Fun Factory Cobra II Penisvibrator

Klikk på bildene for å forstørre

Fun Factory Cobra II Penisvibrator

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 1 175,00

kr 939,00

  Beskrivelse

  Cobra Libre II er en ny og oppdatert udgave af den populære Cobra penisvibrator fra Fun Factory.

  Cobra II er perfekt for deg som ønsker kraftige vibrasjoner og effektiv stimulasjon, og et virkelig stilfullt design. Cobras unike og flotte utforming minner først og fremst om en stilig leketøysbil. En skikkelig guttedrøm! Med sin kraft og effekt vil den gi deg deilig stimulans og pirrende fornemmelser over hele penishodet, glansen og den ytterste delen av penisskaftet.

  Cobra Libre II er et innovativt sexleketøy som er en fulltreffer på både funksjon og design. Når vibratoren føres ned over penishodet kjennes det glatt og stramt. Cobra II passer til alle penisstørrelser, og det fleksible medisinske silikonet blir enda mer innbydende hvis du påfører litt glidemiddel innen bruk. Fleksibiliteten i materialet gjør den svært enkelt å sette på plass, og Cobra II er klar for å stimulere deg mens den holder seg på plass  med en stramt og jevnt trykk.

  For å skru på vibratoren, holder du FUN-knappen inne. Du kan da skifte mellom de 11 vibrasjonsprogrammene med + og - knappene. Hemmeligheten bak Cobras unike stimuli, er de to separate elektromotorene, som kan gi svært intense opplevelser. På grunn av sitt overlegne design og produksjonskvalitet er den allikevel veldig lydsvak og stillegående.

  Cobra Libre II er ergonomisk utformet og ligger godt i hånden. Den er enkel å bruke, både sittende, liggende og stående. Til forskjell fra de fleste sexleketøy for menn, behøver du ikke å bevege den frem og tilbake. Cobra II klarer selv alt arbeidet.

  Cobra Libre har vunnet en design award, hvor den ble kåret til det mest innovative sexleketøy for menn på markedet. Den har også vunnet en kåring i den danske avisen Ekstrabladet, som det beste sexleketøy for menn.

  Cobra Libre II er 100 % vanntett, og enkel å rengjøre. Vi vil også anbefale ”Fun Factory Cleaner”, en rengjøringsspray, spesielt utviklet for å brukes sammen med denne vibratoren. Om du også kjøper Fun Factorys Glidemiddel for Sexleketøy er du garantert en optimal opplevelse.

  USB-lader inkludert

  Details

  MATERIALE: Medisinsk silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  STØRRELSE: 16,6 cm x 6 cm. Diameter 4,5 cm.
  VANNTETT: Ja.
  LADER: USB-lader inkludert.
  VIBRASJONER: Fra mild til kraftig.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  Unrukelig Totalt bortkastede penger,. Vibrasjonene er behagelige men er lysår i fra å gi noen nytelse som kan lede til orgasme. Ingen ønslelig effekt overhode. Men sol nevnt vibrasjonene er behagelige og virker avslappende og gjorde meg søvnig.
  5 2 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  Annerledes og godt "Man bør kanskje vite før man bestiller denne, at det er vesentlig mindre plass i den, enn hva bildene forteller.

  Touchpanelet kan trøble litt, da det 'automatisk' justerer seg til omgivelsene. Trikset er å koble oppladeren i kort tid til, da dette vil nullstille touchpanelet.

  Produktet er ganske annerledes og et fint supplement til å bruke som et parleketøy."
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  Beste sexleketøyet jeg har prøvd! "Cobraen er effektiv og gir en svært god og avvekslende opplevelse. Den har et fett design, er diskré - og viktigst: kan enkelt rengjøres, så hygienen er i orden.

  Legger også med:
  - Orgasmegaranti
  - Vibrasjonene kiler deilig, helt ned i beina og rundt anus. Nytelsen er på topp med denne.
  - Vibrasjonene kan varieres, som er deilig, da mekanisk stimuli kan bli noe ensartet. Man kan også skru ned, når man når høydepunktet, så man unngår overstimuli.

  Et lite minus:
  - Touch displayet kan tulle litt, da det er svært følsomt hvis man kommer borti. Det er likevel å leve med.

  Alt i alt det beste sexleketøyet til menn jeg har prøvd. En klar anbefaling fra meg!"
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  Veldig effektiv "Overskriften sier kanskje sitt og dekker mine opplevelser (og jeg har brukt den flittig), men jeg skal jo minst skrive 30 ord står det.

  Det er herved gjort."
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  En vibrerende opplevelse "Da jeg hadde lest flere gode bedømmelser av Cobra Libre og at det også var en testvinner, så mente jeg at det var på sin plass å prøve den selv. Jeg kan med en gang si at jeg IKKE er skuffet! Som med så mye annet sexleketøy er det viktig å bruke en god dose glidekrem, både på penis og leketøyet.

  Så over til det dette faktisk skal handle om; selve opplevelse og brukervennligheten av apparatet.

  Jeg kom frem til at det var enkelt å føre inn penis i slapp tilstand, da det ved erigert tilstand oppstår en luftlomme inne i leketøyet som gjør det vanskelig å få penis helt inn. Å bruke den i slapp tilstand er ikke noe problem, for det vil ikke gå mange sekunder før ereksjonen oppstår.

  Cobra Libre har mange forskjellige vibrasjonsmønstre. Alt fra alminnelige vibrasjoner over til mer avanserte mønstre, som bokstavelig talt får penis til å pulsere og vippe opp og ned, og det minner nesten om en blowjob. Alt dette er med på å gjøre nytelsen til en totalopplevelse.

  Første gang jeg brukte den gikk det ikke lang tid før jeg fikk en svært voldsom orgasme som bare varet og varet. Ved senere anledninger oppnådd jeg å holde betydelig lengre. Dette gikk heldigvis ikke på bekostning av det nytelsen ble mindre - kun at den varte enda lenger.

  Etter mine første opplevelser med Cobra Libre, må det mest positive være at man kan oppnå en fabelaktig orgasme, uten å løfte en finger. Det gjelder nok bare å finne riktig vibrasjonsmønster individuelt, og dermed er det bare å lene seg tilbake å nyte.

  Skal jeg komme med ett enkelt kritikkpunkt, må det være at touchpanelet er en smule følsomt. Man skal såvidt komme borti det før vibratoren reagerer. Dog - er man oppmerksom på dette, er det ikke et stort problem.

  Alt i alt en fantastisk opplevelse, og noe ganske annet enn de normale silikonfruer vi menn kan forlyste oss med. Skal man ta sin partner med i leken, så vil Laya Spot passe til henne, og Cobra Libre til ham, være en fin kombinasjon. Det er nemlig orgasmegaranti med begge disse.

  Så kjøp den før din nabo eller din partner. Den vil med garanti bringe dere stor lykke."
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  Pirrende opplevelser "Perfekt onaniprodukt - utrolig hvor raskt man sprøyter når man setter den godt fast på penis.

  Den er enkel å håndtere og enkel å rengjøre etter bruk - kan kun gi mine varmest anbefalinger"
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  Mye kraft "Cobra Penis Vibrator fra Fun Factory er en svært god vibrator med mye kraft. Det er også fint at det finnes en vibrator med både kraft og variasjon.

  Den kan også lades opp igjen og igjen, noe som også er nødvendig.

  Jeg bruker den til stimuli flere ganger om uken, f.eks. om natten eller om morgenen, når reisningen melder seg. Veldig deilig. Det behøver ikke føre til utløsning hver gang, men bare følelsen er deilig og verdt hele opplevelsen.

  Jeg har ikke erfaring med å få utløsning hver gang, men den gangen det lykkes var det en lang og fornøyelig innledning med en veldig kraftig utløsning. Ingen andre vibratorer har gitt meg en tilsvarende orgasme.

  Jeg ønsker meg en tilsvarende vibrator som også når ned rundt bunnen av skaftet, som ville gi meg optimal nytelse og være en nyvinning for mange menn.

  Cobra er verdt alle pengene. Den er hygienisk, fin å se på og enkel å betjene. Jeg anbefaler å bruke den sammen med glidekremen fra Fun Factory, det siker optimal kontakt mellom vibrator og penis, gir god virkning og at det blir enkelt å føre den frem og tilbake. "
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  Fantastisk "Jeg var litt skeptisk i starten ettersom jeg aldri har prøvd et sexleketøy før. Men jeg er svært overrasket, den er virkelig god. Det er sinnsykt deilig. Det perfekte alternativ hvis den kunne tatt oppvasken også :D Nei spøk til side... Kan klart anbefale den! Det nesten som om den er begynt å bråke litt mer, kanskje er det slit, haha :)

  Viktig! Husk lader og glidemiddel."
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  Virkelig god Fantastisk godt produkt. Kult at man ikke trenger å holde den mens man bruker den. Det er digg å ligge og lese mens det kiler helt ekstremt i pikken. Kan varmt anbefales.
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  Intens "Den ser ganske merkelig ut når man ser den for første gang; en krysning mellom en racerbil, en Tron motorsykkel og en sulten orm. Men det er kraftig utstyr det er snakk om her og derfor bråker den noe.
  Det tok litt tid å finne ut hvordan man best oppnådde de beste resultatene, men med riktig smøring og mellomhøy hastighet så skjer ting og saker.
  Man kan også bruke den i dusjen, men knappene er så følsomme at de reagerer på vanndråper og det fører til at festen stenger på de verst tenkelige tidspunkt. Her er det mulighet for forbedring. Klar anbefaling fra meg."
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  Fet opplevelse "Nå har jeg blitt eier av en cobra, og jeg må si at jeg er tilfreds. Den gir en skikkelig konge opplevelse. Jeg hentet den på postkontoret i går, og så var det bare å gå hjem og prøve den.
  Først strøm på, og deretter igang:) Jeg prøvde div. hastigheter og kunne merke at det hadde jeg ikke tålmodighet til, så jeg skrudde den helt opp og kom i et brak av en utløsning.
  Kanskje er den litt for liten i størrelsen til meg, jeg skulle ha godt med glidemiddel på."
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  Fantastisk opplevelse Har prøvd den noen ganger etter mottakelsen og det er et godt produkt. Fikk en fantastisk utløsning i løpet av et øyeblikk første gang, jeg nådde ikke en gang hele programmet. Svært kraftige vibrasjoner, det beste leketøyet jeg har kjøpt til dags dato.
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  God og kraftfull "Dette er utvilsomt et godt kjøp. Kan varmt anbefales. Du kommer til å bli helt gal og glad over denne lille karen.
  Stor kraft og fine vibrasjoner, kan på det varmest anbefales"
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  Virker sinnsykt godt "Det er nok det frekkeste sexleketøyet jeg har kjøpt hittil.. Vil garantert anbefale det til andre menn.

  Det fungerer ganske enkelt perfekt.. Kan riktignok bråke litt, men det betyr ikke noe for meg :-p"
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  kan anbefales "Jeg kjøpte leketøyet til mannen min sånn at vi sammen kunne sette litt ""kulør"" på det intime samværet. Det er et sinnsykt godt stykke leketøy som vi kan anbefale andre.

  Vibrasjonene blir som man selv ønsker.... Jo mer den vibrerer, dess mer lyd avgir den."
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  Stor glede Liten og fiks sak som virkelig lever opp til forventningene. Kjøpte den til mannen min, og han påstår det er det beste jeg noen sinne har kjøpt til ham! Enkel å bruke og svært opphissende å kikke på når den er i bruk.
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  Middels Nå har jeg prøvd den et par ganger, med middels vurdering. Har dessverre ikke fått ønsket virkning, men håper andre har bedre hell med den enn jeg.
  5 3 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  Middels Nå har jeg prøvd den et par ganger, med middels vurdering. Har dessverre ikke fått ønsket virkning, men håper andre har bedre hell med den enn jeg.
  5 3 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  Kan man ikke gi mer enn 5 stjerner! "Har nettopp anskaffet en slik, og begynte å bruke den med stor tilfredsstillelse. Nå er jeg på ferie uten.. ikke smart. Klimaks er 10 ganger bedre enn ved noen solometode jeg har prøvd.
  Det eneste som plager meg litt er at man lett kan komme til å trykke en av knappene og dermed skifte program eller slå den ned på den helt flate vibreringen. Så hvis man på noen måte kan unngå det bør man holde fingrene borte fra knappene. Jeg kan bare anbefale denne!"
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  deilig følelse "Har hatt min i 2,5 år og er svært tilfreds med den. Det er det beste blant alt sexleketøy jeg har kjøpt fra Sinful. I begynnelsen kom jeg stort sett med en gang, det gjør jeg ikke lengre, nå kan det godt gå en stund, jeg bruker den mest når jeg legger meg, nesten hver kveld. Jeg kan anbefale å putte litt glidemiddel i en kondom så unngår man så mye rengjøring, og man kan simpelthen legge seg til å sove og la den ta arbeidet. Noen ganger krever det mer enn 2,5 års bruk, og snakket med en venninne, og hun foreslo at jeg skulle prøve å bruke en plugg, som hun sier, er det ikke kun kvinner som kan nyte godt av det. man skal bare passe på at man ikke kjøper en for liten, ettersom man raskt venner seg til det, og ikke kjøp en som faller ut.
  hun brukte mye Africa glassplugg, og jeg gjør tilsvarende nå. Selv om jeg er helt ny på området kan man godt gli ned over den og så kommer man raskt igjen når man bruker cobraen sin.
  Man angrer ikke etter at man har kjøpt en cobra penisvibrator."
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  Fantastisk! "Fun Factory Cobra II Penisvibrator er et helt fantastisk onaniprodukt til menn. Cobraen er enkel å bruke og svært enkel å rengjøre etter bruk. Ettersom den kun dekker penishodet er glidekrem ikke nødvendig, men det anbefales klart for å optimere nytelsen!
  Cobraen har fordelen av at man ikke trenger å holde den mens man bruker den, men kan ligge eller sitte avslappet og la den gjøre alt arbeidet.
  Det eneste jeg kan sette fingeren på er manualen, som kun består av bilder, hvilket gjør den gankse vanskelig å forstå. Cobra kan varmt anbefales til mannen som har lyst på litt avveksling når han er alene."
  5 4 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  trist Ja den brummer godt men kan dessverre ikke få den til å gjøre arbeidet ferdig =( Men syntes den skulle ha vært litt lengre slik at man kunne fått banditten litt lenger inn i den
  5 3 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  gjennomført "Dog litt for liten for meg, selv om de skriver at den passer til alle størrelser, dvs. det kan gjøre litt vondt ved orgasme.
  men et svært gjennomført stykke verktøy og gode ""programmer"""
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  cobra libre 2 penis vibrator har vært en lykkelig eier av Cobra1, men har nå kjøpt Cobra 2, den er ganske enkelt perfekt.
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  For bra Kjørte denne for full kraft første gang og kom innen 1 min kan anbefales
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  Den er god God kvalitet. God oppfinnelse. Den er svært kraftig med mange programmer, så man finner et som passer. Som med alt leketøy burde den kunne kjøpes i to størrelser. Jeg er veldig glad for denne. Hvis du er i tvil, så kjøp den. Den er bra!! Smiler. PS. Bra batteri.
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  Den vibrerer alt for lite til at jeg kan nyte det og få utløsning. Produktet virker solid, men hva hjelper det hvis den nesten ikke vibrerer?
  5 2 1

  Du anmelder: Fun Factory Cobra II Penisvibrator

  Hvordan bedømmer du produktet? *