TENGA Egg Wavy Håndjobb for Menn

Klikk på bildene for å forstørre

 • TENGA Egg Wavy
 • TENGA Egg Wavy
 • TENGA Egg Wavy
 • TENGA Egg Wavy
 • TENGA Egg Wavy
 • TENGA Egg Wavy

TENGA Egg Wavy Håndjobb for Menn

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 89,00

  Beskrivelse

  Tenga Egg Wavy er en morsom og annerledes masturbator for menn.

  Ta eggehylsen ut av skallet og smør på litt glidemiddel (inkludert) i det lille hullet. Deretter la penisen din gli inn i hullet.

  Tenga Egg kan strekkes opp til en lengde på 30 cm og passer de fleste penisstørrelser. Du (eller partneren din!) styrer eggehylsen med hånden. Det føles faktisk som en håndjobb - bare mykere og mer intenst.

  Innsiden av eggehylsen har en tekstur av små nupper som stimulerer og masserer penisen din. Tenga Egg er den perfekte reisepartneren for den vellystige mannen.

  Egget er ment for engangsbruk, men kan gjenbrukes hvis du tar godt vare på det.

  Merk: Tilgjengelig i 6 varianter.

  Detaljer

  MATERIALE: Medisinsk silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  LENGDE: 6,5 - 30 cm.
  DIAMETER: Opptil 15 cm.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Materiale og kvalitet
  Generell vurdering
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  Tja... Vet ikke helt. Materialet føles herlig, jeg kunne ha tatt på det og befølt det i timesvis:) Men det føles noget skjørt og jeg kan enkelt se for meg at det vil revne uten problem.

  Rillene innvending kunne gitt stor nytelse, men personlig synes jeg de er litt for myke. hadde de vært en anelse stivere, så hadde ting vært bedre. men det er bare min mening. De gir noe stimulasjon, men ikke så mye som de kunne.

  Dene r grei å bruke og grei å holde, men til den prisen, så føler jeg at jeg må ta ekstra hensyn med tanke på at den føles såpass skjør og egentlig er ment for engangs-bruk.

  ORgasmegaranti? tja, det kjennes godt, men jeg klarte ikke å 'nå målet' før etter andre gang jeg brukte den, fordi jeg måtte ta ting veldig rolig. Den skal visstnok kunne strekkes hele 30cm, så lang er ikke jeg;) men det virket allikevel som om den ikke ville tålt å dekke meg fullstendig og det var en ny opplevelse. flott med nye opplevelser, men ike npt jeg er redd for at den skal revne.

  Till full pris og som engangs bruk, så er det uaktuelt for meg å skaffe flere. men på tilbud og med litt 'teknikk' så kan det gå. om jeg får 6-10 runder ut av denne så er det greit nok.

  min har til nå tålt 3 fulle omganger og viser nesten ikke tegn til slitasje, men nå er jeg også meget forsiktig med den og vasker den pent etter bruk.

  Vet ikek om jeg vil anbefale så det er opp til hver enkelt å finen ut av om de synes det er verdt det.
  interessant er den nå ihvertfall.
  5 3 1

  Du anmelder: TENGA Egg Wavy Håndjobb for Menn

  Hvordan bedømmer du produktet? *

  Du vil kanskje også like: