Fri frakt over 800 krFordeler ved å handle hos Sinful.no

Fun Factory Cobra II Penisvibrator

Klikk på bildene for å forstørre

 • Fun Factory Cobra II
 • Fun Factory Cobra II
 • Fun Factory Cobra II
 • Fun Factory Cobra II
 • Fun Factory Cobra II
 • Fun Factory Cobra II
 • Fun Factory Cobra II
 • Fun Factory Cobra II
 • Cobra Vibrator
 • Cobra Sexlegetøj
 • Fun Factory Cobra II
 • Fun Factory Cobra II

Fun Factory Cobra II Penisvibrator

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 1 095,00

  Beskrivelse

  KAMPANJESETT: I en begrenset periode får du med et Tenga onaniegg og en Fun Factory Glidekrem gratis, når du kjøper Fun Factory Cobra II Penisvibrator.

  Cobra Libre II er en ny og oppdatert udgave af den populære Cobra penisvibrator fra Fun Factory.

  Cobra II er perfekt for deg som ønsker kraftige vibrasjoner og effektiv stimulasjon, og et virkelig stilfullt design. Cobras unike og flotte utforming minner først og fremst om en stilig leketøysbil. En skikkelig guttedrøm! Med sin kraft og effekt vil den gi deg deilig stimulans og pirrende fornemmelser over hele penishodet, glansen og den ytterste delen av penisskaftet.

  Cobra Libre II er et innovativt sexleketøy som er en fulltreffer på både funksjon og design. Når vibratoren føres ned over penishodet kjennes det glatt og stramt. Cobra II passer til alle penisstørrelser, og det fleksible medisinske silikonet blir enda mer innbydende hvis du påfører litt glidemiddel innen bruk. Fleksibiliteten i materialet gjør den svært enkelt å sette på plass, og Cobra II er klar for å stimulere deg mens den holder seg på plass  med en stramt og jevnt trykk.

  For å skru på vibratoren, holder du FUN-knappen inne. Du kan da skifte mellom de 11 vibrasjonsprogrammene med + og - knappene. Hemmeligheten bak Cobras unike stimuli, er de to separate elektromotorene, som kan gi svært intense opplevelser. På grunn av sitt overlegne design og produksjonskvalitet er den allikevel veldig lydsvak og stillegående.

  Cobra Libre II er ergonomisk utformet og ligger godt i hånden. Den er enkel å bruke, både sittende, liggende og stående. Til forskjell fra de fleste sexleketøy for menn, behøver du ikke å bevege den frem og tilbake. Cobra II klarer selv alt arbeidet.

  Cobra Libre har vunnet en design award, hvor den ble kåret til det mest innovative sexleketøy for menn på markedet. Den har også vunnet en kåring i den danske avisen Ekstrabladet, som det beste sexleketøy for menn.

  Cobra Libre II er 100 % vanntett, og enkel å rengjøre. Vi vil også anbefale ”Fun Factory Cleaner”, en rengjøringsspray, spesielt utviklet for å brukes sammen med denne vibratoren. Om du også kjøper Fun Factorys Glidemiddel for Sexleketøy er du garantert en optimal opplevelse.

  USB-lader inkludert

  Details

  MATERIALE: Medisinsk silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  STØRRELSE: 16,6 cm x 6 cm. Diameter 4,5 cm.
  VANNTETT: Ja.
  LADER: USB-lader inkludert.
  VIBRASJONER: Fra mild til kraftig.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  Den er god God kvalitet. God oppfinnelse. Den er svært kraftig med mange programmer, så man finner et som passer. Som med alt leketøy burde den kunne kjøpes i to størrelser. Jeg er veldig glad for denne. Hvis du er i tvil, så kjøp den. Den er bra!! Smiler. PS. Bra batteri.
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  Den vibrerer alt for lite til at jeg kan nyte det og få utløsning. Produktet virker solid, men hva hjelper det hvis den nesten ikke vibrerer?
  5 2 1

  Du anmelder: Fun Factory Cobra II Penisvibrator

  Hvordan bedømmer du produktet? *

  Du vil kanskje også like: