Fun Toys G-Vibe 2 Anatomical Massager
Fun Toys G-Vibe 2 Anatomical Massager
kr 999,00
Legg i handlekurv
Fun Toys G-Vibe 2 Anatomical Massager  1
Fun Toys G-Vibe 2 Anatomical Massager  2
Fun Toys G-Vibe 2 Anatomical Massager  3
Fun Toys G-Vibe 2 Anatomical Massager  4
Fun Toys G-Vibe 2 Anatomical Massager  5

Fun Toys G-Vibe 2 Anatomical Massager

3.8 (1)
kr 999,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Vil du gjerne ha en vibrator utenom det vanlige, som kan stimulere deg alle mulige (og umulige) steder på kroppen, så er Fun Toys G-Vibe 2 Anatomical Massager et must for deg. 

Den nye og oppgraderte vibratoren er designet med en tredje motor, slik at du kan merke de intense vibrasjonene i de to spissene, og rundt skaftet. Bruk den til indre eller ytre stimuli av kvinnen, eller masser mannens prostata. Her er det kun fantasien som setter grenser for de mange mulighetene. 

Vibratoren har 6 forskjellige vibrasjonsinnstillinger du kan skifte mellom, og disse styres via tre knapper på skaftet. Den har et ergonomisk design med et håndtak i enden og to fleksible spisser, hvilket gjør det enkelt for deg å treffe akkurat hvor det føles best. Spissene kan samles når du fører dem inn, hvor de så folder seg ut igjen og gir større nytelse. 

Fun Toys G-Vibe 2 er laget i miljø- og allergivennlig silikon.Den har en oval form, hvor diameteren er 3,3, cm på sitt bredeste punkt. Den kan føres ca. 15 cm inn. Den lydsvake og vanntette vibratoren opplades enkelt via den magnetiske USB-kabelen, hvor den dermed rekker til hele 4 timer med lek.

Detaljer

MATERIALE: Medisinsk silikon.
FTALATFRI: Ja.
ALLERGIVENNLIG: Ja.
VANNTETT: Ja.
LENGDE: 25 cm (kan førs ca. 15 cm inn).
DIAMETER: 3,3 cm (bredeste punkt).
BATTERITYPE: Oppladbart lithium-batteri (opplader følger med).
DRIFTSTID: +4 timer.
VIBRASJONSPROGRAMMER: 6 forskjellige.
LYDNIVÅ: Svak-mellom.
BETJENING: 3 knapper.
BRUKERMANUAL: Illustrert.
FØLGER MED: Manual, USB-kabel og oppbevaringspose.

VARENUMMER: 13595.
Anmeldelser
3.8
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Veldig god til sitt bruk

Dette er et kvalitetsprodukt som absolutt gjør sin jobb. Hvis du ønsker et produkt som masserer G-punktet, er dette et alternativ som hører hjemme på listen. Det kan også brukes på klitoris og gi en fin opplevelse. Problemet jeg har med dette produktet er at det er vanskelig å kombinere. Jeg liker ofte å variere hvor jeg stimuleres, noe somer ikke er så lett med denne. Utformingen gjør at det er litt klønete å føre den inn. Jeg unngår derfor å ta den ut under kosestunden, da det avbryter leken å måttefomle for å få den inn igjen. Det er kanskje ikke et problem for alle, men for meg er det nok til at jeg som oftest lar denne ligge i skuffen. Les mer

-
5 4 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no