Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on

Klikk på bildene for å forstørre

 • Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on
 • Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on

Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 799,00

  Beskrivelse

  Ta strap-on sex til det ekstreme med denne Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on. Det er en robust og hul strap-on, som er 25 cm lang og har en diameter på 5,5 cm. Innvendig er den 15 cm lang og 3 cm i diameter. Vi anbefaler Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on til dere som allerede har erfaring med strap-on sex, på grunn av den store størrelsen.

  Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on kan brukes av både kvinner og menn. Kvinner kan bruke den som en allminnelig strap-on. Menn kan bruke den for at penisen skal føles større og fyldigere.

  Settet består av selve strap-on dildoen og en robust sele med brede stropper. Dildoen er laget i et fleksibelt gelégummi og er montert med et stivt plastikkrør, slik at både kvinnelige- og mannlige bærere kan ta kontrollen under sex. Selen er laget i kunstlær, som har en tynn polstring på innsiden. Selen er justerbar og kan innstilles fra 46-127 cm i livet.

  Detaljer

  MATERIALE: Fleksibelt Jelly gummi.
  LATEKSFRI: Nei.
  FTALATFRI: Ja.
  VANNTETT: Nei.
  DILDO LENGDE: Utvendig: 25 cm. Innvendig: 15 cm.
  DIAMETER: Utvendig: 5,5 cm. Innvendig: 3 cm.
  SELE STR: Opp til 127 cm i livet.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  OMG!!! Helt fantastisk strap-on. Orgasmegaranti både for min kjæreste og meg. Supergod for kvinnen som foretrekker det større enn gjennomsnittet, og til analt bruk for de erfarne. HEAVEN! <3
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  Stor og naturlig "Den er veldig naturlig å se på, deilig å røre ved og så er den stor i størrelsen. Et minus er at mannen ikke får det helt store ut av den, fordi han ikke er i direkte kontakt med kvinnen. Det ville være veldig fett om han kunne kjenne noe samtidig.
  Hvis man vil leke lenge er den perfekt, eller om man har problemer med reisning. Den er enkel å tilpasse."
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  som en svart pornostjerne "Jeg er en av de kvinner som fantaserer om svarte menn. For 2 mnd siden kom han hjem med denne. Jeg visste ikke noe, og han gav meg bind for øynene, og plutselig kjente jeg den.
  Aldri i mitt liv har jeg vært så fyllt ut. Den er veldig stor! Veldig! Det tok meg noen minutter og masse glidekrem før jeg kunne klare 100% fart og kraft fremover, men så kom jeg også veldig godt. Jeg kan ikke anbefale den nok til kvinner som kan like det veldig, veldig stort. "
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  Utfyldende Vi hadde gledet oss veldig til å motta denne strap-on'en; da vi pakket den ut, synes vi den så rimelig stor ut. Men det føltes deilig stort og utfyldende når konen tok meg bakfra. Aldri har det vært en så stor fornøyelse å bli fyllt ut på den måten.
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  Stor og flott, men ikke brukbar som hollow strap on Kjøpte denne for å overraske kona med en skikkelig stor en. Fint innepakket, greie seler og selve dildoen er flott. Hullet inni som jeg liksom skulle putte min penis i er veldig lite og laget av hardplast. Jeg hadde ikke kjangs! Dildoen luktet også litt rart.
  Kona var veldig skeptisk, men med litt glidemiddel og oppvarming så gikk dette greit. Hun har født 2 barn så med litt forsiktighet så gikk størrelsen greit. Bortsett fra den imponerende størrelsen så var dette ingen stor opplevelse for noen av oss, havner nok nederst i skuffen eller i søppla.
  5 2 1

  Du anmelder: Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on

  Hvordan bedømmer du produktet? *