Fun Factory Miss Bi Dobbel Vibrator - PRISVINNER

Klikk på bildene for å forstørre

 • Fun Factory Miss Bi Dobbel Vibrator
 • Fun Factory Miss Bi Dobbel Vibrator
 • Fun Factory Miss Bi Dobbel Vibrator

Fun Factory Miss Bi Dobbel Vibrator - PRISVINNER

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 1 095,00

  Beskrivelse

  Miss Bi er en ytterst effektiv dobbeltvibrator fra tyske Fun Factory, som med sine kraftige vibrasjoner stimulerer deg til maksimal nytelse.

  Vibratoren skjemmer deg bort både innvendig med sin lekre utformede dildo, og utvendig på klitoris med den lille fleksible og kraftige klitorisvibratoren.  

  Du vil elske Miss Bi hvis du leter etter en stilren og lekker vibrator fylt med power, og ikke vil gå på kompromiss med verken design eller kvalitet.

  Selve dildo-delen er ganske bred i designet, som betyr at du vil oppleve en intens stimulering ved skjedeåpningen og G-punktet når du beveger den frem og tilbake i små støt.

  Miss Bi's 2 motorer kan vibrere på flere forskjellige vibrasjonsnivåer (milde, kraftige og pulserende). Og du får en enda bedre opplevelse med vibratoren hvis du bruker litt vannbasert glidemiddel sammen med den.

  Miss Bi er oppladbar, så du slipper å tenke på at kjøpe batterier. Det følger naturligvis med en USB-lader. Vibratoren har en såkalt KeyLock funksjon, som forhindrer at den starter av seg selv i skuffen eller kofferten. Hold FUN og (+) nede samtidig i 3-5 sekunder for å låse opp leketøyet ditt.

  Vibratoren er ftalatfri og fremstilt i mykt, medisinsk silikon. Derfor er den meget behagelig å bruke og fleksibel i formen. Den har et ergonomisk utformet håndtak, som gjør den veldig enkel for deg å bruke og styre.

  I 2016 vant den en Red Dot pris for beste design.

  Detaljer

  MATERIALE: Medisinsk silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  STØRRELSE: Lengde: 18 cm., inkl. håndtak. Indførbart skaft: 8 cm. Diameter: 4 cm. på det bredeste sted.
  VANNTETT: Ja.
  BATTERITYPE: Oppladbar lithium. (USB-lader følger med).
  LYDNIVÅ: Forholdsvis lydsvak.
  INTERFACE: 3 knapper.
  BRUKERMANUAL: Tysk, engelsk.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  Denne gir utslag på richterskalaen! Dildodelen har ekstremt gode og kraftige vibrasjoner om man skrur opp litt, mens klitorisvibben er litt roligere, men rikelig kraftig nok!

  Glatt og god overflate og svært høy kvalitetsfølelse i hele vibben, denne har raskt blitt en favoritt for begge, både solo og sammen. (Vi har oppdaget at den er glimrende for menn, også)

  Det eneste som trekker litt ned, er at den er ganske støyende når man skrur opp litt - men det står i stil med vibrasjonene, som er '...so good they'd make a dead man come!', for å si det med Tom Waits.
  5 4 1

  Du anmelder: Fun Factory Miss Bi Dobbel Vibrator - PRISVINNER

  Hvordan bedømmer du produktet? *