Womanizer Starlet 2 klitorisstimulator
Womanizer Starlet 2 klitorisstimulator
kr 399,00
Legg i handlekurv
God pris
Womanizer Starlet 2 klitorisstimulator bilde av emballasje 1
Womanizer Starlet 2 klitorisstimulator bilde av emballasje 2
Womanizer Starlet 2 klitorisstimulator bilde av emballasje 3
Womanizer Starlet 2 klitorisstimulator bilde av emballasje 4
Womanizer Starlet 2 klitorisstimulator bilde av emballasje 50
Womanizer Starlet 2 klitorisstimulator bilde av emballasje 100

Womanizer Starlet 2 klitorisstimulator

3.2 (5)
kr 399,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Klitorisstimulatoren Womanizer Starlet 2 er en ny utgave av den populære Womanizer Starlet.

Stimulatorens ergonomiske design har en reisevennlig størrelse som gjør det enkelt å ta deilige orgasmer med på farten. Med en lengde på kun 11,6 cm passer stimulatoren perfekt i håndvesken til dine kortere turer eller i bagen når du skal på en romantisk helgetur.

Starlet 2 kjærtegner din sensitive klitoris på en effektiv måte med de unike trykkbølgene fra Womanizers patenterte Pleasure Air Technology - uten å komme i direkt kontakt med huden.

Utforsk de fire nivåene med pirrende pulseringer og overgi deg til en ny verden fylt av nytelse. Starlet 2 er dessuten vanntett og kan derfor tas med inn i dusjen når det blir dampende hett i soverommet.

I tillegg kan klitorisstimulatoren lades enkelt opp og den gir selv beskjed med et blinkede LED-lys når den snart er tom for strøm. Stimulatoren lades opp med den tilhørende USB-kabelen.

OBS! Klitorisstimulatorer som denne bør ikke benyttes på piercede kroppsdeler. Vi anbefaler i stedet at du bruker en vibrator når du begir deg ut på orgasmiske eventyr.

Detaljer

MATERIALE: Silikon (sugehode) og ABS-plast (stimulator).
STIMULI: Pleasure Air Technologie®.
LENGDE: 11,6 cm.
BREDDE: 4,5 cm.
INNVENDIG DIAMETER, SUGEHODE: Ca. 1 cm.
VANNTETT: Ja.
INTENSITET: 4 nivåer.
BATTERITYPE: Oppladbart (magnetisk USB-kabel følger med).
LADETID: 30 min.
BRUKSTID: 30 min.
BRUKSANVISNING: Engelsk, tysk, fransk, italiensk, spansk mfl.

VARENUMMER: 21714.
Anmeldelser
3.2
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (5)
Litt kjedelig

Har hatt 'engangs' modellen, som var kraftig og god, dette er en litt tam nytelse i forhold. Hvorvidt en dyrere versjon av den er bedre kan jeg godt være i tvil om.

-
5 2 1
Skuffende

Jeg leste flere steder at dette produktet hadde "orgasme-garanti" ... ikke så! Bortkastet penger etter min mening.

-
5 1 1
Kan absolutt anbefale.

Produktet er super bra, og kan absolutt anbefales! Orgasmegaranti er 100 % riktig i mitt tilfelle. Første gang innen 20 sekunder. I gjennomsnitt under 2 minutter. Den er liten og lett, og verdt alle pengene, i hvert fall i mitt tilfelle Les mer

-
5 5 1
Elsker å ha det Veldig godt

Kjedelige togruter og lange distanser blir det man gledet seg mest til når man har en womanizer starlet 2 klitorisstimolator. Skulle ønske den varte lenger, er ikke alltid man rekker å få orgasme på 30min. Og det er heller ikke passende hvis du er en som liker å ha den med bla. på turer ut, og virkelig elsker det meste med en slik i"lomma"... Les mer

-
5 5 1
Overstiumlerende

Kjøpte denne sidenwomanizer skilter med orgasmegaranti. Tenkte det var spennende med en ny måte å komme på .Jeg er en av damene som kan få serieorgasmer med klitorisstimuli, men må alltid holde meg litt over "hetta" for at det ikke skal bli for mye av det gode. Det er problemet med womanizer. Den har total fokus rettpå glansen, og enten er det en svakt pirrende følelse som holder seg jevn og ikke vokser seg større, eller så er det fullstendig overstimulering. Med dette prisnivåetskulle jeg ønske orgasmegarantien hvor de gir deg pengene tilbake var gyldig også i Norge, for da hadde denne faktisk gått i retur fra meg. Hadde trua på denne på grunnav all hypen rundt på nettet, men ved nærmere søk har jeg funnet flere som melder det samme som meg. Om man er av typen som ikke fikser stimuli direkte på glansen så erikke denne et egnet produkt. Les mer

-
5 3 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no