Toy Joy BDSM Starter-sett
Toy Joy BDSM Starter-sett
kr 249,00
God pris
Toy Joy BDSM Starter-sett  1
Toy Joy BDSM Starter-sett  2
Toy Joy BDSM Starter-sett  3
Toy Joy BDSM Starter-sett  4
Toy Joy BDSM Starter-sett  5
Toy Joy BDSM Starter-sett  6
Toy Joy BDSM Starter-sett  7
Toy Joy BDSM Starter-sett  8
Toy Joy BDSM Starter-sett  9
Toy Joy BDSM Starter-sett  10

Toy Joy BDSM Starter-sett

4.1 (6)
kr 249,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Vil du eksperimentere med SM og bondage? Så er Toy Joy BDSM Starter-sett ideelt for deg. Settet inneholder nemlig alt hva du har bruk for, til frekke og pirrende sexleker.

Med Toy Joy BDSM Starter-sett får du alt dette: 

- To mansjetter i 5,5 cm bred kunstlær, som har en myk bakside. Mansjettene, som er justerbare fra 13,5 til 23 cm, kan brukes for seg selv eller spennes fast til halsbåndet.

- Et justerbart halsbånd, som passer til en omkrets på 36-44 cm. Halsbåndet leveres både med en hengelås og 118 cm lang rem med karabinkroker, som kan brukes som hundesnor.

- En 45 cm lang svart floggerpisk i kunstlær, som kan brukes til myke og pirrende slag. Piskens slag kan merkes, uten at det gjør vondt.

- En sort gagball med lufthuller, som er perfekt til dominansleker. Remmen er 1,9 cm bred og kan justeres fra 44 cm til 62 cm i omkrets. Selve gagballen, som er laget i hard plast, er 4,2 cm. i diameter.

- Et mykt svart bondagetau i bomull, som kan brukes til japansk bondage.

- To brystklemmer i metall, som kan justeres alt etter hvor stort trykk man ønsker. Begge brystklemmene er pyntet med en liten lilla bjelle, som kan høres hver gang du beveger deg.

- Et svart blindfold, som får berøringene til å føles mer intense, når synssansen settes ut av spill og de andre sansene vekkes til live. Blindfoldet er laget i kunstlær, som har en myk bakside og fordi det har et elastisk strikk, passer blindfoldet til en omkrets på 49 – 76 cm.

Toy Joy BDSM Starter-sett er spesielt velegnet til dere som skal prøve bondage og SM for første gang, og som vil utforske hverandre med intime leker. Vi anbefaler at dere alltid avtaler et stopp-ord, før dere går i gang.

Detaljer

MATERIALE: Kunstlær, metall, plast, bomull og strikk.
JUSTERBAR: Ja.
MÅL, MANSJETTER: 13,5-23 cm. i omkrets og 5,5 cm i bredden.
MÅL, HALSBÅND:  36-44 cm i omkrets og 5 cm i bredden.
MÅL, BLINDFOLD: 49-76 cm i omkrets.
MÅL, GAG BALL: 44-62 cm i omkrets og 4,2 cm i diameter.

VARENUMMER: 13695.
Anmeldelser
4.1
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (6)
Startsettet mitt.

Et godt startsett med mange morsomme ting som kan brukes til å leve ut mange Kinky-fantasier. Virkelig god kvalitet for prisen og bra materiale.

-
5 4 1
Ikke en fan

Jeg er dessverre ikkeså stor og minner på mange måter om en 12-åring i høyden. Dette settet er mer eller mindre ubrukelig for meg. Krager blir fort veldig store og brede, bind for øynene dekker hele hodet og gagballen er for stor. Vi gjør tuller ofte hjemme med at ting ikke finnes i barnestørrelser, men kjæresten synes det morsomste var dajeg klaget på at jeg ikke fant sexleketøy i barnestørrelser! Les mer

-
5 3 1
Stimulerende

Pisken er sikkert gøy å bruke noen ganger men vi har valgt å investere i en i bedre kvalitet. Ellers veldig fint sett, hvor du får mye for pengene.

-
5 5 1
Flott produkt som gir alt for en kinky kveld

Selve produktet er laget i en virkelig god kvalitet i forhold til prisen. Det er et godt sett for nybegynnere, da det inkluderer mange av produktene du ville begynne med. Det var imidlertid uheldig at det var en liten skade på et av produktene, men Sinful svarte raskt på min henvendelse og et nytt produkt ble sendt umiddelbart. Kommer garanterttil å handle her igjen neste gang jeg trenger å krydre tilværelsen igjen Les mer

-
5 4 1
Jævla bra

Jævla bra greiår

-
5 4 1
Veldig fin start på en flott eventyr!

Pakken innholdet de ulike delene som har høg kvalitet stoff, tåler mykje og ikkje er iriterende for huden. De roseblader e litt «stive» / veldig falske så er ikkje sø gøy ø bruke de, men kan gjenbrukes då! Les mer

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no