TENGA Vacuum Controller sett
TENGA Vacuum Controller sett
kr 699,00
TENGA Vacuum Controller sett  1
TENGA Vacuum Controller sett  2

TENGA Vacuum Controller sett

3.8 (2)
Ikke på lager - Kontakt kundeservice for å få opplyst leveringsdato.
kr 699,00
Oversikt
Beskrivelse

TENGA Vacuum Controller er et tilbehør du kan sette på din Tenga Cup, og videre gir fornemmelse av en sugebevegelse rundt penis.

Den er enkel å benytte: sett batteriene i den øverste, runde delen, sett den på din onanikopp fra TENGA og slå den på. Kombinasjonen av det sleevet du har i din TENGA-kopp og vakuumet som dannes i tilbehøret skaper sammen en sugende bevegelse, og gir en ekstra pirrende opplevelse.

Vi anbefaler at du bruker masturbatoren din som du normalt gjør, ved å bevege den opp og ned om penisen. Du vil stadig kunne kjenne vakuumet som et frekt supplement til helhetsopplevelsen. Hvis sugefornemmelsene blir for intense underveis, trykker du enkelt på "Release Button", så frigjør produktet en ventil og vakuumet frigis.

Med Vacuum Controlleren får du to forskjellige vakuumenheter: en til de originale koppene og en til U.S.-modellen.

TENGA Vacuum er ikke vanntett, så du kan ikke ta den med i dusjen. Selve adapteret rengjøres best med en tørr, ren klut.

Bemerk at TENGA Vacuum Controller bruker fire stk. AAA-batterier som ikke følger med i pakken, men kjøpes separat.

Vacuum Controller passer til Original Vacuum Cup, U.S. Original Vacuum Cup, Original Vacuum Cup Cool Edition og TENGA x Keith Haring Original Vacuum Cup.

Detaljer

MATERIALE: ABS-plast.
EFFEKT: Sugebevegelser.
BATTERIER: 4 stk. AAA-batterier (følger ikke med).
BRUKERMANUAL: Engelsk.  
PASSER TIL: Original Vacuum Cup, U.S. Original Vacuum Cup, Original Vacuum Cup Cool Edition og TENGA x Keith Haring Original Vacuum Cup.

VARENUMMER: 14841.
Anmeldelser
3.8
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (2)
Mmm :-)

Tenga Vacuum Controller-sett med tilhørende koppoverraskelser. Jeg vil nesten si at det overgår ekte vare. Følelsen av suget og din egen kontroll over intensiteten oppnås sjelden med en fysisk partner. Jeg synes det er et utmerket leketøy for menn som ønsker å kontrollere stimuleringen av sin helligste kroppsdel. :-) Les mer

-
5 5 1
Suger godt

Controller suger veldig godt og det er pirrende å stikke en serlapp penis inn i den og bli sugd inn, noe som også gir en ereksjon. Jeg tror det ville vært veldig bra hvis du har problemer med å bli hard. Problemet er bare at det fortsetter å suge, og du må slå det av og på med knappen for å gli inn og ut. Tenk om den gjorde det selv. Også er det det med sug...at det faktisk vil produsere små bloduttak fra hodet hvis det får lov til å bare suge. Det gjør ikke vondt, men ... kjøp det hvis du vil ha etsug eller vil bli skikkelig hard. Les mer

-
5 3 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no