3 for 600,-

Velkommen til vår 3 for 600-kategori, fylt med en masse frekt sexleketøy til kvinner, menn og par. Ønsker du frekke produkter av høy kvalitet til en lav pris, har du kommet til rett sted. I kategorien 3 for 600 har vi nemlig samlet noen av de mest populære modellene du alltid får for 600 kroner når du velger å kjøpe tre stykker. 

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Amaysin (7)
American Bombshell (2)
Baci (2)
Baseks (15)
Big Teaze Toys (1)
Black Level (2)
Bound (1)
CalExotics (4)
Colt (1)
Cottelli Collection (2)
Crystal Jellies (1)
Dr.Love (1)
Fetish Fantasy (1)
Fifty Shades of Grey (1)
Frisky (1)
Fun Factory (1)
Joydivision (1)
Kama Sutra (1)
Kiotos (1)
Late X (1)
Love To Love (1)
LovingJoy (1)
Master Series (6)
Maze (1)
Mister B (1)
Mixed (1)
Mr. Membr (2)
NO:XQSE (2)
Obaie (9)
Peekaboos (3)
Real Feel (1)
Rocks Off (3)
Screaming O (1)
Sensuva (1)
Sevencreations (4)
Sex & Mischief (1)
Sinful (26)
Sportsheets (1)
SvenJoyment (2)
Tailz (1)
ToyJoy (1)
Toyz4Lovers (1)
Vac-U-Lock (3)
Vivishine (3)
Wand Essentials (3)
Xl Sucker (1)
YesforLov (1)
You2Toys (9)
Vis alle 140 produkter
Du har sett 42 av 140 produkter
Vis flere

3 for 600 kroner - Høy kvalitet til lav pris.

Hva betyr 3 for 600 kroner?

Det sier nesten seg selv. 3 for 600 kroner betyr ganske enkelt at du fritt kan velge tre produkter som du får til en samlet pris av 600 kroner. Det gjelder alt det sexleketøyet du finner her på siden, uansett førpris. Du kan være så heldig at du finner sexleketøy som normalt koster mye mer, men fordi de er en del av denne kategorien, får du dem billigere hvis du kjøper dem sammen med andre produkter fra samme kategori.

Vi sørger for at vi hele tiden oppdaterer sortimentet her på siden, slik at du hele tiden har et stort utvalg å velge mellom. Dette betyr også at du må være rask hvis du allerede har funnet de tre produktene du vil ha fingrene i til den fordelaktige prisen. Vi kan nemlig ikke garantere at de fortsatt er en del av vår 3 for 600-kategori når du kommer tilbake neste gang.

Skulle du være så heldig at du finner seks stykker sexleketøy du bare blir nødt til å eie, er det heldigvis ingen problem. Hver gang du tilføyer tre produkter til handlekurven din som du har funnet her på siden, blir prisen automatisk rundet ned til 600 kroner. Det kan altså være store penger å spare på ditt nye erotiske leketøy når du finner det i denne kategorien.

Sexleketøy for enhver smak

Produktene du finner i denne kategorien kan variere, fordi vi løpende skifter ut i sorimentet slik at det hele tiden er noe for enhver smak. Det er nemlig viktig for oss at alle får mulihet for å kjøpe sexleketøy til denne fordelaktige prisen. 

Kategorien 3 for 600 kroner vil alltid være full av sexleketøy av høyeste kvalitet, slik at du er sikker på å få noe for pengene. Tar du en titt på det store utvalget vil du sikkert også oppdage at den rommer litt av hvert. Vi har nemlig sørget for at det både er noe til kvinnene, til mennene og til parene. Dette gjelder uansett om man foretrekker analleketøy, fetish-leketøy eller noe helt annet. 

Du finner også både onaniprodukter for menn, vibratorer til kvinner, sexy undertøy, sexleketøysesker og mye, mye mer. Det skal selvfølgelig understrekes at du alltid får 3 for 600 kroner, uansett førpris og uansett om du velger ett produkt til menn, et til kvinner og et til par, eller en helt annen blanding. Du velger helt selv hvordan du vil sette sammen din unike pakke, som du får til kun 600 kroner.

Finn din nye favoritt

Vi håper du i vår 3 for 600-kategori kan finne tre nye favoritter til nattbordsskuffen som du enten kan bruke til en frekk runde med deg selv, eller sammen med en partner. Kanskje finner du også noe som kan hjelpe deg med å utforske din egen kropp, bringe mer nærhet inn i parforholdet, eller åpne opp for nye opplevelser. 

Hos Sinful mener vi at alle har mulighet for å få et bedre sexliv med det rette sexleketøyet. De frekke produktene kan åpne for en helt ny verden av spennende opplevelser og pirrende, intense følelser. De kan også hjelpe deg med å utleve fantasier, uansett om du er singel, har en fast partner, eller leker med nye bekjentskaper.

Har du spørsmål til noen av modellene du finner i denne 3 for 600-kategori, eller andre produkter fra vårt sortiment, er du alltid velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice. Her sitter kompetente medarbeidere klare til å svare på alle spørsmålene dine.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no