Bonbons Lucky Love Terningspill

Klikk på bildene for å forstørre

Bonbons Lucky Love Terningspill

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 89,00

Beskrivelse

'Kyss hverandre i nakken i bilen.' Dette er en av utfordringene i Bonbons Lucky Love Terningspill.
 
Spillet består av 3 terninger. Når terningene kastes, vil du få en utfordring som definerer: hva som skal gjøres (f.eks. slikking), hvor på kroppen det skal utføres (f.eks. på øret) og hvor det skal gjøres (f.eks. i dusjen).
 
Terningspillet er et morsomt erotisk spill for par der dere kan utfordre og nyte hverandre på samme tid. Spillet er perfekt til å sprite opp sexlivet deres.
 
Terningene leveres med klistrelapper slik at dere kan designe terningene selv.
 
9 klistrelapper med bilder av f.eks. en seng, et badekar og en bil. 9 klistrelapper med tekst for ulike kroppsdeler, f.eks. munn, navle og føtter. 9 klistrelapper beskriver hva som skal gjøres, f.eks. bite, slikke og suge.

Detaljer

TERNING: 3 stk.
KLISTRELAPPER: 27 stk.

Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

Anmeldelser

Generell vurdering
Brukervennlighet
Romantisk
Morsomhetsgrad
Godt for henne
Godt for han
Litt meh, men god til å starte kinky ideer "Veldig god for dem som starter opp med å prøve noe nytt, men den mangler den siste piffen, som kan bringe dere ut i situasjoner i grenseland, som kunne være litt mer spennende.
De seksuelle tiltak er litt myke i erotisk henseende, så de kan brukes best som oppvarming, eller til å gi en pirrende følelser, hvis de brukes som en ""ting som kommer til å skje en dag"" - men ikke mye."
5 4 1
Generell vurdering
Brukervennlighet
Romantisk
Morsomhetsgrad
Godt for henne
Godt for han
En anelse for 'mildt' "Disse ""lucky""love terningene er en fin idé, men myk erotikk er forbundet med dem. Det er noen klistermerker (som følger med), som settes på terningene, hvor de så i kombinasjon med hverandre skaper en aktivitet man skal gjøre. Problemet med dem er at de ofte er litt for kjedelig - de er faktisk litt for milde etter vår smak.
Tror de vil passe fint til paret som ønsker å skape noe mer erotikkk og gjøre sexlivet litt mer spennende, hvis paret har vanskelig med å få ideer til nye ting. Så hvis dette er dere: kjør på! :)
Vi endte med å klistre andre ting på terningene, som dermed gjorde det hele mye morsommere. :) "
5 3 1

Du anmelder: Bonbons Lucky Love Terningspill

Hvordan bedømmer du produktet? *