Spartacus Blown Glass Kegel Egg
Spartacus Blown Glass Kegel Egg
Spar 28%
kr 249,00
Legg i handlekurv
Spar 28%
Spartacus Blown Glass Kegel Egg produktbilde 1
Spartacus Blown Glass Kegel Egg produktbilde 1
Spartacus Blown Glass Kegel Egg produktbilde 3
Spartacus Blown Glass Kegel Egg bilde av emballasje 50
Spartacus Blown Glass Kegel Egg bilde av emballasje 90

Spartacus Blown Glass Kegel Egg

4.4 (1)
kr 349,00 kr 249,00
Tilbudet varer så langt lageret rekker

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Oppnå optimal intensitet med Blown Glass Kebel Eggene fra amerikanske Spartacus.

Bruk de vakre bekkenbunnseggene alene til effektiv trening av din mest erogene sone, eller til pirrende lek sammen med en partner. Regelmessig bruk av Kegel Eggene gir økt følsomhet, bedre muskelkontroll og en strammere og mer nytelsesfull følelse under samleie eller ved lek med en dildo.

Eggene er håndlagde i splintfritt glass, og har dermed en deilig, glatt overflate. Det gjør innføringen enkel og behagelig - men det er likevel alltid en god idé å benytte dem sammen med glidekrem, så blir det hele enda bedre.

For en annerledes og ekstra pirrende opplevelse kan du avkjøle eller varme opp eggene innen bruk. 10 minutter i kjøleskapet eller varmt vannbad, og du kan nyte god av temperaturforskjellene eller pirre din partner under massasje eller forspill.

Med en diameter på 3,8 cm og en vekt på 77 g. per egg, er Blow Glass Kegel mest velegnet til deg som har erfaring med bekkenbunnskuler.

Merk: Eggene er håndlagde, og vekt og mål kan derfor variere litt.

Detaljer

MATERIALE: Borosilikatglass.
HØYDE: 5 cm.
DIAMETER: 3,8 cm.
VEKT: 77 g. per egg.
MERK: Eggene er håndlagde, og derfor kan mål og vekt variere en smule.

VARENUMMER: 15652.
Anmeldelser
4.4
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Ytelse samlet sett: Bra

Jeg kjøpte disse eggene for å trene bekkenbunnen, da for eksempel nysing og kraftig hoste har gitt meg en bitteliten inkontinens. Eggene er utrolig behagelige å bruke, og når de først er på plass legger du nesten ikke merke til dem. Det mest irriterende er at du må følge nøyere med når du er på do, men ellers ville jeg gitt tommel opptil effekten. Jeg har ikke hatt noen "drypp" siden første gang jeg brukte det. Samtidig har eggene en sansestimulerende effekt på musklene og nervene i skjeden, ogbruker du det som sexleketøy var spissen nesten som følelsen av en tunge som lekte. Det var faktisk overraskende fint! Glassmaterialet er perfekt, og ja - jeg har prøvd åslippe den på flisene ... gyss! Men det ga den en veldig liten "flekk" på størrelse med et knappenålshode, som du ikke kan føle eller se særlig mye når du harden i hånden. Alt i alt er jeg ekstremt fornøyd, og er positivt overbevist om hvor godt det fungerer på floppy muskler. Jeg har funnet det lettere å gjøre knebøy også,og har en generell følelse av å være strammere. Les mer

-
5 4 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no