Topco Wildfire Real Man CyberSkin European Dildo 18 cm
Topco Wildfire Real Man CyberSkin European Dildo 18 cm
kr 669,00
Topco Wildfire Real Man CyberSkin European Dildo 18 cm  1
Topco Wildfire Real Man CyberSkin European Dildo 19 cm Pack 90

Topco Wildfire Real Man CyberSkin European Dildo 18 cm

4.8 (4)
kr 669,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Leter du etter en naturtro dildo i både størrelse og form, så er European Dildo i CyberSkin fra Topcos Wildfire Real Man serien det helt riktig for deg. 

European Dildo på 19 cm er den perfekte størrelsen til deg som vil ha litt mer fylde, men som samtidig ønsker å holde det så realistisk som mulig.

Dildoen er fremstilt i det lekre CyberSkin-materialet, som varmes opp i forbinnelse med kroppskontakt og har elastisiteten og mykheten som ekte hud.

Den unike Virtuak Touch teksturen understreker den naturlige opplevelsen med det relaistiske penishode, de bølgete årene og de realistiske testiklene.

European Dildo er dermed den perfekte blandingen. Myk, behagelig og fleksibel, men samtidig hard og fyldig nok til å tilfredstille deg. Akkuart slik du drømmer om at en ordentlig mann ska kunne.

Med sugekopp som gjør håndfri sololek mulig, i tillegg til at den kan settes på deres favorittseletøy for frekk felles nytelse.

Detaljer

MATERIALE: CyberSkin-TPR.
ALLERGENER: Fri for ftalater og lateks.
LENGDE: 19 cm ekskl. sugekopp (ca. 14 cm kan føres inn).
DIAMETER: 4 cm.
VANNTETT: Ja.
SELETØYSVENNLIG: Ja.

VARENUMMER: 15808.
Anmeldelser
4.8
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (4)
Oppfylte ønsket mitt.

Den føles som en ekte en, og den fyller deg skikkelig og gir en følelse av normal kroppstemperatur når den er inne. Garantert orgasme Veldig bra Anbefales!

-
5 5 1
Oppfylte ønsket mitt.

Den føles som en ekte en, og den fyller deg skikkelig og gir en følelse av normal kroppstemperatur når den er inne. Garantert orgasme Veldig bra Anbefales!

-
5 5 1
Dildoer til førstegangsbruk

Dette er min første dildo. Jeg har hatt utallige vibratorer opp gjennom årene, men en dildo – og en så realistisk en – var noe jeg aldri trodde jeg skulle kjøpe! Jeg er i delvis frivillig sølibat, og styrer mine egne behov.. men jeg manglet noe. Jeg har lenge lurt på denne modellen – og om Wildfire Real Man – Perfect Pecker-versjonen– men manglet motet. Det var bare et ekstra skritt som måtte tas. Da jeg så Sinfuls statistikk over de mest kjøpte varene i butikken, og så hvor denne var rangert,tenkte jeg at tiden var inne. Den ble bestilt og jeg kunne nesten ikke vente med å få den hjem. Den er vakker - helt vilt fin, testiklene har til og med forskjelligestørrelser - så den er ganske realistisk å se på. Det tok en stund før jeg fant tid og mot til å bruke den, for selv om den er fin og myk, er den bare ikke helt som enekte penis. Ikke misforstå - den er fantastisk, et rent kunstverk - varm det opp på kroppen eller i badekaret, og lukk øynene.. det føles nesten helt ekte! Det er best medvannbasert glidemiddel i gode mengder, spesielt når du bruker den i badekaret – og jeg liker å bruke min kjære Satisfyer samtidig på klitoris eller brystvortene. Da erdet himmelsk! Jeg har ikke helt fått sugekoppen til å fungere – men som håndholdt dildo er sugekoppdelen perfekt å holde i mens du koser deg. Jeg personlig kunne tenkemeg å kjøpe en med større omkrets, mens lengden passer perfekt til min smak. Den har blitt min faste samboer, og blir ikke sint hvis jeg supplerer den med en litt fyldigerepenis når jeg skal virkelig fylles ut. ;) Rengjøring - som alle andre leker, men Cyberskin trenger bare ekstra oppmerksomhet. Vask, tørk og dryss! Det blir «klebrig» utenpulver, og de engelske sidene anbefaler Topcos eget produkt, eller maismel (Maizena). Jeg har googlet og funnet ut at du kan bruke andre ting hvis du er allergisk -pilrotpulver, kokosmel (det helt fine!), mandelmel... husk at hvis du er allergisk mot nøtter, så gjelder det også her og nøtteprodukter bør ikke brukes! ;) Dryss ettervask og tørking - da holder dildoen seg fin lenger. Den må oppbevares alene - den kan "smelte" inn i andre produkter - og dette gjelder også for gjenstander somglidemidler som kan lekke mens hvis det oppbevares i nærheten. Det høres ut som mye mas, men det er det ikke! ;) Så - kjøp en, nyt den og ta vare på den - du vil ikkeangre! :) Les mer

-
5 5 1
Veldig bra

Veldig bra materiale. Jeg liker ikke plastikk og kaldt inn i meg. Denne kan anbefale til de som er litt kresne som meg. Jeg foretrekker originalt, men denne er en veldig bra erstatning når det ikke er tilgjengelig. Samt et gøy leketøy også når man er to. Les mer

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no