Bondage

Har du lyst til å utforske bondage sammen med partneren din? Her finner du alt du trenger til de kinky lekene. Miks og match blant sortimentet eller kjøp et sett for en fullverdig opplevelse.

Mest solgte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
baseks (15)
Bijoux Indiscrets (3)
Bound (2)
CalExotics (1)
Creative Conceptions (1)
Doc Johnson (2)
Fetish Fantasy Gold (1)
Fetish Fantasy Series (9)
Fifty Shades of Grey (17)
Frisky (2)
Garn-Kompagniet (2)
Kiotos (3)
Loving Joy (1)
Maison Close (1)
Master Series (13)
Maze (3)
Mister B (5)
Mistress (1)
Obaie (38)
Ouch! (5)
Quickie (3)
Rianne S (1)
Rimba (10)
Sex & Mischief (3)
Sinful (2)
Sportsheets (14)
Steamy Shades (2)
Strict (5)
Strict Leather (9)
Tom of Finland (1)
Vegan Fetish (1)
XX-DreamsToys (6)
You2Toys (4)
Zado (8)
Vis alle 199 produkter
Du har sett 42 av 199 produkter
Vis flere

Bondage - frekke (binde)leker med partneren din

Hva er bondage?

Bondage er en seksuell praksis som involverer begrensning av den ene partens bevegelsesfrihet. Ved å bli bundet fast overlater man kontrollen over kroppen sin til partneren og legger dermed sin nytelse i hans eller hennes hender. Bondage kan utfolde seg på mange måter og det er helt opp til deg og partneren din hvordan dere vil gå frem. Dere kan enten veksle på hvem som blir bundet fast eller gi hverandre faste roller som dominant og underdanig. Den erotiske praksisen henger nemlig nøye sammen med utøvelse av disiplin og makt i en seksuell kontekst.

Selv om de fleste av oss liker å være i kontroll det meste av tiden, kan det være utrolig opphissende å gi slipp på kontrollen i akkurat soverommet. Det kan føles litt grenseoverskridende i starten, men når du først overgir deg til partneren din vil du kjenne hvor tilfredsstillende det kan være å miste kontrollen. Du kan også velge å påta deg den dominerende rollen under bondage dersom du vil ta kontrollen over partnerens nytelse. Du kan pirre, pine og plage ham eller henne så mye du vil. Så lenge dere har avtalt hva som skal skje på forhånd, kan både det å miste og ta kontrollen resultere i enorm nytelse.

Bondage sexleketøy - for et ekstra sanselig og frekt sexliv

Bondage sexleketøy er forbundet med kontroll og disiplin, men handler i like høy grad om sanselighet. Mennesker har fem sanser som sørger for at vi mottar inntrykk fra omverdenen: synssansen, hørselsansen, smakssansen, luktesansen og følesansen. Når man stenger for inntrykk gjennom en eller flere av de fem sansene, vil de øvrige bli mer følsomme. Med et bondage sexleketøy som for eksempel et blindfold kan man bli fratatt synet og dermed forsterke de andre sansene. Det kan altså gjøre at man føler berøringer mer intenst og dermed kan oppleve enda større nytelse ved stimulering.

Når man blir bundet fast, får man også fratatt følesansen i en viss grad. Vi føler oss oftest frem med hendene, så når de er satt ut av spill er vi nødt til å merke berøringer, smerte og vibrasjoner gjennom andre kroppsdeler. Bondage sexleketøy som blant annet håndjern er ypperlig til å binde hender eller føtter fast, og vil gjøre visuelle inntrykk, berøringer, lyder, smaker og dufter enda mer intense. Ved korrekt utførelse er det helt uskadelig å bli fastbundet, og dere bestemmer selv hvor røff eller forsiktig leken skal være. Det viktigste er at dere ikke går for fort frem, men tar et skritt av gangen og forsikrer dere om at begge parter er komfortable med situasjonen til enhver tid. På den måten vil dere få aller mest ut av de kinky opplevelsene med deres nye bondage sexleketøy.

Vi har bondage utstyr for enhver smak

I vår nettbutikk finner dere et stort utvalg av bondage utstyr. Vi har noe for enhver smak og ethvert behov, så dere finner helt sikkert noe som passer perfekt for dere blant vårt sortiment. Er det første gang dere eksperimenterer med bondage utstyr, kan det være lurt å velge et produkt som kun begrenser bevegelsesfriheten delvist, som for eksempel et par BDSM mansjetter. Disse er dessuten behagelige å ha på og er derfor ideelle for nybegynnere. Etterhvert som dere har fått litt erfaring med å binde hendene fast, kan dere prøve å binde både hender og føtter sammen med et bondage sett. Settet vil fra den fastbundede parten all bevegelsesfrihet og vil dermed gi motparten enda større kontroll over hennes eller hans kropp.

Hvis dere i stedet vil prøve noe mer "hardcore", har vi spreader barsBDSM halsbånd, Orgasm Belte fra Kiotos og annet bondage utstyr som kan brukes til kinky SM-lek. Dere kan dermed utforske forholdet mellom smerte og nytelse gjennom et sadomasochistisk forhold, hvilket kan tilføre en helt ny og spennende dimensjon til sexlivet deres. Er dere derimot i tvil om hvilket bondage utstyr som passer best til dere, er dere velkomne til å kontakte vår kundeserviceavdeling. Vi sitter klare til å veilede dere alle ukens dager og kan hjelpe dere med å finne de riktige produktene over telefonen eller på e-post. Du finner vår kontaktinformasjon nederst til høyre på siden.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no