Topco CyberSkin Stealth Vagina Stroker Onaniprodukt
Topco CyberSkin Stealth Vagina Stroker Onaniprodukt
kr 549,00
Topco CyberSkin Stealth Vagina Stroker Onaniprodukt  1
Topco CyberSkin Stealth Vagina Stroker Onaniprodukt  2
Topco CyberSkin Stealth Vagina Stroker Onaniprodukt  3
Topco CyberSkin Stealth Vagina Stroker Onaniprodukt  4
Topco CyberSkin Stealth Vagina Stroker Onaniprodukt  5
Topco CyberSkin Stealth Vagina Stroker Onaniprodukt  6

Topco CyberSkin Stealth Vagina Stroker Onaniprodukt

4.4 (4)
kr 549,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Drømmer du om et stilfullt og pirrende onaniprodukt, som enkelt går under radaren? Så er Topco CyberSkin Stealth Vagina Stroker Onaniprodukt perfekt for deg.

Med Stealth Vagina Stroker kan du trene utholdenhet og få kraftige orgasmer, til stor glede for både deg og din partner. 

Det myke, innvendige CyberSkin-sleevet er formet som en innbydende og stram vagina, og vil stimulere deg i takt med dine bevegelser for et eksplosivt klimaks.

I bunnen har den en sugekopp som gjør det mulig å sette onaniproduktet fast på alle glatte overflater, så det kan nytes håndfritt. Bunnstykkes kan innstilles i akkurat den vinkelen du ønsker, for en best mulig opplevelse.

Passer de fleste penisstørrelser.

Detaljer

MATERIALE: Fleksibelt CyberSkin, ABS-plast.
TOTAL LENGDE: 19,5 cm (uten sugekopp).
INNTRENGNINGSDYBDE: 16,5 cm.
DIAMETER: 7,5 cm.
VANNTETT: Ja. 
HULL GJENNOM: Ja.
FTALATFRI: Ja.

VARENUMMER: 18282.
Anmeldelser
4.4
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (4)
Perfect

Dette settet er helt fantastisk, det er kun fantasien som setter grenser for hvordan du kan bruke dette onaniproduktet. Smør den godt og du vil snart være på noen fantastiske reiser. Les mer

-
5 5 1
Sexy og stramt, bra for prisen

Veldig stram penetrering, men fint nok hvis du ikke er for stor. Kan nok ikke anbefales for de velutstyrte, da den allerede er ganske trang til en gjennomsnittlig størrelse. Du kan ikke bare støte inn og ut, for ryker du først ut, så må du bruke hånden din for å trenge inn igjen. Hylsen på innsiden har bare med tynne riller så ingenhokus-pokus der. Hylsen sitter heller ikke så godt på plass. Hylsen er luktfri. Sugekoppen er veldig dårlig og suger ikke ordentlig fordi den rett og slett er for liten –selv på helt glatte fliser. Så action i dusjen blir aldri helt håndfri, da sugekoppen før eller siden slipper taket og produktet faller i gulvet. Prisen tatt i betraktninger den absolutt ok, liker du den litt trang – så er det god nytelse her. Og sugekoppen kan da heldigvis brukes på andre måter også, slik at den fortsatt hjelper å holdepå dildoen på plass. Alt i alt, ok tilfredsstillende med få negative bemerkninger. Et godt begynner-produkt til en fornuftig pris. Husk glidemiddel! Les mer

-
5 4 1
Himmelsk

Topco CyberSkin er ikke bare superhot og frekk, men den unike sugekoppen som fungerer veldig bra, gjør opplevelsen ekstra intens! Kan anbefale produktet og Sinful.

-
5 5 1
Moro, men har også mangler

Et generelt godt produkt som kan festes godt i alle mulige posisjoner, og gir en god følelse. Problemet er at luften under bruk ikke slipper ut av hylsen, og presses derfor ut mellom hylsen og beholderen, som da gir en slags "vaginal fis". Jeg har laget noen hull i bunnen av beholderen for å løse dette problemet. Men det er rart atprodusenten ikke har vært tenkt på det? Les mer

-
5 3 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no