Fun Factory Lady Bi Dobbelvibrator - PRISVINNER

Klikk på bildene for å forstørre

Fun Factory Lady Bi Dobbelvibrator - PRISVINNER

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 1 175,00

  Beskrivelse

  Lady Bi er en ytterst effektiv dobbelvibrator fra den velkjente tyske produsenten Fun Factory, som er kjent for å lage sexleketøy av høy kvalitet og med et spennende design.

  Lady Bi er en oppgradering av “lillesøsteren” Miss Bi. Denne har et lenger skaft, og vil gi ekstra mye stimulasjon i skjeden. Utenom å pirre deg innvendig, er den også utstyrt utvendig med en liten, fleksibel og kraftfull klitorisvibrator. Denne vibratoren skal nok kunne sende deg til den syvende himmel.

  Vibratorene i Lady Bi har individuelle motorer i skaftet og på klitorisvibratoren. De kan derfor vibrere uavhengig av hverandre, men fremdeles samtidig, så her skal det finnes mange muligheter for å eksperimentere med forskjellige pirrende vibrasjonskombinasjoner. Begge motorene kan vibrere på mange ulike måter og nivåer - fra det helt milde til de svært kraftige og pulserende.

  Vibratoren er ftalatfri og fremstilt i medisinsk silikon. Den er svært behagelig å benytte, med sin myke og fleksible silikonoverflate. Den er også utstyrt med et ergonomisk utformet håndtak, så den skal være enkel å betjene og styre. Det er på håndtaket du også styrer alle de deilige vibrasjonene, gjennom + og - knappene.

  Lady Bi er utstyrt med en såkalt “Key Lock”-funksjon. Det innebærer at den ikke kan starte av seg selv i nattbordsskuffen eller i kofferten. Funksjonen deaktiveres enkelt ved å holde “FUN”-knappen nede i ca. 1 sekund, så skal den være klar til bruk.

  Lady Bi er oppladbar, så her behøver du ikke bekymre deg over batterier. Det følger med en Click’N’Charge-lader som lades gjennom USB-tilkobling.

  Du vil virkelig elske Lady Bi hvis du leter etter en stilig og deilig vibrator full av kraft, og ikke vil gå på kompromiss med hverken design eller kvalitet.

  Vibratoren er vanntett, så du kan også ta den med i dusjen eller i badekaret. Den rengjøres derfor også enkelt under varmt vann. Bruk etterfølgende gjerne en sexleketøysrens for å sikre god hygiene.

  I 2016 vant Lady Bi en Red Dot-pris for beste design.

  Detaljer

  MATERIALE: Medisinsk silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  STØRRELSE: Lengde: 22 cm i alt. Innførbar lengde: 13 cm. Diameter: 4 cm på bredeste sted.
  VANNTETT: Ja.
  BATTERITYPE: Oppladbart lithium (USB-lader følger med).
  INTERFACE: 3 knapper.
  BRUKERMANUAL: Engelsk, tysk.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  Veldig fin vibrator Jeg er svært positivt overrasket over denne vibratoren, så jeg vil gjerne anbefale den til andre!
  Den er enkel å bruke og etter et par ganger fant jeg raskt min favorittenkombinasjon av vibrasjoner både utvendig og innvendig. Og ettersom den ikke er altfor lang kan den komme helt i bunn, slik at den utvendige vibratoren treffer alt det gode utpå.
  Materialet blir utrolig mykt og glatt når det kommer glidemiddel på, så det vil jeg absolutt anbefale å bruke uansett hvor "klar" man sev er.
  Alt i alt et virkelig godt kjøp, som jeg er sikker på at jeg vil få glede av i lang tid! 1000 takk!
  5 4 1

  Du anmelder: Fun Factory Lady Bi Dobbelvibrator - PRISVINNER

  Hvordan bedømmer du produktet? *