Jes Extender Silver Standard Penisforlenger
Jes Extender Silver Standard Penisforlenger
kr 2 195,00
Jes Extender Silver Standard Penisforlenger   1
Jes Extender Silver Standard Penisforlenger   2

Jes Extender Silver Standard Penisforlenger

1.8 (1)
kr 2 195,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Undersøkelser viser at mange menn ikke er fornøyde med størrelsen på deres penis. Jes Extender kan hjelpe deg med å forstørre penisen din på en naturlig, sikker og dokumentert måte. 

Denne Jes Extender Silver er belagt med ren sterlingsølv og kommer i en stilfull mahognikasse med 8 ekstra forlengerdeler for å oppnå mest mulig presis bruk. I tillegg er det et ekstra mykt frontstykke for maksimal komfort. 

Jes Extender er enkel å bruke, og så er det ett av de beste produkter i verden til menn som ønsker å øke sin penisstørrelse. Inntil videre har over 500.000 menn oppnådd resultater med Jes Extender. 

Penisforlengeren gir resultater alt etter hvor lengde du bruker den. Jo flere timer du benytter Jes Extender, jo større og lenger blir resultatet.

Den oppnådde størrelsen er vedvarende, også fra den dagen du evt. velger å stoppe bruken av forlengeren.

Etter oppstartsfasen anbefales det å bruke penisforlengeren 5-6 timer daglig (evt. om natten), hvilket vil gi resultater allerede etter 2-3 måneder.

OBS! Ringen på Jes Extender som omslutter penisen ved roten er ca. 4,1 cm i diameter. Dette må du være oppmerksom på hvis penisen din er bredere enn dette i slapp tilstand.

Detaljer

MATERIALER: Jes Extender Silver er laget i medisinsk plast og sølvbelagt rustfritt stål.
FTALATFRI: Ja.
LATEKSFRI: Ja.
PAKKEN INNEHOLDER: Jes Extender Penisforstørrer, 1 x mykt forstykke, 1 x gaze, 1 x behagelig reim og 8 ekstra forlengerdeler.
DIAMETER På RING V.PENISROT: 4,1 cm.
LENGDE: Jes Extender passer til en penis på mellom 4 cm og 22 cm i slapp, strukket tilstand.

VARENUMMER: 14815.
Anmeldelser
1.8
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Overpriset, ubehagelig og tungvindt.

Dette var muligens det beste produktet på markedet for 20 år siden. Dette gjelder ikke i dag. For å få en permanent forlengelse kreves det at penis under stress/forlengelse så lenge som mulig. Dette gjør det vanskelig når denne er for smertefull til å ha på. Problemet med dette systemet er at den "kveler"penishodet når man stropper den fast. Og for å få en tilfredstillende strekk i penis må man stramme såpass fast for at penishodet ikke skal skli ut. Den instense smertennår man kjenner man begynner å skli ut og huden på penishodet kommer i klem er noe jeg ikke unner noen. En konsekvens av å måtte stramme til er at penishodet misterblodgjennomstrømning og man må med jevne mellomrom ta av systemet og massere inn friskt blod igjen. Ikke sov med dette systemet, du risikerer koldbrann i penis. Oppsumert:Veldig tungvindt, ubehagelig og overpriset. Opplevde ofte kniping, smerter og generelt ubehag. Ubehaget kan minskes litt ved å snurre silikonbånd, eller tøy rundtpenishodet før man stropper den fast. Anbefaling: Se etter alternativer basert på "vakuum" på penishodet som ikke stopper blodgjennomstrømning. Heldigvis finnesdet 2.parts produsenter som har laget et festesystem basert på vakuum, som passer til JES-extender om du allerede har produktet. Les mer

-
5 2 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no