og glidemiddelet er perfekt for anal. For de som ikke er nybegynnere vil jeg ikke anbefale dette settet. Hvis du vil ha lignende ting fradette settet, gå inn og finn dem individuelt og finn størrelsene som passer deg best. Les mer

-
5 5 1
Fantastisk

Det er en fantastisk boks med alt du kan ønske deg og det er billig, som nybegynner var det litt vanskelig, men med tiden passet alt bra;)

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no