Fetish Fantasy Metall Ben-Wa Vaginakuler
Fetish Fantasy Metall Ben-Wa Vaginakuler
kr 199,00
Fetish Fantasy Metall Ben-Wa Vaginakuler produktbilde 1
Fetish Fantasy Metall Ben-Wa Vaginakuler bilde av emballasje 50
Fetish Fantasy Metall Ben-Wa Vaginakuler bilde av emballasje 90

Fetish Fantasy Metall Ben-Wa Vaginakuler

5.0 (4)
kr 199,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Fetish Fantasy Metall Ben-Wa Vaginakuler, kan brukes til to ting. De kan brukes alene til seksuell tilfredsstillelse, eller sammen med partneren din, eller til effektiv bekkenbunnstrening. De har en speilblank overflate i gullfarge.

Ben Wa kulene har en liten diameter på 2 cm, som gjør dem vanskelige å holde oppe. Derfor er de velegnet til deg som allerede har erfaring med vaginakuler og ønsker en større utfordring. Når du legger kulene inn, vil du merke hvordan de arbeider, som kan være veldig stimulerende.

Start liggende, med kulene inne i deg, mens du lager knipeøvelser. Når du blir sterk nok, kan du gå rundt med dem. Hvis du vil lese mer om bekkenbunnstrening, kan du lese vår "Guide til bekkenbunns trening" på sinful.no/blogg.

Det er ingen problem å få dem ut, for de vil falle ut hvis du setter deg på huk og presser med bekkenbunns musklene. Du kan eventuelt bruke et par fingre som hjelp.
Vi anbefaler at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel, for at innføringen av kulene skal bli mest mulig behagelig.

Detaljer

MATERIALE: Metall.
DIAMETER: Ca. 2 cm.
VEKT: Ca. 30 gram pr. stk.

VARENUMMER: 13264.
Anmeldelser
5.0
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (4)
Perfekt

Konens vurdering var helt utrolig. Enkel å bruke og akkurat passe vekt for å gi akkurat riktig mengde motstand.

-
5 5 1
Nydelige Ben-Wa kuler

Disse Ben-Wa treningskulene er flott trening for bekkenbunnen. De hjalp meg med å trene musklene mine, og jeg følte meg veldig stimulert og fornøyd.

-
5 5 1
Fantastiske Ben-Wa Geish kuler

Jeg er veldig vant til å trene med disse Ben-Wa-kulene, og jeg liker dem. Disse Ben-Wa kulene er flotte for å trene bekkenbunnsmuskulaturen, og jeg føler meg ganske stimulert og er fornøyd. Anbefales! Les mer

-
5 5 1
Ben-Wa Training Balls

Kulene er overraskende små og av meget høy kvalitet. De føles tunge i hånden, men det gjør dem ikke vanskelige å håndtere når du øver. Jeg har lagt merke til at treningen merkes langt inn i magemusklene, noe som er absolutt positivt. Jeg anbefaler den! Les mer

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no