Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fetish Fantasy Extreme Kyskhetsbelte for Menn var 1

Fetish Fantasy Extreme Kyskhetsbelte for Menn

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Viss du ønsker et kyskhetsbelte av høy kvalitet, er Extreme Chastity Belt fra Fetish Fantasy perfekt for deg. Kyskhetsbeltet er av stål og holder effektivt penis på plass så det ikke kan komme ereksjon. Det kan låses med den tilhørende metallåsen, som kommer med tre nøkler. 

 

Innvendig har Fetish Fantasy Extreme Kyskhetsbelte et mål på 8 cm i dybden og 3,5 cm i diameter.

 

OBS: Kyskhetsbeltet leveres med en lærreim som hjelper med å holde det på plass. Beltet er justerbart og passer til en omkrets på 100-125 cm. Beltet følger med, selv om det ikke er vist på bildet. 

 

TIPS: For å gjøre påsettingen av kyskhetsbeltet mer behagelig kan du smøre inn penis med glidekrem før du tar på Fetish Fantasy Extreme Kyskhetsbelte. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Joda
Nicolas Caged - 4. may. 2017
Helt ærlig... En uke senere kjøpte jeg heller bare en cb6000 istedenfor... Det står på produktsiden at det fulgte med et belte av lær, men dette var noe jeg trodde man kunne ta av og på. Dette belte sitter på belte og eneste måten og få det av er å kutte det av, men så er cagen egentlig ganske tung så man må liksom ha det beltet på. Dette likte jeg ikke. Den var og litt vrien å få på, men det er en tilvenningsgreie som man kommer over en eller to ganger man har det på. Beltet har to deler. Ringen og buret og siden det er en metallring så er det litt tricky å få på. også siste punkt jeg skal si er at den er ikke egentlig veldig sikker. En dag hadde jeg vært litt spesielt kladdete på buret og der kom orgasmen. For meg (En nybegynner) sier jeg bare at personlig så ville jeg investert i noe annet, noe som man kan bytte deler og slikt for å tilpasse deg og din størrelse.
God idé, men dårlig kvalitet...
Anonymous - 1. may. 2020
Basisringen er for liten da jeg er grov rundt roten, det hadde vært bra med noen forskjellige størrelser å prøve med. Den sitter bra om dagen men er ikke mulig å sove med da natt/morgenstativet blir umulig å fjerne, ble helt blålilla og fikk skikkelig vondt. Dette er selvfølgelig individuelt da alle kuker er forskjellige størrelser. Konstruksjonen er ellers god, behagelig å ha på seg og minimalt med tyveri i punghuden, knapt synlig under buksen. Også lett å holde ren uten å ta den av. Hengelåsen er skikkelig dårlig, ble fort misfarget og et barn kan nok plukke den opp med en skrutrekker, byttet den ut med ABUS minste i aluminium/rustfritt stål fra Jula, fungerer perfekt! Nå til det triste, du har nok brukt det billigste kinesiske bondestålet som ble sveiset sammen av noen med tvilsom kunnskap og deretter dyppet uten noe større arbeid i krombadet, allerede etter en uke begynte rusten å krype inn i sveisene. Da det vannbaserte smøremiddelet jeg vanligvis bruker tok slutt, brukte jeg en gang en massasjeolje som på en eller annen måte reagerte med rusten/metallet og ga meg sår/kaustiske brannsår og svart misfarging på undersiden av kuken. Veldig ubehagelig... Hvis den hadde vært laget av ekte rustfritt stål og hatt baderinger i forskjellige størrelser, ville den vært perfekt, den fungerer absolutt for kortere spill, men er dessverre ikke noe du kan bruke permanent!!!!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Avslørende med en fin følelse av tyngde!
Anonymous - 13. mar. 2024
Fjernet lærstroppene for å få en bedre følelse av vekten fra den tunge kyskheten som var min første. Frustrerende hyggelig å være prisgitt bare anal nytelse ... Flott produkt!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Nå som slave
Anonymous - 8. feb. 2017
Flott bur å ha på seg, det er vårt første, og fruen elsker å sette det på meg. Det krevde litt øvelse å få ballene gjennom de første gangene, men nå er jeg vant til det og det er enkelt. Når hengelåsen klikker, øker presset og kåtheten. Hvis du vurderer dette buret, er det bare å kjøpe det og gi leken en helt ny dimensjon.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Svært god kyskhet, men dårlig holdbarhet
Anonymous - 8. dec. 2017
Buret fungerer veldig bra, og det er deilig å ha på seg. Jeg får mye stimulering når den er på og blir konstant opphisset. Det er frekt når kona mi stimulerer penishodet mitt med en finger. Den eneste ulempen er at den ruster når du bruker den daglig i kort tid. Buret er ikke bra for 24/7.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Flott design
Anonymous - 8. oct. 2015
Superkult kyskhetsbur med flott design. Ringen passer godt og buret er enkelt å montere. Personlig synes jeg stroppen var litt billig, og derfor fjernet jeg den. Men det passer fint uten stroppen. Jeg vil heller ikke anbefale den til "store" gutter. Vi har opplevd den som en veldig frekk leke, og den krever mye av mannen som du ikke kan ta på selv. På den annen side bygger du også opp en stor lyst når du endelig blir satt fri. Vi har ikke angret på kjøpet!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful