Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Sinful BumBum Analpluggsett i Silikon var 1

Oversikt

Opplev dyp nytelse med dette lekre analpluggsettet i silikon fra Sinful. Settet består av 3 myke og fleksible plugger i ulike størrelser, og har derfor en plugg til ethvert erfaringsnivå.

Pluggene er smalere i toppen for å gjøre det lettere å føre dem inn - og smører du den utvalgte pluggen med vannbasert analglidemiddel i rikelige mengder, sklir den enkelt inn. Så snart den er på plass, vil den klassiske roseknoppformen fylle deg godt ut, mens den brede stopperen sørger for at pluggen blir sittende under hele leken.

Den minste pluggen er særlig egnet for nybegynnere med sine 7,5 cm som kan føres inn og 2,5 cm i diameter. Den mellomste pluggen tar nytelsen til neste nivå med sine 11 cm som kan føres inn og 4 cm i diameter. Og hvis du er klar for en skikkelig utfordring, kan du prøve den største pluggen, som kan føres hele 12 cm inn i ditt indre og har en diameter på 4,5 cm.

Det fløyelsmyke silikonmaterialet er fullstendig kroppssikkert og kan enkelt renses med vann og mild såpe eller en antibakteriell sexleketøysrens for å bevare en god hygiene.

Eksperttips! Selvom anallek er fantastisk på egen hånd, kan analplugger også brukes under samleie. Kroppens bevegelser vil få pluggen til å gni mot ditt indre på den helt rette måten, og de blandede sanseinntrykkene kan føre til utrolig kraftfulle orgasmer.

MerkeSinful
Full lengde (cm)9 | 12.5 | 14.5
Innførbar lengde (cm)7.5 | 11 | 12
Diameter (cm)2.5 | 4 | 4.5
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk , Nederlandsk
SKU15926
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Bra sett
Kunde - 16. mar. 2023
Flott sett med varierte størrelser. Den store er virkelig stor, kun for viderekomne. Den utvendige stopperen er stor og trygg, samtidig behagelig nok til å gå rundt med en stund.
Perfekt for nybegynnere
Øyv - 24. oct. 2022
Dette var mitt første anal-produkt. Jeg started med masse lube og den minste pluggen. Den gjekk fint inn og etterhvert kunne jeg begynne å bruke den mellomste pluggen. Den også går fint inn og er lett og vaske etter bruk får er sterk og god følelse av dem. Sterkt anbefalt produkt
De 3 bukkene beruselse ...
C - 1. sep. 2022
3 fine anal plugger. Sitter godt, og gir en deilig pirrende følelse. Den minste er litt liten. Men fin å "varme opp" med før en plugger inn neste størrelse.
Bra
Amber - 21. feb. 2022
Large er større enn forventet, ellers bra produkt
Fasongen passer ikke alle
Elskeren - 13. mar. 2021
Den minste er grei men for liten diameter for de fleste. Den mellomste er kanskje grei for noen, men passer ikke alle siden analen gjør en sving bakover og denne går rett inn og stanger i veggen. For min del blir de to største her for lange, selv om diameteren er fin. Materialkvaliteten er suveren sammenlignet med billigere "gel" plugger.
3 fine størrelser
Torgeir - 28. aug. 2020
Vi syntes det fungerer bra, vi har ennå ikke prøvd den største.
Bra for både begynnere og viderekommende
Andreas - 24. oct. 2017
Settet egner seg ypperlig til å utforske anal stimulering. Med god bruk av glidemiddel og tid burde det være mulig å få en god opplevelse. Jeg var i utgangspunktet litt skeptisk til forskjellen i størrelse mellom nr. 2 og 3, men når nr. 2 har sittet i en stund, er den 3. ikke så vanskelig å få inn. De er også lette å rengjøre. Som mann vil jeg anbefale å bruke en Fleshlight (eller lignende) samtidig for en eksplosiv orgasme!
Et veldig bra sett
Pernille - 14. sep. 2017
Det er noen fine buttplugs. Størrelsene er ikke altfor voldsomme, men den store er likevel utfordrende nok, og det skal varmes godt opp for å kunne bruke den. Overflaten er deilig glatt og med glidemiddel på er de enklere å føre inn. Frekt å bruke alene og med partner.
Nydelig, nydelig liten en?
Par - 11. aug. 2021
De to store stųrrelsene er veldig fine, selv om den minste er altfor, altfor liten, noe som gjųr meg faktisk litt likegyldig til hele settet. Pluggene sitter godt og faller ikke ut, og materialet er lett å rengjųre etter bruk.
0
Flott sett for nybegynnere
Anonymous - 13. mar. 2024
Gjennomgående høy kvalitet. Myk, silkemyk overflate, lett å påføre og behagelig å ta på. Spissen har en god størrelse slik at pluggene ikke glir helt av. Og de passer godt og føles bra :)
Maskinoversettelse fra sinful.fr

Sinful BumBum Analpluggsett i Silikon

Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
kr 129,00kr 96,75
Inkl. mva.
kr 369,00kr 276,75
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful