Strap on

En strap on er en dildo som spennes rundt livet ved hjelp av et belte eller sele, også kalt en "harness". Beltet har gjerne en ring foran som holder dildoen fast, og man kan ofte bytte mellom forskjellige påheng. Strap ons kan brukes av både kvinner og menn.

Mest solgte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Amaysin (2)
Autoblow (1)
Bananapants (2)
Basix (2)
CalExotics (9)
Colours Pleasure (4)
Crystal Jellies (1)
Dillio (5)
Doc Johnson (3)
Fetish Fantasy (18)
Fleshlight (3)
Fun Factory (4)
King Cock (16)
King Cock Elite (2)
King Cock Plus (3)
Kink by Doc Johnson (2)
LoveBotz (1)
LovingJoy (1)
Master Series (1)
Mister B (1)
Mixed (2)
Obaie (2)
Ouch (2)
Perfect Fit (2)
Realrock (4)
Sevencreations (1)
Signature Cocks (4)
Sinful (4)
Spareparts (4)
Spartacus (1)
Sportsheets (20)
Strap U (1)
Strap-on-Me (5)
Tantus (19)
The Realistic Cock (3)
The Realm (1)
ToyJoy (1)
Vac-U-Lock (20)
Vixen (19)
Willie City (9)
You2Toys (5)
Zado (1)
Vis alle 212 produkter
Du har sett 42 av 212 produkter
Vis flere

Strap on - Spennende penetrasjonsleker for par

Penetrer med, eller bli penetrert av en strap on

Vet du hva en strap on er? Hvis ikke, er det på tide at du finner ut av det. Strap on-sex åpner opp en helt ny verden av spennende og pirrende lekemuligheter både for deg og partneren din. Kort forklart, er det snakk om en form for sele eller seletøy med en påspent dildo. Den ene parten har på seg selen, og penetrerer den andre parten, for en pirrende og stimulerende sexopplevelse. En strap on simulerer i bunn og grunn en sexakt, da man blir stimulert av penetrasjonen, men åpner også opp for mye, mye mer. Her finnes det mange muligheter for spennende leker på kryss og tvers av hverandre, og ikke minst på tvers av kjønnsgrensene.

Strap ons kan både brukes i kvinne/kvinne, mann/mann og kvinne/mann-forhold. Den bæres oftest av kvinne, ettersom kvinner her får muligheten til å penetrere partneren sin. Hvis en kvinne penetrerer en mann, kalles det pegging. Det kan for noen menn virke intimiderende å bli penetrert av en kvinnelig partner, men prøv det! Det kan være ekstremt pirrende for begge parter, og kan tilføye en ekstra dimensjon av nytelse til forholdet.

Hvem er en strapon til?

Svaret er: alle! Strapon er et spennende sexleketøy som åpner for et helt nytt univers av pirrende stimuli. Det finnes forskjellige strapons, og det kan nesten virke som en liten jungel av valgmuligheter for å finne den som passer deres behov. Hvis du er i tvil om hva som vil passe best for deg og din partner, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice. Vi sitter klare til å veilede deg over telefon eller e-post alle ukens dager.

Som en hovedregel kan man si at det finnes tre typer strapons: strap on sett, hul strap on og selefri eller såkalt dobbel strap on. Førstnevnte er ideelle til kvinner som ønsker å penetrere partneren sin, da de fra naturens side ikke er utstyrt med et slikt redskap selv. En hul strapon brukes oftest av menn, da det er plass til å føre egen penis inn i dildoen, og dermed få ekstra fylde og lengde. Det kan også være en fordel å bruke en hul dildo til strap-on eller et penis sleeve under vanlig samleie hvis man har reisningsproblemer. De selefrie typene er det derimot kun kvinner som kan bruke. Disse skal settes opp i vaginaen, og stimulerer dermed både avsenderen og mottakeren ved hvert støt.

Gi sexlivet en pirrende vri

Uansett hvilken type strap on du og partneren din foretrekker, så finner dere alltid produkter av høy kvalitet i vår nettbutikk. Vi utvelger produktene i vårt sortimentet med stor omhu, ut fra kriteriene kvalitet, design og funksjonalitet. Det er nemlig stor forskjell på kvaliteten av sexleketøy, og den kvaliteten gjenspeiler seg i opplevelsen. Hvis du bruker produkter av høy kvalitet, får du derfor de beste forutsetningene for en god opplevelse.

Nå vet du forhåpentlig hva en strap on er. Og kanskje du også har fått lyst til å prøve en? Ta partneren din i hånden, sett dere ned og finn det produktet som passer best til dere, og bestill en strap o hjem i posten. Vi pakker alltid varene inn på en diskret måte, så du trenger ikke å være redd for at naboer, postmannen eller folk på postkontoret kan se hva du har bestilt. Og så snart du har fått pakken hjem er det bare å gå i gang med å utforske de mange mulighetene som leketøyet gir dere og nyte den pirrende stimuleringen. God fornøyelse!

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no