Soloflesh Realistisk Vagina Onaniprodukt
Soloflesh Realistisk Vagina Onaniprodukt
kr 1 195,00
Soloflesh Realistisk Vagina Onaniprodukt

Soloflesh Realistisk Vagina Onaniprodukt

kr 1 195,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Soloflesh er et revolusjonerende onaniprodukt for menn, som gjerne vil ha en meget realistisk opplevelse. Soloflesh er nok det produktet på markedet, som gir den mest realististe følelsen, fordi den ligner en ekte vagina. Samtidig gir den et naturlig trykk rundt penis, reagerer på bevegelsene dine og den kan enkelt nytes ved kroppstemperatur.

Soloflesh fylles med vann, slik at den utvider seg og oppnår samme størrelse som en naturlig vagina. Hvis du bruker koppstemperert vann, vil du få den mest realistiske følelsen men Soloflesh. Man kan også velge å fylle den med luft. For å oppnå en glidende og deilig følelse, anbefaler vi at du bruker nok vannbasert glidemiddel sammen med Soloflesh.

Det at Soloflesh reagerer på bevegelsene dine, gjør den meget realistisk. Den reagerer fordi vannet innvendig, skvulper frem og tilbake som gir deg en ekte følelse. Soloflesh kan både nytes uten hender forfra og bakfra, men også med hender hvor du beveger den frem og tilbake.

Fordi Soloflesh er laget i et mykt og fleksibelt materiale, og fordi trykket kan økes eller minskes ved å tilpasse vannmengden, vil dette realistiske onaniproduktet være frekt og stimulerende for menn i alle størrelser. Vanntrykket i Soloflesh vil også gi deg en naturlig følelse og du unngår lydene som ofte kommer med onaniprodukter som bruker vakuum.

Slik bruker du Soloflesh:

Ta den svarte proppen og borrelåsen av, og utvid åpningen slik at den kan settes fast på vannkranen. Hold den ene hånden under Soloflesh og fyll den men vann til du har oppnådd trykket du ønsker. Hold godt fast om halsen på Soloflesh og stram til, før du fjerner den fra vannkranen, slik at du unngår at vannet renner ut. Til slutt setter du på borrelåsen rundt halsen, tram til og sett til slutt proppen i igjen. Soloflesh er nå klar til bruk.

Soloflesh er kompakt og enkel å oppbevare når den ikke er fylt. Du tømmer og rengjør enkelt Soloflesh, når du er ferdig med å bruke den.

Soloflesh kommer nå i ny og forbedret utgave. Den nye Lifecast strukturen, gir produktet langt mer realisme ved å lage en replika av kvinnens indre anatomi. Utforsk og opplev de forskjellige stimulasjonene Soloflesh gir i forskjellige posisjoner.

Detaljer

MATERIALE: 100 % medisinsk silikon.
INNVENDIG LENGDE: Min. 18 cm.
FTALATFRI: Ja.
FYLLES MED: Vann eller luft.
VEKT: 756 g.
ENKEL Å RENGJØRE: Ja.
REALISTISK FØLELSE: Ja.

VARENUMMER: 13624.
Anmeldelser
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fremdeles sin første anmeldelse til gode. Hjelp andre - gi oss din mening!
0.0
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no