Fun Factory Big Boss G5 Oppladbar Dildovibrator - PRISVINNER

Klikk på bildene for å forstørre

 • Norge

Fun Factory Big Boss G5 Oppladbar Dildovibrator - PRISVINNER

Bli den første som anmelder dette produktet

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 989,00

  Beskrivelse

  Big Boss er litt større enn normale dildoer og er derfor et opplagt valg for deg som ønsker ekstra fylde og stimulering.  

  Big Boss’ fyldige og naturtro form forsterkes av de kraftfulle vibrasjonene. Dildo vibratoren har et meget stilrent design. Især det myke medicinske silikonet, som den er laget av, gjør den meget flott å se på og røre ved. Den har en myk og silkeglatt overflate, som gjør den ytterst behagelig å bruke.

  Dildoen er oppladbar og du trengrer derfor aldri å tenke på å kjøpe nye batterier eller være nervøs for at batterierne blir tomme midt i klimaks. Fun Factorys Click 'n' Charge -USB-lader følger med i pakken. 

  Vibratoren har en såkaldt KeyLock funksjon, som forhindrer den i å starte av seg selv i skuffen eller i kofferten. Hold FUN og (+) nede samtidig i 3-5 sekunder for å låse opp leketøyet ditt. Når du har aktivert den har du hele 12 forskjellige vibrasjonsmuligheter å velge imellom. Og hvis du holder FUN-knappen inne, vil den loope vibrasjonsinndstilling som du er i gang med.

  Dildo vibratoren har et ergonomisk utformet håndtak i enden, som gør den meget enkel å håndtere. Og hvis du bruker litt vannbasert glidemiddel sammen med den, føles den bare enda glattere og myk. 

  Big Boss er vanntett og kan derfor uten problemer nytes mens du er i dusjen. Du rengjør den også enkelt: Skyld den i varmt vann og bruk deretter en sexleketøysrens, for ekstra god hygiene. 

   I 2016 vant den en Red Dot pris for beste design.

  Detaljer

  MATERIALE: Medisinsk silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  STØRRELSE: 22,8 x 4,4 cm.
  VANNTETT: Ja.
  BATTERITYPE: Oppladbart litium (USB-lader følger med). 
  VIBRASJONER: 12 vibrasjonsnivåer. 
  LYDNIVÅ: Forholdsvis støysvak. 
  BETJENING: 3 knapper. 
  BRUKERMANUAL: Engelsk, tysk.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Du anmelder: Fun Factory Big Boss G5 Oppladbar Dildovibrator - PRISVINNER

  Hvordan bedømmer du produktet? *