Bedre Sex for Par

Her finner du forskjellige produkter som kan hjelpe dere til å oppnå bedre sexopplevelser. Velg mellom velduftende massasjeoljer og -lys, småspill og leker, og diverse småartikler.

Mest populære kategorier
Mest solgte produkter
Alle produkter
Side 1 av 3

1 til 48 av 136

Side 1 av 3

1 til 48 av 136

Bedre sex for ham og henne

Her finner du et bredt utvalg av produkter som kan forbedre opplevelsen for dere begge under sex.

For kvinner kan vi nevne Sensuva On, som kan påføres klitoris og øker blodomløpet, og derfor får berøringer til å merkes tydeligere.

For menn finnes en rekke produkter som midlertidig kan nedsette følsomheten i penis, og dermed gjør det mulig å holde lenger.

Disse produktene finnes både som spray og krem, og en del av dem har den ekstra effekten at de øker blomomløpet i penis så ereksjonen blir hardere og holdes bedre.

 

Massasjeolje kan være et sexy tilskudd til forspillet eller under sex. Massasjeolje er perfekt til nær kroppskontakt og erotisk massasje fordi den gjør opplevelsen mer intens.

Et spennende alternativ til massasjeolje er massasjelys. Du lar lyset brenne til en del er smeltet, og så bruker du den varme oljen til forførende massasje.

Er du i tvil om hva du skal velge er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice som står til rådighet med veiledning og råd.