Fun Factory Share XL Strap-on-dildo
Fun Factory Share XL Strap-on-dildo
kr 899,00
Legg i handlekurv
Fun Factory Share XL
Fun Factory Share XL
Fun Factory Share XL
Fun Factory Share XL
Fun Factory Share XL

Fun Factory Share XL Strap-on-dildo

4.5 (1)
kr 899,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Fun Factory Share XL er den største strap-on dildo på markedet. Den er for dere som ønsker å gjøre det mulig for henne å støte med en dildo uten bruk av sele. Den er ideell, om dere er kvinne/kvinne eller kvinne/mann, og ønsker å eksperimentere med anal- eller vaginal stimulasjon.
 
Share XL fungerer ved at hun fører den minste del av dildoen inn i skjeden. Hun kan deretter trenge inn i partneren vaginalt (kvinne/kvinne) eller analt (kvinne/kvinne eller kvinne/mann).
 
XL Share er en fyldig dildo. Når hun støter med dildoen vil hennes G-punkt bli stimulert. Samtidig vil den skåle-lignende uthulningen, ved roten av dildoen, presses tett rundt hennes klitoris og stimulere henne der.
 
Strap-on dildoen er veldig ergonomisk formet. Den lister seg opp hennes kropp og blir nesten en del av henne.
 
Vær opmerksom på at Share XL har en god tyngde. Det kan derfor kreve litt øvelse og ikke minst gode bekkenbunnsmuskler for å få den til å bli inne, uten bruk av den ene hånden som støtte. Etter litt trening vil dere merke at det blir lettere.
 
XL Share er fremstilt av ftalatfri medisinsk silikon og er derfor veldig myk. Den er samtidig utrolig behagelig og fleksibel i bruk. Vi anbefaler at dere bruker et vannbasert glidemiddel (f.eks Fun Factorys eget glidemiddel til sexleketøy) for å få det maksimale ut av dildoen.
 
Når dere kjøper Fun Factory Share XL, anbefaler vi at dere også kjøper:
-Fun Factorys eget vannbaserte glidemiddel Toyfluid.
-Fun Factorys sexleketøys rengjøring.
 

Detaljer

MATERIALE: Medisinsk silikon.
FTALATFRI: Ja.
LENGDE MOTTAKER: 23 cm.
DIAMETER MOTTAKER: Opp til 4,5 cm.
LENGDE GIVER: 9,5 cm.
DIAMETER GIVER: Opp til 4,5 cm.
VANNTETT: Ja, 100 %.
MANUAL: Tysk, engelsk.

VARENUMMER: 10374.
Anmeldelser
4.5
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Glitrende prostata-orgasme på første forsøk

Jeg tviler ikke på at denne vil kreve litt trening for enkelte, men for oss traff den blink på første forsøk. Jeg er over gjennomsnittlig trang, så det tok litt tid å få den på plass, men når den var kommet inn og skjeden fikk klemt rundt den, holdt den seg der. Dildo-enden faller litt framover i enkelte posisjoner, men hvis dere"sitter" mot hverandre og bruker senga til å opparbeide en god rytme, vil både fruen og herren (eller frue nummer to) oppleve å bli stimulert på alle de riktigestedene. Vi har dildoer som treffer g- og p-punkt bedre enn denne, men kulene på skaftet gjør at den samlede stimulien på –i hans tilfelle— blir utrolig intens fordibåde ringmuskel og prostata får kjørt seg. Et fantastisk utformet leketøy, dog kanskje i største laget for dem som er helt ny på pegging. Dette blir nok en av deleketøyene vi oppbevarer i nattbordskuffen, for å si det slik. Les mer

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no