Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
 • Rask og diskret levering
 • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Svart sexleketøy på svart bakgrunnSvart sexleketøy på svart bakgrunn
Nyheter
Copywriter
Publisert:09/04/2024

Sinful x Han Kjøbenhavn - Når menneskelig begjær møter mote

Å utforske livet, uttrykke seg og være leken - det er bare noen av de tingene mote og sex har til felles. Det er også det som driver oss til å gjøre det vi gjør, dag ut og dag inn - å hjelpe alle til å leve sitt beste (sex)liv.

Det er akkurat det vi ønsker å fortsette med i samarbeidet vårt med Han Kjøbenhavn. De tør å uttrykke seg på en fryktløs måte og ta sjanser, og det er denne energien vi liker å bruke til å starte samtaler.

Og vi startet samtaler - på catwalken i Milano under moteuken 2023. På catwalken kunne du se sammensmeltingen av våre verdener i dristige kreasjoner som utstrålte kraft og sensualitet. Høydepunktet var en kjole med en krage med rundt 170 tungevibratorer.

Svarte sexleketøy oppå hverandre

Synes du at ideen om menneskelig begjær og kunst kombinert med en dæsj villskap er spennende? Da vil Sinful x Han Kjøbenhavn Tungevibrator uten tvil bli ditt nye favoritt tilbehør.

Den fascinerende tungen var det sentrale elementet som inspirerte kolleksjonene som kom ut av dette samarbeidet. Vår slanke, svarte og kraftige tungevibrator er laget for ren nytelse - futuristisk og beskjeden, men likevel elegant og kraftig.

Hvis du vil dykke ned i begjæret ditt med et unikt produkt som er et rent uttrykk for menneskelig begjær og kunst i vakker forening, kan du kjøpe Han Kjøbenhavn x Sinful Black Tongue Vibrator her.

Person iført kjole laget av sexleketøy

Flere artikler

  Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

  Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

  Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

  Rask og diskret levering
  Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  posten
  helthjem
  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Rask levering

  posten
  helthjem

  Sikker betaling

  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

  Alle modellene er over 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful