Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
 • Rask og diskret levering
 • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
En person med en analplugg i hånden og to andre analplugger som ligger på lakenetEn person med en analplugg i hånden og to andre analplugger som ligger på lakenet
Seksuelt velvære
Copywriter
Publisert:22/08/2022

Analsex-studie konkluderer: Slik oppnår kvinner størst nytelse

Innholdsfortegnelse

En stor amerikansk studie har undersøkt hvilke teknikker som gir kvinner størst nytelse ved analsex. I selve studien deltok 3017 kvinner i alderen 18–93 år. Jeg kan allerede nå avsløre at det handler om mye annet enn penetrering.

Både skjede- og anusåpningen er fylt med nerveender. Til gjengjeld er det svært lite følsomhet innvendig i anus.

Det betyr at en stor del av nytelsen ved analsex handler om utvendig stimulering fremfor innvendig.

Men hvilke teknikker bør du bruke hvis det ikke er penetrering?

3 nye teknikker for analsex

Cirka fire av ti kvinner i studien forteller at de opplever nytelse ved forskjellige former for anal stimulering. En fjerdedel av kvinnene hadde ennå ikke eksperimentert med anal nytelse før studien ble satt i gang.

Resultatene taler for seg. Konklusjonen på hvilke teknikker kvinnene reagerte absolutt mest positivt på, er:

Illustrasjon av anal surfacing; nærbilde av en finger som ligger utenpå analåpningen
Anal surfacing : 40,3% av kvinnene likte å bli berørt på og rundt ikke i anus med enten penis, sexleketøy eller en finger.
Illustrasjon av anal shallowing; nærbilde av finger som er litt inni anus
Anal shallowing : 34,6% fant det behagelig når fingre, sexleketøy eller penis berørte enten like innenfor anusåpningen eller mer enn det.
Illustrasjon av anal pairing; nærbilde av en analplugg i anus mens en vibrator stimulerer klitoris
Anal pairing : 39,9% synes kjærtegning av anus innvendig eller utvendig samtidig med vaginal sex eller klitorisstimulering er behagelig.

Analsex er derfor mer og annet enn penetrering.

Studien viser også at flere av kvinnene ikke fant nytelse ved anal stimulering til å begynne med, men det endret seg over tid. Det kan kanskje være fordi fokus ble fjernet fra direkte penetrering, og i stedet ble flyttet til utvendig stimulering.

Og hva kan du så gjøre med denne kunnskapen? Det skal jeg fortelle deg!

Orgasmer som vinner medaljer

Akkurat som du for eksempel stimulerer klitoris for å oppnå orgasme, kan du gjøre det samme med anus. Jo flere nerveender som blir stimulert, desto større og dypere orgasme kan du oppnå.

Jeg har tidligere skrevet om de tre største fordelene ved anallek, hvis du ønsker å lære mer om det.

Vulva kan stimuleres på mange forskjellige måter med fingre, tunge eller sexleketøy, og selvfølgelig med kjønnsorganer. Det samme gjelder for anus.

Hvis du vil oppleve de medaljevinnende orgasmene, bør du kanskje se nærmere på noen av de sexleketøyene som er designet for formålet.

For hvis du er usikker på hvordan du foretrekker å bli stimulert analt, kan det være en god opplevelse å ha hjelpemidler for hånden.

En person holder to analplugger i hendene, mens en tredje analplugg ligger på låret

Hvilket sexleketøy til hvilken teknikk?

Det finnes forskjellige produkter til de forskjellige teknikkene, og jeg guider deg selvfølgelig gjerne, slik at du finner det som passer aller best til dine behov.

Anal surfacing

Hvis du vil ha vibrasjoner, er baseks vibrerende begynner analplugg et godt alternativ. Selv om det er en analplugg, bestemmer du helt selv om den skal opp eller ikke. Fokuser i stedet på vibrasjonene og hva de gjør for deg.

Hvis du synes at anal surfacing høres interessant ut, kan du kjærtegne området med en finger ved å bruke forskjellige bevegelser. Du kan for eksempel stryke, banke lett, trykke forsiktig eller gjøre sirkelbevegelser.

Lilla analplugg med vibrator blir holdt i en hånd

Anal shallowing 

Opplev et bredt utvalg av stimuleringsmuligheter med anal shallowing. Her handler det om at du finner ut av hvor dyp en penetrering bør være for at den fungerer for deg.

Er det spissen av en finger? Ned til den første knoken? Tuppen av penis?

Det finnes selvfølgelig også forskjellige anale sexleketøy som kan oppfylle det behovet. Med Amaysin Wave vibrerende analkuler har du mulighet til å utforske én kule om gangen.

Med analkuler kan du enkelt bestemme hvor mange kuler som skal inn, og langsomt trekke dem ut igjen. Akkurat det trikset kan få nerveendene til å dirre av begeistring.

Mørkegrønn analkjede blir holdt i en hånd

Anal pairing 

Hvis du er nysgjerrig på anal pairing, finnes det mange valgmuligheter. I tillegg til dem som allerede er beskrevet ved anal surfacing og anal shallowing, finnes det mange sexleketøy til nettopp det formålet.

Og så finnes det et sexleketøy som gir mulighet for dobbelt penetrering.

Hvis du ønsker å stimuleres gradvis og har en partner ved siden av deg, er Sinful Slender Silikon Dildo ideell til det formålet.

En slank dildo gjør det mulig å føre den frem og tilbake i ditt eget tempo på grunn av den glatte designen. Uansett om det skal være en liten markering eller dyp penetrering, er en slank dildo ideell for nybegynnere.

Hvis du leker alene, er Sinful Triple Fun et opplagt valg, siden den stimulerer både klitoris, vagina og anus samtidig.

Et svart tredelt sexleketøy blir holdt i en hånd

Analsex uten penetrering

Analsex er nok en gang kommet på kartet som et av de områdene som kan gi deg virkelig stor nytelse.

Med anal stimulering kan du få noen helt nye og andre opplevelser som du ikke har prøvd før. Det kan føre til større og mer intense orgasmer når du finner ut av hvilken teknikk som passer for deg.

For det står ingen steder at det må handle om penetrering.

Kos deg!

Flere artikler

  Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

  Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

  Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

  Rask og diskret levering
  Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  posten
  helthjem
  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Rask levering

  posten
  helthjem

  Sikker betaling

  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

  Alle modellene er over 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful