TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Jes Extender

Jes Extender er et dansk selskap som siden 1995 har hatt suksess med sine penisforstørrere for menn. Resultatene er klinisk bevist, og mer enn 250.000 menn verden over har brukt Jes Extender med fantastiske resultater.

Jes Extender - Penisforlengeren som revolusjonerte verden

Jes Extender - For en permanent lengre penis

I 1994 skjedde det noe som endret verden. Revolusjonen gikk forbi nesen på de fleste mennesker, men for mange menn var det en letteste av det største kaliber. I 1994 så nemlig Jes Extender dagens lys, og den danske penisforlengeren ble lynraskt en stor suksess. Plutselig kunne menn over hele verden på en naturlig, sikker og behagelig måte få en lengre penis. Dagene med piller eller tvilsomme kirurgiske inngrep var nå over. Med Jes Extender øker du ikke kun størrelsen på din penis, for to øker også følsomheten, hvilket igjen vil forbedre ditt sexliv. Mange menn får også større selvtillit, så det er mnage fordeler ved å bruke en Jes Extender penisforlenger.

Jes Bech Müller er mannen bak Jes Extender. Da han skapte penisforlengeren, ønsket han å lage et smertefritt alternativ til de penisforlengerne som allerede var på markedet. Dessuten ville han gjerne skape et produkt som sikret et resultat som varte lenger, og som derfor ville glede brukerne mest mulig. Penisforlengeren Jes Extender lyktes prosjektet i den grad. I løpet av de første fem årene ble over 100 000 penisforlengere solgt til hele verden. Over de neste årene ble dette tallet femdoblet, og den i dag har Jes Extender over en halv million tilfredse kunder.

Slik fungerer Jes Extender

Jes Extender er en av de eneste penisforlengerne på markedet som kan vise til medisinske og kliniske beviser. Produktet er siden 1994 blitt anbefalt av leger når deres pasienter kontaktet dem med forhåpninger om å få større penis. Forklaringen på hvordan Jes Extender virker finnes i den mannlige anatomi: Penisen består av tre samplegemer, to større og ett mindre. De to store svamplegemene er dannet av glatte muskelceller. Når Jes Extender settes på penis, strekkes penisen på en smertefri og naturlig måte. Strekkingen fører til at muskelcellene deler seg på midten og danner to nye celler (en biologisk prosess kalt cytokinese). Når penisforlengeren brukes regelmessig over en lengre periode, økes penisens lengde og omkrets. Det er altså ikke noe hokus pokus over Jes Extender. Det er kort "bare" en penisforlenger som holder det den lover.

Hvis du har spørsmål til hvordan Jes Extender virker, er du velkommen til å kontakte vår kundeserviceavdeling. De har stor kunnskap om alle våre produkter, og de kan enkelt veilede deg omkring bruk av Jes Extender. Vi vet nemlig godt at man med en penisforlenger tukler med noe av de aller helligste. Derfor er det viktig for oss at du føler velinformert og helt trygg når du bruker dette produktet.

Jes Extender - Dansk design og høy kvalitet

Jes Extender fåes i forskjellige versjoner. Du kan få den originale Jes Extender Original Penisforstørrer, som er en av markedets beste og mest solgte penisforlengere. Hvis du vil ha litt ekstra luksus, kan du velge en av de andre modellene, f.eks. med en lekker oppbevaringseske av titanium eller den eksklusive Gold Edition, hvor penisforlengeren er belagt med 24 karat gull. Uansett hvilken versjon du velger, kan du være sikker på å få en penisforlenger av høyeste kvalitet. Penisforlengeren laget av rustfritt stål og medisinsk plast. I pakken medfølger en flott eske samt en DVD med instruksjoner.

Hvis du går rundt og drømmer om å få en større penis, kan du nå gjøre noe med det. Med en penisforlenger fra Jes Extender kan du øke lengden av din penis med opp til 24 % og omkretsen opp til 19 %. Det beste resultatet får du hvis du bruker penisforlengeren 2-4 timer daglig i 6-18 måneder, men jo lengre du bruker penisforlengere, dess bedre blir resultatet. Da du både kan sove med din Jes Extender og ha den på under klærne, vil det ikke være noe problem å anvende den daglig.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful