SONO No 17 Dong Extension Penis Sleeve

Klikk på bildene for å forstørre

 • SONO No 17 Dong Extension Penis Sleeve
 • SONO No 17 Dong Extension Penis Sleeve
 • SONO No 17 Dong Extension Penis Sleeve

SONO No 17 Dong Extension Penis Sleeve

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 329,00

  Beskrivelse

  Vil du gjerne gi enda mer fylde, lengde og nytelse til din partner under sex?

  SONO No. 17 Dong Extension Penis Sleeve er 5,5 cm i diameter og gir deg 3,5 cm ekstra lengde å gjøre godt med, mens det anatomisk formede hodet stimulerer både vagina og G-punkt.

  Settes enkelt fast på penis med den fleksible ball strapen, som strammer godt rundt ballene dine og holder dem spente og klar. Sikrer samtidig at sleevet ikke sklir av, selv under de mest energiske og langvarige lakenaktivitetene.

  Det myke og ytterst strekkbare TPE-materialet sikrer at den passer perfekt rundt penisen din. Det betyr at sleevet følger din penis' bevegelser, og vil gi både deg og partneren din en meget behagelig og naturlig opplevelse.

  Kan benyttes både vaginalt og analt. P.g.a. lengde (innførbar lengde 19 cm) og tykkelse (diameter på 5,5 cm) anbefales den ikke til dere som nettopp har gått i gang med å eksperimentere analt.

  Detaljer

  MATERIALE: TPE.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  VANNTETT: Ja.
  YTRE LENGDE: 26 cm (kan føres 19 cm inn).
  YTRE DIAMETER: 5,5 cm.
  INDRE DYBDE: Ca. 15 cm.
  INDRE DIAMETER: Ca. 4 cm.
  STREKKBAR: Ja.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brukervennlighet
  Enkel å sette på
  Komfort og passform
  Hiv deg rundt At du får et produkt som kan forsvare seg i forhold til pris er etter vår oppfatning et klart ja. At det har en form som en stor penis gjør at det går å forholde seg til. Den var lett å sette på. Materialet behagelig. Ingen lukt. Lett å rengjøre. Sitter på som den skal og vingler ikke.
  Har du tynn og kort har Sono flere modeller. Denne passet min som er plusssize. Den forlenger utstyret med 3.5cm og omkretsen noe. Dere må bruke litt tid til å venne dere til størrelsen.
  Hva kunne vært bedre? Tja, anatomisk kan Sono nok vinne kunder på at den dorsale(undersiden) delen var tykkere for å skape effektivt trykk som øker kvinners nytelse. Ellers så kunne hodet nok vært mer markert da kvinner generelt liker det. Forskning bekrefter dette. Ut over det er det bare å si at produktet samlet står seg i pris og i sammenligning med tilsvarende produkter. Verdt å prøve som krydder for den trygge mannen og hans partner som liker det XXL. Denne fyller opp på en god måte. Noe for din kjæreste? Verdt å prøve.
  5 4 1

  Du anmelder: SONO No 17 Dong Extension Penis Sleeve

  Hvordan bedømmer du produktet? *