Fun Factory Smartballs Original
Fun Factory Smartballs Original
kr 239,00
3 for 600,-
Fun Factory Smartballs Original

Fun Factory Smartballs Original

3 for 600,-
kr 239,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Fun Factory Smartballs Original er en god vaginakule for deg som gjerne vil starte med bekkenbunnstrening. Ved å trene bekkenbunnen kan du oppnå større følsomhet i skjeden og mere sexlyst, og dermed få enda bedre sex. Også partneren din vil få glede av treningen, da han vil kunne merke et fastere grep om penisen. 

Fun Factory Smartballs Original har en innvendig geisha-kule, som gjør bekkenbunnstreningen enda mer effektiv og målrettet. Geisha-kulen roterer når du beveger deg, slik at tyngdepunktet skifter, og kroppen vil prøve å holde ekstra godt fast rundt Smartballs Original, slik at den ikke faller ut. Dermed blir bekkenbunnen fort strammere.

Vaginakulen er laget i 100 % ftalatfri silikon og har en deilig overflate, som vil føles enda bedre hvis du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel.

Bekkenbunnstrening anbefales av jordmødre og sexologer.

Slik bruker du Fun Factory Smartballs Original:
Vi anbefaler at du starter med å smøre Fun Factory Smartballs Original inn i vannbasert glidemiddel, slik at den blir mer behagelig å innføre. Når du har innført kulen i skjeden, klemmer du rundt den, på samme måte som du lager alminnelige knipeøvelser. Du kan med fordel starte med å utføre øvelsene liggende, inntil du venner deg til å trene med Fun Factory Smartballs Original. 

Liggende: Knip sammen så mange ganger du klarer, i 5 minutter og ta en pause. Den knipende bevegelsen skal starte ved anus og bevege seg frem mot skjeden, i en glidende bevegelse, som slutter med at navlen trekkes inn mot ryggen.

Gående/stående: Når du er sterk nok til å gå rundt med Fun Factory Smartballs Original, vil du kunne lage knipeøvelser uten å tenke over det. Musklene i skjeden blir nødt til å spenne for at kulen skal holde seg inne.

Når du er ferdig med øvelsene, kan du enkelt fjerne kulen ved å dra i silikonsnoren nederst på kulen.

Rengjør kulen enkelt med varmt vann og eventuelt Sexleketøys Rengjøring.

Detaljer

MATERIALE: Medisinsk silikon.
FTALATFRI: Ja.
DIAMETER: 3,6 cm.
KULENS LENGDE: 4,2 cm.
TOTALLENGDE: Ca. 13 cm.
VEKT: 40 g.
VANNTETT: Ja.
MANUAL: Tysk, engelsk.

VARENUMMER: 13700.
Anmeldelser
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fremdeles sin første anmeldelse til gode. Hjelp andre - gi oss din mening!
0.0
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no