Kaerlig Økologisk Massasjeolje 150 ml

Klikk på bildene for å forstørre

  • Kaerlig Økologisk Massasjeolje 150 ml
  • Kaerlig Økologisk Massasjeolje 150 ml
  • Kaerlig Økologisk Massasjeolje 150 ml

Kaerlig Økologisk Massasjeolje 150 ml

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 169,00

Beskrivelse

Vil du gjerne skjemme din partner bort og gi ham eller henne en forførende og erotisk kroppsmassasje? Da er Kaerlig Økologisk Massasjeolje perfekt. 

Den er fremstilt av spesialutvalgte natulige ingredienser og hele 95% økologiske ingredienser. Massasjeoljen er AllergyCertified og Svanemerket, og inneholder ingen allergifremkallende stoffer, men kun det aller beste for deg. Med Kaerlig gir du din kropp den kjærlighet og omsorg den fortjener. 

Den lette massasjeoljen har en høy glideevne og etterlater huden silkemyk. Den er ideell til sensuelle forspill og kan brukes utvendig over hele kroppen, også på de intime områdene. Massasjeoljen er ikke velegnet å bruke sammen med kondomer eller sexleketøy. 

Kaerlig Økologisk Massasjeolje er produsert i Danmark og er helt fri for parfyme, glyserin og parabener.

Detaljer

MATERIALE: Økologisk Massasjeolje.
INGREDIENSER: Brassica Napus Seed Oil, Brassica Campestris Seed  Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Tocopherol og Glycine Soja Oil.
ALLERGYCERTIFIED: Ja.
SVANEMÆRKET: Ja.
PARFYMEFRI: Ja.
GLYSERINFRI: Ja.
PARABENEFRI: Ja.
KONDOMSIKKER: Nei.
STØRRELSE: 150 ml.

Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

Anmeldelser

Generell vurdering
Glideevne
Vår favoritt Jeg tror vi har prøvd 10 forskjellige massasjeoljer igjennom tidene, men sjeldent kjøpt den samme flere ganger - det er det slutt på nå! Vi er begge to virkelig glade i å gi hverandre massasje, og prioriterer det som "par-tid" i en travel hverdag- Ofte utvikler massasjen seg til en intim stund, og her skårer Kaerlig utrolig høyt hos oss.
Vi bruker den nemlig også til intimmassasje med god samvittighet og uten at vi opplever noen som helst irritasjoner.
Vi kunne ønske oss at oljen var litt drøyere i bruk, men ellers har vi ingenting å klage på. Duften er helt nøytral og konsistensen er silkemyk, og blir ikke klissete underveis.
5 5 1
Generell vurdering
Glideevne
Elsker den! Den er akkurat like deilig som jeg håpte. Glideevnen er virkelig god og man kan massere lenge uten å skulle ta mer på. Den blir heller ikke klissete eller tørker inn umiddelbart, så for meg er den akkurat slik en massasjeolje skal være. Og at den er økologisk gjør jo bare det hele enda bedre.
5 5 1
Generell vurdering
Glideevne
Helt ok God glideevne, men lukter ikke godt. Skal ha en nøytral lukt, men den er pyton. Hvis man ikke bruker den i nærheten av nesen så er den fin! ;-)
5 4 1

Du anmelder: Kaerlig Økologisk Massasjeolje 150 ml

Hvordan bedømmer du produktet? *

Du vil kanskje også like: