Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
 • Rask og diskret levering
 • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
En hånd som holder en nøkkel mens en mann kneler og ber. En hånd som holder en nøkkel mens en mann kneler og ber.
Guider
Content Specialist
Publisert:08/03/2024

Forberedelser til Lockdown: Få kontroll på målingene av ditt penisbur

Innholdsfortegnelse

Det evige spørsmålet: Spiller størrelsen noen rolle?

Når det gjelder valg av det perfekte kyskhetsburet, er svaret krystallklart - størrelsen er avgjørende!

Tenk deg å klemme deg inn i en dress som er to størrelser for liten - ubehagelig, ikke sant? På samme måte kan et bur med dårlig passform føre til gnagsår, klemming eller i verste fall skader.

I vår søken etter det perfekte buret som passer perfekt, går vi gjennom hvordan du kan måle ditt lem for å sikre at det passer perfekt.

Svart penisbur med lås
1- Total length, 2- Length, 3- Cage diameter, 4- Gap, 5- Ring

Anatomien til et Penisbur

Burets anatomi kan variere avhengig av merke, materiale og design. For å forstå hvordan du skal måle deg selv for et kyskhetsbur, er det viktig å gjøre deg kjent med burets komponenter først.

Så før vi går videre til målingene, kan du sette deg ned og gjøre deg klar for en viktig anatomitime, da vi gir deg en rask gjennomgang av noen av de viktigste delene av buret.

 • Basering: Denne omkranser penisbunnen og pungen og gir støtte og stabilitet til buret.

 • Penisbur: Designet for å holde penis slapp og innestengt, slik at brukeren ikke kan oppnå full ereksjon (eller i det minste en behagelig og komfortabel ereksjon).

 • Mellomrom: Mellomrommet mellom baseringen og buret, ofte festet med pinner, er skreddersydd for å ta hensyn til den naturlige plasseringen av pungen og sikrer at buret blir sittende på plass.

 • Urineringsåpning: Gjør det mulig å urinere og bevege forhuden, samtidig som den åpner dørene for sounding mens man er i buret.

 • Lås: Låsen symboliserer overføringen av kontroll og er i de fleste tilfeller den viktigste og mest spennende delen av dynamikken. Nøkkelen til buret overlates til en utvalgt nøkkelinnehaver, noe som gir et element av spenning og forventning.

Gjør Deg Klar til å Måle

Før du begynner, er det viktig at penis er helt slapp. Hvis du prøver å måle mens du er halvveis erigert, helt erigert eller skrumpet, vil det føre til unøyaktige målinger og resultere i at du får feil burstørrelse.

Finn et komfortabelt, privat sted der du kan konsentrere deg uten forstyrrelser. Vi anbefaler at du måler i et rom og en temperatur du er vant til, da et for kaldt eller varmt rom kan påvirke størrelsen og tilstanden til penis.

Hva Du Trenger:

Nå som vi vet nøyaktig hva vi måler etter og hvorfor det er så viktig, går vi over til verktøyene vi trenger for å sikre en tettsittende og behagelig passform:

 1. En ikke-elastisk, tykk ledning eller snor i en lysere farge enn tusjen
 2. Saks
 3. Tusj
 4. Linjal
 5. Et sted å notere måleresultatene
En snor blir bundet rundt en penis og deretter plassert oppå en linjal.

Trinn-for-Trinn-Guide for Måling

Vi vet at du er like spent som oss på å finne din størrelse, så la oss sette i gang!

Måling av Baseringen

 • Vikle den tykke snoren rundt penisroten og testiklene mens du står oppreist. Den skal sitte stramt, men pass på at du fortsatt får plass til lillefingeren under snoren når den er strammet.

 • Sørg for at knuten er stram nok, men likevel lett å fjerne i nødstilfeller. Dette er for å sikre at knuten ikke løsner med tiden, slik at du ender opp med et for stort måleresultat.

 • La snoren være på i minst 5 minutter. Hvis det er mulig, bør du sjekke om du kan urinere komfortabelt mens den fortsatt er på.

 • Når du har hatt snoren komfortabelt på i 15-20 minutter eller mer, bruker du markøren til å markere hvor knuten skal være. Klipp av eller knyt opp snoren og legg den ved siden av linjalen for å se målingen. Skriv alltid ned resultatene.

Hvis du opplever smerte eller misfarging, må du kutte av snoren umiddelbart. Dette betyr at snoren er for stram.

En snor blir bundet rundt en penis og deretter plassert oppå en linjal.

Måling av det indre buret

Bruk samme fremgangsmåte for å måle omkretsen av penisbunnen mens du er slapp på det tykkeste punktet for å finne størrelsen på det indre buret.

Måling av Burets Lengde

Nå tar vi for oss lengden på buret. Finn et stabilt underlag, for eksempel et bord, og plasser din helt slappe penis ved siden av eller oppå en flat, stødig linjal.

Mål forsiktig fra bunnen til tuppen, og husk at vi ikke prøver å sette noen rekorder her - så unngå å dytte linjalen inn i kjønnsområdet, da dette kan gi feil resultat.

Det er avgjørende at denne målingen er korrekt. Hvis du velger feil lengde, kan det føre til at du får det for trangt eller at det blir for mye plass mellom penis og buret, noe som motvirker hensikten med hele buret.

En smilende penis i et bur

Gjenta for Nøyaktighet

Svingninger i temperatur, hydrering og opphisselse kan påvirke størrelsen på penis. For å sikre mest mulig nøyaktige målinger anbefaler vi at du måler penis på ulike tider av døgnet over noen dager.

Resultater

Sørg for å notere ned målene dine i løpet av dagene, og når du har samlet dataene dine, beregner du omkretsen av gjennomsnittsstørrelsen din. Tilpass sluttresultatet til den ringstørrelsen som ligger nærmest - og hvis du er i tvil, rund alltid opp.

Er du klar til å bli innelåst?

Når du har funnet målene dine, er det endelig tid for å utforske de ulike typene penisbur for å finne den perfekte passformen. Se etter produkter som er tilpasset dine mål, eller som har justerbare funksjoner som gjør det mulig å tilpasse passformen.

Med riktig passform kan du åpne opp for en verden av nytelse, forventning og tilfredsstillelse i universet av mannlig kyskhet. God måling!

En penis i et bur mens en nøkkel har foten oppå den

Flere artikler

  Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

  Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

  Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

  Rask og diskret levering
  Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  posten
  helthjem
  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Rask levering

  posten
  helthjem

  Sikker betaling

  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

  Alle modellene er over 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful