Fun Factory Stronic Zwei G-punkt- og Prostata-pulsator
Fun Factory Stronic Zwei G-punkt- og Prostata-pulsator
kr 1 699,00
Legg i handlekurv
Fun Factory Stronic Zwei Anal Pulsator
Fun Factory Stronic Zwei Anal Pulsator
Fun Factory Stronic Zwei Anal Pulsator
Fun Factory Stronic Zwei Anal Pulsator
Fun Factory Stronic Zwei Anal Pulsator
Fun Factory Stronic Zwei Anal Pulsator

Fun Factory Stronic Zwei G-punkt- og Prostata-pulsator

4.5 (1)
kr 1 699,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Fun Factory Stronic Zwei er verdens første pulsator som både kan brukes til kvinnens g-punkt og menns prostata. Stronic Zwei pulserer med frem-og-tilbake bevegelser!
 
Fun Factory Stronic Zwei G-Punkt Og Prostata Pulsator er etterfølgeren til den anmelderroste og meget populære Stronic Eins, som i 2012 revolusjonerte markedet for sexleketøy. Stronic Zweis teknologi er internationalt patenteret og den vil med sikkerhet gi deg en opplevelse utenom det vanlige.
 
Stronic Zweis pulserende bevegelser simulerer med støt og gir deg dermed en naturtro opplevelse. Med hele 10 forskjellige rytmer, er du sikret stor nytelse. Selv når du velger det laveste nivået, hvor pulsatoren støter langsomt frem og tilbake, er den nemlig veldig stimulerende.
 
Stronic Zwei som G-punkts pulsator for kvinner

 
Stronic Zwei ble egentlig utviklet for menn, men pulsatoren kan skape minst like stor nytelse hos kvinner! Den bøyde spissen gjør nemlig Stronic Zwei ideell til g-punkts stimulasjon, og kombineret med de deilige, pulserende bevegelsene, er det en revolusjonerende nyhet til alle kvinner som ønsker dype g-punkts orgasmer! Når du bruker Stronic Zwei vaginalt blir du virkelig bortskjemt: Du blir både stimulert på g-punktet ditt, i skjedeåpningen og på de erogene sonene opp mot klitoris og anus - helt uten at du trenger å løfte en finger!
 
Stronic Zwei som prostata pulsator for menn

 
Denne revolusjonerende prostatapulsatoren er for deg som ønsker en dyp anal stimulasjon. Stronic Zwei er nemlig formet anatomisk korrekt, slik at skaftet stimulerer mannens prostata, mens spissen gir dyp stimulasjon og bortskjemmer anusåpningen og mellomkjøttet med kransen på midten av pulsatoren, i takt med det valgte pulseringsprogrammet. Du får, med andre ord, intens stimulasjon og stor nytelse - Stronic Zwei gjør all jobben for deg!
 
Da Stronic Zwei har en diameter på 4,3 cm på det bredeste punkt, anbefaler vi den til dere som allerede har erfaring med analstimulasjon.
 
Slik bruker du Fun Factory Stronic Zwei G-Punkt Og Prostata Pulsator
 
Når du har ladet opp Stronic Zwei så det eneste du skal gjøre er å trykke på 'Fun' knappen slik at pulsatoren tennes. Når du er ferdig med å bruke Stronic Zwei, trykker du igjen på 'Fun' knappen, som har en innebygget 'Lynslukk' funksjon.
 
Fun Factory Stronic Zwei er fremstilt i 100 % medisinsk silikon, som føles mykt og deilig.
 
Bruk Stronic Zwei sammen med et godt vannbasert glidemiddel, f.eks. Fun Factorys eget Toyfluid. På den måten får du en enda mykere og glattere opplevelse og den blir lettere å innføre. Stronic Zwei er 100 % vanntett og kan derfor nytes i dusjen. Stronic Zweis utformning og lekre materialer gjør den dessuten lett å rengjøre.
 
Merk: Stronic Zwei inneholder en magnet og anbefales derfor ikke hvis du har en pacemaker.
 
Medfølger: USB-lader.

Detaljer

MATERIALE: 100 % medisinsk silikon
LENGDE: 22,2 cm
DIAMETER: 4,3 cm på det bredeste punkt
VANNTETT Ja.
VELEGNET TIL PACEMAKER: Nei
BATTERI TYPE: 1 x 1,5V LR1/N (medfølger).
PULSERINGSNIVÅ: 10 forskjellige innstillinger
OPLADBAR: Ja (USB-lader medfølger)

VARENUMMER: 13413.
Anmeldelser
4.5
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Strålende produkt som fyller meg opp og for benene mine til å riste

Fyller meg godt opp og treffer prostata'en min perfekt med de kraftige vibrasjonene. Er desidert min favoritt for å varme opp med før noe større tar plassen.

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no