Fun Factory Delight Oppladbar G-punktsvibrator
Fun Factory Delight Oppladbar G-punktsvibrator
kr 989,00
Legg i handlekurv
Testvinner
Fun Factory Delight Oppladbar G-punktsvibrator - PRISVINNER  1
Fun Factory Delight Oppladbar G-punktsvibrator - PRISVINNER  2
Fun Factory Delight Oppladbar G-punktsvibrator - PRISVINNER  3
Fun Factory Delight Oppladbar G-punktsvibrator - PRISVINNER  4
Fun Factory Delight Oppladbar G-punktsvibrator - PRISVINNER  5

Fun Factory Delight Oppladbar G-punktsvibrator

4.7 (3)
kr 989,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Svært mange kvinner drømmer om dype og intense G-punktsorgasmer, og med det stilige Delight G-punktsvibratoren fra Fun Factory er dette mulig. Massasje av G-punktet krever nemlig sexleketøy med en bøyd del, og det er nettopp hva du får med Delight.

Håndtaket i den ene enden gir den både en ergonomisk form og at den er lett å styre. Du slår på vibratoren på knappene på toppen, og dermed kan du velge mellom 11 forskjellige pirrende vibrasjonsmønstre.

Når du har innført Delight, finner du ditt G-punkt ved å "løfte" Delight vekk fra klitoris og dreie den vekk fra magen. På den måten legger du et press opp mot ditt G-punkt med den avrundede enden Delight har. G-punktet stimuleres best hvis du beveger den avrunde enden av vibratoren i små støtende bevegelser opp mot G-punktet. Når Delight er plassert riktig og du slår på vibrasjonene, blir du stimulert både på G-punktet samtidig som "ryggen" på vibratoren vil stimulere din klitoris.

Delight G-punktsvibrator er laget i et svært stilig design, og kalles av mange "Svanen", på grunn av sin kurvede utforming. Den er fremstilt i medisinsk silikon og designet til å passe alle kvinner.

Delight G-punktsvibrator er oppladbar, og lades enkelt med USB-kabelen som følger med.

Delight er mange sexologer og sexeksperters foretrukne sexleketøy. Den har vunnet flere priser, som f.eks. Red Dot Design Award, nettopp på grunn av sitt vakre design.

Detaljer

MATERIALE: Medisinsk silikon.
FTALATFRI: Ja.
STØRRELSE: 15 x 3 cm.
VANNTETT: Sprutsikker.
BATTERITYPE: Oppladbart litium (USB-lader følger med).
VIBRASJONER: 11 vibrasjonsnivå. 
LYDNIVÅ: Lydsvak. 
BETJENING: 2 knapper, av/på. 
BRUKERMANUAL: Engelsk, tysk.
TESTVINNER: Ja.
DESIGNVINNER: Ja.

VARENUMMER: 10357.
Anmeldelser
4.7
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (3)
Evigvarende vibrator

Jeg har hatt denne vibratoren siden 2008 (11 år(!)), og den fungerer fortsatt akkurat som den skal. Den er søt å se på, treffer g-punktet perfekt, er stillegående og er god både med og uten vibrasjon. Vibrasjonene er alt fra svake til veldig sterke - egentlig så sterke at jeg aldri har klarer å ha den på maks. Den gir meg orgasme hvergang, men synes ikke den evner å stimulere klitoris samtidig. Den er som oftest med i dusjen og kan også vaskes under rennende vann. Den går sjeldent tom for strøm, erveldig enkel å lade, og så ser den jo også så fin og diskret ut i boksen. Det er ikke så mye som trekker ned, annet enn at den er litt liten og at man må hjelpe litt tilmed hånden for å stimulere klitoris samtidig. Anbefaler! Les mer

-
5 4 1
Godt grep rundt sakene!

Flott design. Designet og lydsvakheten gjør at det blir mye mer estetisk å ha sexleketøy - det er bra. Vibratoren virker svært godt - det er genialt tenkt at man faktisk tilpasser det til kvinners anatomi! Eneste minuset er at knappen for å skru opp og ned kan være vanskelig å finne hvis man ikke har ser direkte på apparatet. Les mer

-
5 5 1
Godt grep rundt sakene!

Flott design. Designet og lydsvakheten gjør at det blir mye mer estetisk å ha sexleketøy - det er bra. Vibratoren virker svært godt - det er genialt tenkt at man faktisk tilpasser det til kvinners anatomi! Eneste minuset er at knappen for å skru opp og ned med kan være vanskelig å finne hvis man ikke ser direkte på apparatet. Les mer

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no