TENGA Vacuum Controller sett

Klikk på bildene for å forstørre

 • TENGA Vacuum Controller
 • TENGA Vacuum
 • TENGA Vacuum

TENGA Vacuum Controller sett

Bli den første som anmelder dette produktet

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 629,00

kr 549,00

  Beskrivelse

  TENGA Vacuum Controller er et tilbehør du kan sette på din Tenga Cup, og videre gir fornemmelse av en sugebevegelse rundt penis.

  Den er enkel å benytte: sett batteriene i den øverste, runde delen, sett den på din onanikopp fra TENGA og slå den på. Kombinasjonen av det sleevet du har i din TENGA-kopp og vakuumet som dannes i tilbehøret skaper sammen en sugende bevegelse, og gir en ekstra pirrende opplevelse.

  Vi anbefaler at du bruker masturbatoren din som du normalt gjør, ved å bevege den opp og ned om penisen. Du vil stadig kunne kjenne vakuumet som et frekt supplement til helhetsopplevelsen. Hvis sugefornemmelsene blir for intense underveis, trykker du enkelt på "Release Button", så frigjør produktet en ventil og vakuumet frigis.

  Med Vacuum Controlleren følger det med en onanikopp: U.S. TENGA, som er litt større enn de originale modellene. Derfor følger det også med to forskjellige vakuumenheter: en til de originale koppene og en til U.S.-modellen.

  TENGA Vacuum er ikke vanntett, så du kan ikke ta den med i dusjen. Selve adapteret rengjøres best med en tørr, ren klut.

  Bemerk at TENGA Vacuum Controller bruker fire stk. AAA-batterier som ikke følger med i pakken, men kjøpes separat.

  Vacuum Controller passer til TENGA Deep Throat Cup, Original Deep Throat, TENGA Deep Throat Cup Cool og U.S. TENGA, som alle også har et merke på seg som understøtter det.

  Detaljer

  MATERIALE: ABS-plast.
  EFFEKT: Sugebevegelser.
  BATTERIER: 4 stk. AAA-batterier (følger ikke med).
  BRUKERMANUAL: Engelsk.  

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Du anmelder: TENGA Vacuum Controller sett

  Hvordan bedømmer du produktet? *

  Du vil kanskje også like: