Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
 • Rask og diskret levering
 • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Høretelefoner, masturbator og en planteHøretelefoner, masturbator og en plante
Anmeldelser
Author
Publisert:09/06/2022

Anmeldelse: Arcwave Voy

Innholdsfortegnelse

Merket Arcwave er produsert av WOW Tech Group, som også står bak de evig populære Womanizerene. Hvis du ikke allerede kjenner til Womanizer, så skynd deg inn på nettbutikken og klikk hjem en av modellene til kjæresten din, venninnen din eller bankrådgiveren din... du kan takke meg senere.

Men hvis du faktisk kjenner til Womanizer, så vet du sikkert også at WOW Tech Group er lik med utmerket kvalitet, innovative funksjoner og ikke minst – orgasmer på rekke og rad.

Derfor var og er forventningene til Arcwave-produktene også svært høye. Les denne anmeldelsen av Arcwave Voy og se om forventningene blir innfritt.

En masturbator

Arcwave Voy passer for deg som:

 • Setter pris på god kvalitet
 • Foretrekker et stilrent design
 • Ønsker å kunne justere intensiteten selv
 • Gjerne betaler ekstra for et produkt med lang levetid

Arcwave Voy is not for those who:

 • Foretrekker et naturtro utseende
 • Ofte skifter ut innholdet i nattbordskuffen
 • Helst vil betale mindre for manuelle produkter

Arcwave Voy - et stilsikkert møte

Førsteinntrykket er viktig i mange sammenhenger og dette gjelder også når du møter ditt nye sexleketøy for første gang.

Hvis Arcwave Voy var en kandidat fra Bumble, Happn eller Tinder (kjenner du flere datingapper enn meg?), så kan du trygt si at oppdrag førstehåndsinntrykk er utført. 

Jeg ville definitivt være klar til en date nummer to!

Hvis jeg ikke visste at det var en frekk liten sak i esken, så kunne du enkelt innbilt meg at jeg skulle åpne et nettbrett, en gadget eller en annen elektronisk dings.

Om jeg er litt farget av aktuelle trender rundt unboxing-videoer, eller om jeg også ville lagt merke til i den delen om jeg ikke hadde sett slike på Instagram eller YouTube, er jeg usikker på.

På den annen side er jeg ganske sikker på at dette - det er kult!

Kvinne ligger med en masturbator i hånden

Maturbator med et twist

Skal jeg være helt ærlig? 

Det tok faktisk et lite øyeblikk (ok, kanskje to, ikke døm meg, takk) før det gikk opp for meg at den ikke hadde en av og på-knapp. Jeg hadde rett og slett ignorert at Arcwave Voy ikke er en elektronisk masturbator.

Og til mitt forsvar vil jeg påstå at den SER UT SOM noe som kan mer enn den faktisk kan.

Misforstå meg rett - dette er faktisk et kompliment. Men hva kan den da, spør du kanskje?

Jo, nå skal du høre. Arcwave Voy byr på teknikken TAS (Tightness Adjustment System), som lar deg innstille intensiteten eller stramheten i ulike nivåer. Og her har vi å gjøre med 8 nivåer, hvis du tar notater.

Arcwave Voy er åpen i begge ender og har en superdigg hylse i silikon, som er noe som også den kresne forbruker ville klappet for. Jeg kan kjenne kvaliteten på materialet, både når jeg bruker den i aksjon, men også når den skal rengjøres og pleies. Det er ingen dikkedarer!

Hånd som holder en masturbator og stikker to fingrer inn i den

Jeg er en stor fan av dens nesten futuristiske design. Den ser ikke ut som en vagina, men det prøver den heller ikke på. Jeg tror det må være en smakssak om man foretrekker det ene eller det andre. 

Hvis du pleier å gå for Fleshlights eller realistiske pocket pussies, er Arcwave Voy sannsynligvis ikke noe du ville gått for rent visuelt.

Har du i stedet nattbordsskuffen full av mer “nøytrale” produkter, så vil du sannsynligvis også være fan av Arcwave Voys uttrykk.

Din gamechanger til nattbordsskuffen

Vi har allerede vært inne på TAS-teknologien, som lar deg justere stramheten eller intensiteten.

Men fungerer det i praksis?

Oh yes. Det gjør det! Når du først har tatt på litt glidemiddel på inngangen i silikon og på deg selv (du vet sikkert hvor jeg mener), så er Arcwave Voy klar til å bli ført opp og ned skaftet ditt i en rytme som du bestemmer. Du kan skru på hylsteret til du hører et klikk som indikerer at du har justert intensiteten.

Masturbator og glidemiddel som ligger på et laken

Og som nevnt før, kan du gjøre det 8 ganger. Så det er garantert minst ett av alternativene som passer deg.

Jeg har ikke verdens største hender, så et lite kritikkpunkt fra meg er at det kan bli litt keitete å holde rundt den. Men det er altså ikke noe som påvirker opplevelsen særlig mye.

Selve følelsen av Arcwave Voy skiller seg ikke så sinnsykt mye ut i fra det som ellers finnes av lignende produkter på markedet. Men jeg må innrømme at følelsen av kvalitet bidrar til godfølelsen.

Det føles SÅ bra, og testen min kan nok mest sammenlignes med en spurt enn med et maraton, hvis du skjønner hva jeg mener.

Høretelefoner og en masturbator

Får jeg noe for pengene?

La meg dele en erfaring med deg.

Det er nemlig min generelle erfaring i livet, at pris og kvalitet henger sammen. 

Du bestemmer naturligvis selv hva som er viktig for deg - kjøper du nye jeans hver uke, så betaler du nok ikke 1500 kr for et nytt par hver gang. Hvis du kun bruker mobilen til å ringe og sende tekstmeldinger, er det sannsynligvis ikke det siste skuddet på smarttelefonstammen du velger.

Kamera, masturbator og en hatt

Det finnes et hav av deilige og tilfredsstillende produkter for menn i prisklasser under Arcwave Voy. Produkter som du kan ha glede av i mange måneder.

Men hvis du betaler for produkter som Arcwave Voy, så vil jeg tro at du har underholdning i mange år fremover – er ikke det bærekraftig onani?

Jeg håper du liker kjøpet ditt like mye som jeg gjorde.

Flere artikler

  Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

  Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

  Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

  Rask og diskret levering
  Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  posten
  helthjem
  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Rask levering

  posten
  helthjem

  Sikker betaling

  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

  Alle modellene er over 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful