Spartacus Cane Lærpisk
Spartacus Cane Lærpisk
Spar 20%
kr 199,00
Spar 20%
Spartacus Cane Læder Pisk
Spartacus Cane Læder Pisk
Spartacus Cane Læder Pisk

Spartacus Cane Lærpisk

5.0 (3)
kr 249,00 kr 199,00
Tilbudet varer så langt lageret rekker

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Spartacus Cane Lærpisk er perfekt til dere som leter etter virkelig effektivt BDSM-tilbehør. Særlig egnet til dere som allerede har erfaring med hard lek. 

Den 61 cm lange pisken er en moderne, stilistisk utgave av det klassiske spanskrøret, som er kjent for å kunne skape ro og lydighet over alt. 

Takket være den harde kjernen gir Spartacus Cane gode streif, høye smell og skarp og direkte smerte akkurat der den rammer. 

Den er derfor ikke egnet til nybegynnere, og det er like viktig å varme huden godt opp før man går i gang, f.eks. med en paddle. 

Trukket med ekte lær. Med stropp i enden. 

Detaljer

MATERIALE: Hard kjerne trukket med ekte lær.
LENGDE: 61 cm.
DIAMETER: 1,1 cm.

VARENUMMER: 18457.
Anmeldelser
5.0
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (3)
Skinnflogger

Topp dings, beste jeg har prøvd ... Anbefales tusen ganger....!!! Lover at du ikke vil bli skuffet... Kjøp og prøv ... !!!

-
5 5 1
Kan virkelig straffe

Dette røret kan virkelig straffe kjærestens testikler og gir en skarp og presis smerte.. Med litt øvelse er det lett å treffe hvor du vil og bruke akkurat den kraften du ønsker.. Det etterlater noen fantastiske merker som jeg kan glede meg over og kjæresten kan føle de neste dagene. Les mer

-
5 5 1
Herlig smerte!

Definitivt ikke for nybegynnere. Bestillte denne ved en feil, skille egentlig ha en lettere rattan, men det gikk litt fort i svingene. Både partner og jeg er ikke helt nybegynnere med impact play, så vi testet den ut, forsiktig i starten. Lydene fra partner etter hvert slag indikerte etter hvert at her var det både smerte og nytelse, noejeg også fant ut senere. Har ingen annen erfaring med denne type verktøy, men den funker godt til det den skal gjøre :) Les mer

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no