TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Bijoux Indiscrets

Direkte importert fra Barcelona kan vi tilby deg et utvalg av klassiske og sexy varer fra Bijoux Indiscrets. Merkevaren lager produkter for kjærlige par, med romantisk forspill, lukter og smaker i fokus. Produktene er perfekte som en romantisk gave eller som en overraskelse til den du elsker.

Bijoux Indiscrets - sensuell, forførende og sanselig nytelse

Historien om Bijoux Indiscrets

Historien om Bijoux Indiscrets er en fortelling om vaskeekte spansk lidenskap. I 2006 bestemte tre unge kvinnelige gründere, fulle av ideer og entusiasme seg for å begi seg ut på et eventyrlig prosjekt. De ville skape et sterkt, mainstream erotisk merke, som brøt tabuet rundt erotisk tilbehør, og designe stilfulle produkter som henvendte seg til helt alminnelige single og par. Virksomheten ble født i en garasje i Barcelona og dermed startet reisen som så mange andre gründere kan nikke gjenkjennende til, men masse pasjon og stå-på vilje, men med mangel på kapital og investorer. Med endeløse timer med hardt arbeid, dedikasjon og vilje av stål, lykkes det de tre ildsjelene å få sneket en fot innenfor på markedet. I dag har virksomheten stor suksess, både i Europa og i resten av verden. Hvis du ikke allerede har stiftet bekjentskap med Bijoux Indiscrets fantastiske produkter via vår webshop, har du sikkert støtt på merket andre steder. De blir nemlig forhandlet på steder hvor det selges undertøy og/eller livsstilsprodukter i over 40 land.

Inspirert av Edens Hage

Da de tre unge, kvinnelige gründerne skulle navngi forretningen sin, lot de seg inspirere av den erotiske fortellingen “Les Bijoux Indiscrets”, som ble skrevet av den franske forfatter og filosof Denis Diderot så tidlig som i 1748. Fortellingen beskriver de erotiske møtene og intense kjærlighetsaffærene som oppstår mellom historiens hovedpersoner som tilfeldigvis får adgang til Edens Hage. Her finner de en magisk ring som gir dem mulighet for å utleve alle sine heteste fantasier. Dette er ringen Bijoux Indiscrets bruker som sin logo, og de har selvfølgelig også laget en som gir deg og partneren din mulighet for å besøke deres helt egne hemmelige hage. Den diamantformede Twenty One Vibrating Diamond fra Bijoux Indiscrets gjemmer på en effektiv vibrator, som er ideell til å pirre hennes erogene zoner, eller for den saks skyld, hans. Diamanten har hele 7 ulike vibrasjonsmønstre, og de myke kantene gjør det enkelt å målrette stimuleringen. Og vet du hva det beste er? Den magiske ringen er 100% vanntett, sånn at du (eller dere) kan ta den med i badekaret eller i dusjen.

Uforglemmelige øyeblikk

Bijoux Indiscrets er til deg, eller til dere, som elsker magien og mystikken i det erotiske universet. Med dette sensuelle tilbehøret og leketøyet, kan du og partneren din finne igjen gnisten i parforholdet, og skru opp for begjæret. Rett og slett skape uforglemmelige øyeblikk fylt med nytelse. Du kan for eksempel gi partneren din en deilig, pirrende massasje med Bijoux Indiscrets silkemyke massasjeolje. Eller vekk sansene til live med den lille Pom Pom kildefjeren. Liker dere soft bondage, kan dere piffe kveldskosen opp med Bijoux Za za zu håndjern med fjer, som er ideel til fiksering, og i kraft av sin myke forsiktighet også velegnet til nybegynnere. Vil dere bevege dere lenger ut i dominansland, kan dere prøve de elegante og kinky Maze håndleddsmansjetter med justerbare reimer. Kanskje liker du å strippe? Så by på et lite show hvor finalenummeret avdekker brystene dine, dekorert med de flotte Bijoux Mimi selvsittende brystsmykker med rhinsten. Eller forfør partneren din imens du er gjemt bak den hemmelighetsfulle og pirrende Anna masken sammen med den råsexy Maze by Bijoux Indiscrets hofteholder. Mulighetene er mange, og dere har timevis med kinky lek foran dere.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful