TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Strap on

En strap on er en dildo som spennes rundt livet ved hjelp av et belte eller sele, også kalt en "harness". Beltet har gjerne en ring foran som holder dildoen fast, og man kan ofte bytte mellom forskjellige påheng. Strap ons kan brukes av både kvinner og menn.

Mest solgte produkter

Strap on - spennende penetrasjonsleker for par

Strap on lek er for alle

Vet du hva en strap on er? Hvis ikke, er det på tide at du stifter bekjentskap med dette fantastiske leketøyet og de mange mulighetene for spennende og nytelsesfull sex som det kan gi dere. Kort fortalt er det en dildo som kan festes til en strap on harness båret av den ene partneren. Den som har på seg harnesset bruker dildoen til å penetrere motparten enten vaginalt eller analt. På den måten kan dere simulere et samleie som føles svært autentisk, og det er det nærmeste mange kommer et reelt samleie med penetrasjon.

En strap on kan brukes av alle par, uavhengig av kjønn og seksuell legning. Den brukes imidlertid oftest av kvinner, da de ikke er utstyrt med en penis ved fødselen og derfor ikke kan penetrere en partner uten bruk av sexhjelpemiddel. Ved å bruke en strap on kan kvinner ikke bare penetrere hverandre, men også simulere penetrasjonssex som om de hadde en penis. Denne type sexleketøy er derfor i de fleste tilfeller en strap on for lesbiske, men det finnes også mange strap on for menn som passer til både homofile og heterofile par.

Mange par nyter å eksperimentere med penetrering på forskjellige måter under sex, og med en strap on kan også menn i heteroseksuelle forhold nyte følelsen av å bli penetrert av sin kvinnelige partner (kalt "pegging"). For noen menn kan det virke skremmende å bli penetrert av en kvinnelig partner, men vi anbefaler alle å prøve det ut. Det kan være nemlig utrolig stimulerende for begge parter og vil gi sexlivet en ekstra dimensjon av nytelse.

Finn den rette strapon for dere

En strap on fås i mange ulike varianter og for å kunne finne den rette modellen for deg og partneren din, er det nødvendig å vite hvordan de skiller seg fra hverandre og hvilke unike fordeler de har. En av de mest populære modellene er en vibrerende strap on. Denne type strapon har altså en innebygd vibrator og kan dermed stimulere deg eller partneren din på to måter. Vibrasjonene gir dyp nytelse ved å stimulere kvinnens G-punkt eller mannens prostata i kombinasjon med de penetrerende bevegelsene.

En strap on lesbiske par ofte foretrekker er en dobbel strap on. I stedet for seletøy, har dildoen en indre del som føres inn i skjeden og holdes på plass av underlivsmusklene (eller anus hvis den brukes av en mann). Denne strapon stimulerer både mottakeren og giveren, slik at begge parter kan nyte penetrasjonen. Det krever litt trening, men personen som bærer den innvendige delen, må stramme musklene konstant for å holde den på plass. Så hvis du er ny til strapon-sex, bør du kanskje starte med en enklere modell.

En hollow strap on er den perfekte strap on for menn. I motsetning til andre modeller har den en hul ende som gjør at mannen kan føre penis inn og dermed penetrere motparten med et større skaft. Det fungerer på mange måter som et penis sleeve, men stroppene holder sleevet festet til kroppen og gjør det dermed mulig å penetrere uten å bruke hendene til å holde det på plass. Stroppene holder også penisen løftet, noe som kan være nyttig for menn med ereksjonsproblemer. Det er derfor et ideelt verktøy for menn som ønsker å gi partneren sin en ekstraordinær opplevelse. Dere kan eventuelt også gå til innkjøp av en stor strap on hvis dere ønsker en ekstra fyldig opplevelse.

Sprit opp sexlivet med en strap-on

Hvis du skal kjøpe din aller første strap on, anbefaler vi at du velger et strap on sett som inneholder både seletøy og dildo til strap on (med mindre du ønsker en stroppløs versjon), så du kan være sikker på at de to delene passer sammen og kan brukes som tiltenkt. Mange strap ons kan dog kombineres med ulike sugekoppdildoer, da de har en bred base som fungerer som en stopper når de plasseres gjennom en O-ring som mange seler er utstyrt med. Du kan dermed forvandle utstyret ditt for å imøtekomme dine og partnerens behov i takt med at de endrer seg, eller for å skape mer variasjon i soveromsrutinene deres.

Men uansett hvilken type strap-on dere velger, finner dere den garantert her hos Sinful. Vi velger alle produktene våre med stor omhu basert på strenge krav til kvalitet, design og funksjonalitet. Sexleketøy kan nemlig ha svært varierende kvalitet og det kan ha stor innflytelse på opplevelsen din. Når du bruker en strap-on av høy kvalitet, slik som de du finner her på siden, er sjansen for at du får en god opplevelse derfor høyere.

Dersom du og partneren din fremdeles skulle være i tvil om hvilke type eller modell dere bør velge, kan dere med fordel lese anmeldelsene fra andre kunder som har kjøpt produktene. Dette gjør dere ved å klikke inn på hvert enkelt produkt og bla nedover til “Anmeldelser”. Dere er også velkomne til å ta kontakt med kundeservice hvis dere har spørsmål til produktene eller ønsker hjelp til å finne det rette produktet for dere. Vårt mål er å sørge for at dere får den beste mulige opplevelsen med deres nye leketøy, så dere kan nyte den deilige strap on-sexen til det fulle.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful