Håndjern & Bondage

Disse bondageproduktene er for deg som liker å utfordre og eksperimentere med bondage. Ta en titt på kategoriene og finn din favoritt blant blindfolder eller håndjern. Her i sexshoppen tilbyr også et bredt utvalg av produkter for bindelek; for eksempel remmer, bondagetape og tau.

Mest solgte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Baseks (2)
Bound (1)
Creative Conceptions (1)
Fetish Fantasy (4)
Fifty Shades of Grey (5)
Frisky (1)
Japanese Style Bondage (1)
Kink by Doc Johnson (1)
Kiotos (1)
Master Series (5)
Maze (3)
Mister B (2)
Mixed (5)
Obaie (18)
Quickie (1)
Rimba (6)
Sex & Mischief (2)
Spartacus (6)
Sportsheets (4)
Stoys (5)
Strict (1)
Strict Leather (7)
Zado (6)
Vis alle 99 produkter
Du har sett 42 av 99 produkter
Vis flere

Bondage - Frekke (binde)leker i soveværelset

Hva er bondage?

Mennesker flest har ikke lyst til å miste kontrollen. Især ikke på soverommet. Og det er en skam. For det kan være ekstremt pirrende å overgi seg selv (og sin nytelse) til et annet menneske. Med bondage får du muligheten for nettopp det: Å miste kontrollen over deg selv (eller deler av deg selv) og hengi deg fullstendig til din partner. Du kan også velge å påta deg den dominerende rollen under bondage. Her mister du ikke kontrollen, men du tar den. Du kan pirre, pine og plage din partner akkurat så mye du ønsker det. Så lenge dere på forhånd har definert hva som skal skje under akten, kan både det å miste og ta kontrollen resultere i stor nytelse.

Bondage er i grove trekk en seksuell lek hvor en av partene blir bundet eller på annet vis blit fratatt kontrollen over (deler av) seg selv. Noen forbindet bondage med det å oppnå seksuell tilfredsstillelse ved å la seg behandle som en slave av sin partner. Andre assosierer bondage med det å få bunder hendene fast eller få bind for øynene, uten at man eksplisitt utvikler et rollespill med en slave og en dominant. Alt avhengig av hvilken type bondage dere foretrekker, er det forskjellige typer bondageutstyr som kan være med på å gjøre leken deres enda bedre.

Bondage - For et ekstra sanselig og frekt sexliv

Bondage handler i høy grad om kontroll, men det handler i like høy grad om sanser. Mennesker har fem sanser som sørger for at vi mottar inntrykk fra omverdenen: Synet, hørselen, smakssansen, luktesansen og følesansen. Når man stenger for inntrykk gjennom en eller flere av de fem sansene, vil de resterende bli mer følsomme. Når man eksperimenterer med bondage, eksperimenterer man i høy grad med sansene. Med et bind for øynene får man fratatt synet, mens man med annet bondageutstyr kan få fratatt f.eks. hørselen.

Når man blir bundet, får man i noen grad også fratatt følesansen. Vi føler oss oftest frem med hendene, så når de er satt ut av spill, er vi nødt til å merke berøring, smerte og vibrasjoner gjennom andre kroppsdeler. Når man under bondage har fått hendene bundet eller mistet muligheten for å se, føles berøringer, lyder, smaker og dufter enda mer intense. Og det er i høy grad stimulerende og pirrende og en opplevelse du ikke vil være foruten. Ved korrekt utførelse er bondage er helt uskadelig, og du og din partner kan selv bestemme lekens intensitet, samt hvilket bondageutstyr dere vil ta i bruk. Det viktigste er bare at dere prøver dere, for det vil garantert tilføre deres sexliv en frekk, ny dimensjon.

Bondageutstyr for enhver smak

I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av bondageutstyr. Vi har noe for enhver smak og ethvert behov. Er dere nybegynnere innenfor bondage, ønsker dere kanskje å prøve noe bondageutstyr i den lettere enden, f.eks. et bind for øynene eller et sett håndjern. Dere kan også prøve noen av våre mansjetter, som er behagelige å ha på og ideelle for nybegynnere.

Hvis dere derimot allerede har stiftet bekjentskap med bondage og ønsker å prøve noe av det utstyret som er litt mer "hardcore", har vi gags og halsbånd, som i høy grad kan brukes til kinky SM-lek for å fastslå hvem som er dominant eller dominatrix, og hvem som er den underdanige. Hvis dere er i tvil om hvilket bondageutstyr som passer best til deres behov, er dere velkommen til å kontakte vår kundeserviceavdeling. Vi sitter klare til å veilede og rådgi dere. Uansett hvilken type bondage dere foretrekker, eller hva slags bondageutstyr dere velger, vil dere med sikkerhet oppleve en pirrende, stimulerende og kinky form for sex, som gir en hel masse nytelse til alle de deltakende parter.

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0024 OSLO - VAT: 913397045 MVA
Copyright © 2008-2022 Sinful
Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no