Fetish Fantasy Metall Ben-Wa Vaginakuler

Klikk på bildene for å forstørre

 • Fetish Fantasy Metal Ben-Wa Balls
 • Fetish Fantasy Metal Ben-Wa Balls
 • Fetish Fantasy Metal Ben-Wa Balls

Fetish Fantasy Metall Ben-Wa Vaginakuler

Bli den første som anmelder dette produktet

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 199,00

  Beskrivelse

  Fetish Fantasy Metall Ben-Wa Vaginakuler, kan brukes til to ting. De kan brukes alene til seksuell tilfredsstillelse, eller sammen med partneren din, eller til effektiv bekkenbunnstrening. De har en speilblank overflate i gullfarge.

  Ben Wa kulene har en liten diameter på 2 cm, som gjør dem vanskelige å holde oppe. Derfor er de velegnet til deg som allerede har erfaring med vaginakuler og ønsker en større utfordring. Når du legger kulene inn, vil du merke hvordan de arbeider, som kan være veldig stimulerende.

  Start liggende, med kulene inne i deg, mens du lager knipeøvelser. Når du blir sterk nok, kan du gå rundt med dem. Hvis du vil lese mer om bekkenbunnstrening, kan du lese vår "Guide til bekkenbunns trening" på sinful.no/blogg.

  Det er ingen problem å få dem ut, for de vil falle ut hvis du setter deg på huk og presser med bekkenbunns musklene. Du kan eventuelt bruke et par fingre som hjelp.
  Vi anbefaler at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel, for at innføringen av kulene skal bli mest mulig behagelig.

  Detaljer

  MATERIALE: Metall.
  DIAMETER: Ca. 2 cm.
  VEKT: Ca. 30 gram pr. stk.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Du anmelder: Fetish Fantasy Metall Ben-Wa Vaginakuler

  Hvordan bedømmer du produktet? *