Zalo Amorette Vibratoregg med Fjernkontroll og App
Zalo Amorette Vibratoregg med Fjernkontroll og App
kr 949,00
Testvinner
Zalo Amorette Vibratoregg med Fjernkontroll og App - PRISVINNER produkt og app 1
Zalo Amorette Vibratoregg med Fjernkontroll og App - PRISVINNER produktbilde 2
Zalo Amorette Vibratoregg med Fjernkontroll og App - PRISVINNER produktbilde 3
Zalo Amorette Vibratoregg med Fjernkontroll og App - PRISVINNER produktbilde 4
Zalo Amorette Vibratoregg med Fjernkontroll og App - PRISVINNER produktbilde 5
Zalo Amorette Vibratoregg med Fjernkontroll og App - PRISVINNER produktbilde 6
Zalo Amorette Vibratoregg med Fjernkontroll og App - PRISVINNER  100

Zalo Amorette Vibratoregg med Fjernkontroll og App

2.5 (4)
Ikke på lager - Kontakt kundeservice for å få opplyst leveringsdato.
kr 949,00
Oversikt
Beskrivelse

Zalo Amorette Vibratoregg med Fjernkontroll og App tar de frekke parlekene til nye høyder. 

Det  luksuriøse egget har en kraftig men stillegående motor med deilige vibrasjoner. På hver side har det to myke vinger til å skjemme bort klitoris eller til å stimulere g-punktet når egget er ført opp. 

La partneren din ta full kontroll over den trådløse fjernkontrollen som også fungerer som en elegant oppbevaringseske. Her kan du eller dere leke dere igjennom 6 unike vibrasjonsmønstre og 5 hastigheter. 

Dere kan også koble egget sammen med smarttelefonene deres via gratisappen ZALO. Dere bestemmer helt selv hvor lekene skal foregå, og er garantert frekke stunder uansett om det foregår ute eller hjemme. 

Vibratoregget er ergonomisk utformet og laget i mykt, medisinsk silikon. Det er både vanntett og oppladbart via USB-kabelen som følger med. 

Zalo Amorette Vibratoregg vant XBIZ Award i 2020 for Sex Toy of the Year.

Detaljer
MATERIALE: Medisinsk silikon og ABS plast.FTALATFRI: Ja.VANNTETT: Ja, egget er.FULL LENGDE: 14,5 cm.INNFØRBAR LENGDE: 6,8 cm.DIAMETER: 2,8 cm på det bredeste stedet.VIBRASJONER: 6 mønstre og 5 hastigheter.BATTERI: Oppladbart (USB-kabel følger med). Fjernbetjeningen bruker 1 x CR2032 batteri (følger med).LADETID: 60 min.BRUKSTID: 90 min.LYDNIVÅ: < 40 dB.REKKEVIDDE: 8 m.FJERNBETJENING/OPPBEVARINGSESKE: 9 cm x 6,5 cm. APP: Zalo Remote til Android og iOS.KOBLES TIL VIA: Bluetooth.BRUKERMANUAL: Engelsk, fransk, spansk m.fl. VARENUMMER: 22788.
Anmeldelser
2.5
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (4)
Anbefales ikke

Dette produktet er ikke stille i det hele tatt, kan egentlig ikke bruke det på noe offentlig sted. Komplisert å bruke. Stor skuffelse og ikke verdt pengene i det hele tatt!

-
5 1 1
Diskret og likevel ikke

Selve produktet er diskret så lenge vibratoren er av. Det fungerer etter kunstens regler; er enkel å bruke og kontrollere. Vi delte øyeblikket på julaften og det var frekt. Imidlertid kunne en svak summing høres. Men ikke tenk et sekund på at andre ikke vil vite hva som skjer: De vil. Alt i alt er et produkt som kombinert med prisengreit Les mer

-
5 4 1
Ok ... buuuut

Først må det sies at det er et OK produkt til prisen. Du kan lett få orgasme ut av det. Men alt i alt er vi begge ganske skuffet over produktet. Det er ikke veldig stille. Hvis du skulle gå ut og spise på restaurant, kunne det lett bli hørt av andre ... noen vil kanskje synes det er frekt ...??? Ikke oss Les mer

-
5 3 1
Ok

Vanskelig å få til å fungere. Et ok produkt, det positive er at det er såpass lydsvakt at ingen vil merke det om man bruker det ute.

-
5 3 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no