Strap on

En strap on er en dildo som spennes rundt livet ved hjelp av et belte eller sele, ofte også kalt en "harness". Beltene har en festemekanisme i front, slik at du kan ta av og på selve dildoen. Ofte brukes de av kvinner, men de kan også godt brukes av menn. Beltefrie strap ons kan kreve litt øvelse innen man oppnår optimalt resultat.

Mest solgte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Amaysin (2)
Autoblow (1)
Basix (3)
CalExotics (5)
Colours Pleasure (3)
Crystal Jellies (1)
Dillio (5)
Doc Johnson (2)
Fantasy for Her (1)
Fetish Fantasy (16)
Fleshlight (3)
Fun Factory (6)
King Cock (14)
Kink by Doc Johnson (2)
LoveBotz (1)
LovingJoy (2)
Malesation (1)
Master Series (1)
Mixed (3)
Obaie (1)
Ouch (2)
Perfect Fit (2)
Realrock (4)
Sinful (4)
Spareparts (5)
Spartacus (1)
Sportsheets (13)
Strap U (8)
Strap-on-Me (2)
Tantus (2)
The Realistic Cock (3)
ToyJoy (1)
Vac-U-Lock (8)
Vixen (16)
Willie City (6)
You2Toys (8)
Vis alle 173 produkter
Du har sett 42 av 173 produkter
Vis flere

Strap on - Spennende penetrasjonsleker for par

Penetrer med, eller bli penetrert av en strap on

Vet du hva en strap on er? Hvis ikke, er det på tide at du finner ut av det. Strap on-sex åpner en helt ny verden av spennende og pirrende lekemuligheter både for deg og partneren din. Kort forklart, er det snakk om en form for sele eller seletøy med en påspent dildo. Den ene parten har på seg selen, og penetrerer den andre parten, for en pirrende og stimulerende sexopplevelse. Strap on-sex simulerer i bunn og grunn en sexakt, da man blir stimulert av penetrasjonen, men åpner også for mye, mye mer. Her finnes det mange muligheter for spennende leker på kryss og tvers av hverandre, og ikke minst på tvers av kjønnsgensene.

Strap ons kan både brukes i kvinne/kvinne, mann/mann og kvinne/mann-forhold. Den brukes oftest av kvinne, ettersom kvinner her får mulighet for å penetrere sin partner. Hvis en kvinne penetrerer en mann, kalles det pegging. Det kan for noen menn virke intimiderende å bli penetrert av en kvinnelig partner, men prøv det! Det kan være ekstremt pirrende for begge parter, og kan tilføye en ekstra dimensjon av nytelse til forholdet.

Hvem er den til?

Svaret er: alle! Dette er et spennende sexleketøy som åpner for et helt nytt univers av pirrende stimuli med voksenleketøy. Det finnes forskjellige strap ons, og det kan nesten virke som en liten jungel av valgmuligheter for å finne den som passer deres behov. Hvis du er i tvil om hva som vil passe best for deg og din partner, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice. Vi sitter klar med vår ekspertise, og er klare for å hjelpe deg med å finne akkurat den som passer for deg.

Som en hovedregel kan du gå ut fra at det finnes tre typer strap-on dildoer: En fast, en hul og en selefrie. En fast strap on-dildo er ideell til kvinner som ønsker å penetrere sin partner, da det fra naturens vegne ikke er utstyrt med et redskap til det formålet. En hul modell brukes oftest av menn, da det er plass til å føre egen penis inn i dildoen, og dermed få en ekstra fylde og lengde. Det kan også være en fordel å bruke en hul dildo til strap-on hvis man har reisningsproblemer. Det er kun kvinner som kan bruke de selefrie typene. Denne skal settes opp i vagina, og stimulerer dermed både avsenderen og mottakeren (hvor sistnevnte både kan være mann og kvinne) ved hvert støt.

Gi sexlivet en pirrende vri

Uansett hvilken type du og partneren din foretrekker, så finner dere som alltid hos Sinful.no sexleketøy av høy kvalitet. Vi velger sortimentet vårt med stor omhu, ut fra kriteriene om at kvalitet, design og effektivitet skal være i orden. Det er stor forskjell på kvaliteten av sexleketøy, og den kvaliteten gjenspeiler seg i opplevelsen. Når du bruker produkter av høy kvalitet, får du den best mulige sexopplevelsene.

Nå vet du hva en strap on er. Og kanskje du også har fått lyst til å prøve en? Ta din partner i hånden, sett dere ned og finn det seletøyet og den dildoen som passer deres behov best, og bestill den hjem til dere. Alle våre ordre blir sendt i diskré forpakning med rask leveringstid, så du trenger ikke være redd for å bestille hjem favoritten din. Det finnes en hel opplevelsesverden klar - det er bare å dykke ned i det spennende univers av strap on-lek.

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0024 OSLO - VAT: 913397045 MVA
Copyright © 2008-2022 Sinful
Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no