Fun Factory LAYA II Klitorisvibrator
Fun Factory LAYA II Klitorisvibrator
kr 899,00
Legg i handlekurv
Fun Factory LAYA II Klitorisvibrator  1
Fun Factory LAYA II Klitorisvibrator  2
Fun Factory LAYA II Klitorisvibrator  3

Fun Factory LAYA II Klitorisvibrator

4.6 (2)
kr 899,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Leter du etter en kraftfull og effektiv klitorisvibrator, som med sikkerhet kan bringe deg til klimaks hver eneste gang du bruker den? Da burde du prøve Fun Factory LAYA II.

Vibratoren er en ny og forbedret utgave av den populære og verdenskjente Fun Factory LAYAspot. Den nye utgaven stimulerer deg med enda kraftigere vibrasjoner og er oppladbar, slik at du kan bruke den igjen og igjen.

Den har en ergonomisk form, så du enkelt kan plassere den akkurat der hvor det føles best. Klitorisvibratoren er lydsvak og har forskjellige vibrasjonsmønstre. Vibratoren har en såkalt KeyLock funksjon, som forhindrer at den starter av seg selv i skuffen eller kofferten. Hold FUN og (+) nede samtidig i 3 - 5 sekunder for å låse opp sexleketøyet ditt.

Fun Factory LAYA II er laget i Tyskland. Den er fremstilt av medisinsk silikon og har en silkemyk overflate. Vibratoren lades enkelt opp med en magnetisk USB-kabel som følger med.

Detaljer

MATERIALE: Medisinsk silikon
FTALATFRI: Ja.
LYDSVAK: Ja.
BATTERITYPE: Oppladbar (magnetisk USB-kabel medfølger)
INTERFACE: 3 knapper.
VANNTETT: Ja.
VIBRASJONER: 4 hastigheter og 6 mønstre.
MANUAL: Engelsk og Tysk.

VARENUMMER: 15927.
Anmeldelser
4.6
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (2)
God, kraftig vibrator

Jeg kan anbefale LAYA II på det varmeste Kjæresten min elsker å se meg bruke den og han bruker den til og med selv på meg. Materialet er deilig og mykt og den passer godt i hånden. Jeg liker en sterk vibrasjon og det får jeg her. Den er enkel å bruke og batteriet varer veldig lenge. Jeg liker spesielt godt at du kan lade den og slipper åtenke på batterier. Les mer

-
5 5 1
En fin liten vibrator

Jeg synes Laya II er en veldig god vibrator. Den er enkel å bruke, lade og rengjøre. Og den er også rimelig stille. Den passer også veldig godt i hånden og har en helt perfekt størrelse. Jeg er veldig fornøyd med min, og kan anbefale den på det varmeste til andre kvinner. Les mer

-
5 4 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no