Anal Fantasy Power Beads
Anal Fantasy Power Beads
kr 269,00
3 for 600,-
Anal Fantasy Power Beads  1
Anal Fantasy Power Beads  2
Anal Fantasy Power Beads  3
Anal Fantasy Power Beads  4

Anal Fantasy Power Beads

4.2 (3)
3 for 600,-
kr 269,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Anal Fantasy Power Beads Vibrerende Analkuler gir deg dyp og pirrende analstimulering. 

De sorte analkulene er laget av et fast materiale, men er samtidig fleksibelt nok til å kunne bøyes i alle retninger, så de får akkurat den formen du ønsker. Kulene kan i tillegg vibrere med ulike hastigheter, som du styrer i bunnen av skaftet. 

Kulene kan nytes av både kvinner og menn som ønsker en ekstra stimulerende analopplevelse. På grunn av den overkommelige størrelsen kan den anbefales til både nybegynnere og mer erfarne brukere av analleketøy. 

Anal Fantasy Power Beads Vibrerende Analkuler er laget av PVC og ABS-plast. Kulene er 100% vanntette og kan derfor nytes i dusjen eller badekaret, samtidig som de er enkle å rengjøre. Vask kulene med vann og en mild såpe, og suppler gjerne med en sexleketøysrens for å sikre god hygiene.

Detaljer
MATERIALE: ABS-plast og PVC. 
VANNTETT: Ja. 
LENGDE: 21 cm, hvorav ca. 13 cm kan føres inn. 
DIAMETER: 2.7 cm.
VIBRASJONSNIVÅER: Multispeed. 
BATTERI: 2 stk. AAA-batterier (følger ikke med). VARENUMMER: 14760.
Anmeldelser
4.2
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (3)
Tja

Det er ikke det første vi tar opp fra skuffen, been ther, done that.

-
5 3 1
Deilig produkt!

Kulene er harde og gode i plast. Enkel å rengjøre. Vanntett, så kan brukes over alt. Den treffer og rister godt! Koster heller ikke skjorta! Svært fornøyd med produktet.

-
5 5 1
Digg

Denne er min erstatning av vanlige analkuler, og jeg tenker å fortsette med det. Elsker at den også vibrerer. Den en enkel å bruke og ikke i en gyselig farge med glitter, som er et pluss. Jeg kramper opp etter en stund, så jeg kan ikke bruke den veldig lenge før det blir mer ubehag enn nytelse. Men jeg håper at med mer trening og tilvenning,at jeg kan bruke den lengre. Den er også ganske stille. Mitt eneste minus er batteritypen den bruker. Dette er den eneste dingsen i hele leiligheten som bruker denne typenbatteri, i stedet for standar AA. Men utenom det er den herlig, og gjør akkurat det den skal gjøre. Les mer

-
5 4 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no