Fetish Fantasy Extreme Kyskhetsbelte for Menn
Fetish Fantasy Extreme Kyskhetsbelte for Menn
kr 649,00
Fetish Fantasy Extreme Kyskhetsbelte for Menn  1

Fetish Fantasy Extreme Kyskhetsbelte for Menn

3.3 (1)
kr 649,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Viss du ønsker et kyskhetsbelte av høy kvalitet, er Extreme Chastity Belt fra Fetish Fantasy perfekt for deg. Kyskhetsbeltet er av stål og holder effektivt penis på plass så det ikke kan komme ereksjon. Det kan låses med den tilhørende metallåsen, som kommer med tre nøkler. 

 

Innvendig har Fetish Fantasy Extreme Kyskhetsbelte et mål på 8 cm i dybden og 3,5 cm i diameter.

 

OBS: Kyskhetsbeltet leveres med en lærreim som hjelper med å holde det på plass. Beltet er justerbart og passer til en omkrets på 100-125 cm. Beltet følger med, selv om det ikke er vist på bildet. 

 

TIPS: For å gjøre påsettingen av kyskhetsbeltet mer behagelig kan du smøre inn penis med glidekrem før du tar på Fetish Fantasy Extreme Kyskhetsbelte. 

Detaljer

MATERIALE: Stål og lær.
LENGDE, INNVENDIG: 8 cm (penisbur).
DIAMETER, INNVENDIG: 3,5 cm.
VEKT: ca 250 gram.
INNEHOLDER: Penisbur, lærreim, metallås og 3 nøkler.

VARENUMMER: 13988.
Anmeldelser
3.3
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Joda

Helt ærlig... En uke senere kjøpte jeg heller bare en cb6000 istedenfor... Det står på produktsiden at det fulgte med et belte av lær, men dette var noe jeg trodde man kunne ta av og på. Dette belte sitter på belte og eneste måten og få det av er å kutte det av, men så er cagen egentlig ganske tung så man må liksom ha det beltet på.Dette likte jeg ikke. Den var og litt vrien å få på, men det er en tilvenningsgreie som man kommer over en eller to ganger man har det på. Beltet har to deler. Ringen ogburet og siden det er en metallring så er det litt tricky å få på. også siste punkt jeg skal si er at den er ikke egentlig veldig sikker. En dag hadde jeg vært littspesielt kladdete på buret og der kom orgasmen. For meg (En nybegynner) sier jeg bare at personlig så ville jeg investert i noe annet, noe som man kan bytte deler og sliktfor å tilpasse deg og din størrelse. Les mer

-
5 3 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no