Spartacus Full Zipper Hood Maske
Spartacus Full Zipper Hood Maske
Spar 12%
kr 699,00
Spar 12%
Spartacus Full Zipper Hood Maske produktbilde 1
Spartacus Full Zipper Hood Maske produktbilde 2
Spartacus Full Zipper Hood Maske produktbilde 3
Spartacus Full Zipper Hood Maske produktbilde 4

Spartacus Full Zipper Hood Maske

5.0 (3)
kr 799,00 kr 699,00
Tilbudet varer så langt lageret rekker

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

La den pirrende duften av lær akkompanjere deres dominanslek med denne flotte full face masken i ekte okselær fra amerikanske Spartacus. 

Glidelås til øyne og munn tillater den dominerende full kontroll med sanser og ytelser. Du bestemmer således selv om munnen skal stå til din tjeneste eller lukkes effektivt med en gang (følger ikke med).

Lukk glidelåsene over øynene hvis den underdanige skal holdes i åndeløs spenning om hva som kommer neste, eller la dem være åpne for å nyte lysten i de villige øynene. 

Justerbare snørelukning bak sikrer at hetten passer nesten alle, samt at du selv kan justere hvor stramt den skal sitte om ansiktet. 

Behagelig, myk og pustende - derfor også velegnet til nybegynnere innen dominans og bondage. 

Detaljer

MATERIALE: Lær og metall.
STØRRELSE: OneSize, passer de fleste.
JUSTERBAR: Ja, med snøring bak.
OMKRETS, HALS: Max. 50 cm.
HØYDE, MASKE: ca. 34 cm på det høyeste stykket.

VARENUMMER: 18486.
Anmeldelser
5.0
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (3)
Kinky

En skinnmaske i sterk kvalitet som kan snøres i halsen slik at den sitter godt rundt ansiktet. Det er god plass for en slave å bli kneblet med f.eks en gagball under masken.

-
5 5 1
Veldig kinky

En fin maske i solid kvalitet som kan snøres slik at den sitter godt rundt ansiktet. Under masken er det OK plass for slaven å bli kneblet med f.eks. en gagball. Absolutt et godt kjøp og verdt pengene Les mer

-
5 5 1
Hvis du er lei ulike bind for øynene

Jeg kjøpte dette produktet fordi jeg aldri følte øyenbindene jeg hadde. Denne masken er i dårlig kvalitet, fine sømmer og et kinky utseende med lær og duft av lær. Den sitter helt stramt rundt hodet som gir en følelse av isolasjon og gjør at du blir ekstra oppmerksomme. Kroppen er på vakt med eller uten syn. Glidelåser hjelper deg enkeltog greit å bestemme om du skal se noe eller ikke. Munnen kan også åpnes og lukkes. Hullet til munnen er stort nok for både edderkopp og gagball om ønskelig. Jeg var litti tvil om det ville bli ødelagt, men tennene er så stramme at du ikke føler det som en glidelås. Dette er den beste masken/øyenbindet på markedet. Les mer

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no