Bedre Sex for Par

Trenger dere litt ny inspirasjon som kan gi ny giv til sexlivet? I denne kategorier finner du forskjellige produkter som kan hjelpe dere til å oppnå bedre sex for par. Bedre sexopplevelser kan oppnås ved å sette den rette stemingen med velduftende massasjeoljer og -lys, småspill og leker, og andre diverse småartikler. Gå på oppdagelse, og finn deres nye favoritt her. 

Mest solgte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
2Seduce (1)
baseks (1)
Beffy (1)
Big Boy (1)
Bijoux Indiscrets (5)
Blivved (1)
Bodyfun (2)
Bull Power (1)
CoolMann (1)
D'Laros (1)
Doc Johnson (1)
Durex (3)
Ecooking (1)
Eros (5)
Flutschi (1)
Glyde (1)
Hot (3)
Intimate Earth (7)
Intimate Organics (1)
Joan Ørting (3)
Joydivision (5)
Just Play (3)
Kaerlig (2)
Kama Sutra (1)
LaCire (1)
Lelo (1)
LELO (1)
Magic Gel (1)
Master Series (1)
Medintim (2)
Moreamore (1)
Ohnut (1)
Penis XXL (2)
Petits Joujoux (3)
Pharmquests (1)
pjur (7)
Protex (1)
Relaxxx (2)
RFSU (2)
Sensuva (12)
Shunga (10)
Sinful (8)
Skins (7)
Slube (2)
Swede (5)
Swiss Navy (1)
System JO (3)
Touché (2)
Viagel (1)
ViaGel (1)
Viamax (2)
WaterGlide (1)
Wicked (1)
YesforLov (5)
Zestra (2)
Vis alle 158 produkter
Du har sett 42 av 158 produkter
Vis flere

Produkter som kan gi bedre sex for par

Opplev orgasmer på en helt ny måte

For dere som er i et parforhold, er det stor sannsynlighet for at dere allerede kjenner hverandre veldig godt. Både på det personlige plan, men også på det fysiske. Dere vet hva dere liker ved hverandre, og hvilke ting som skal til for å få den andre i støtet. Men hvis vi fortalte dere, at det finnes bedre sex for par, eller enda bedre, kun ved å tilføre enkle produkter, ville dere så tro på oss?

Fakta er at man alltid kan gjøre et eller annet som kan sikre dere bedre orgasmer og enda bedre opplevelser med hverandre i dobbeltsengen. Her på siden finner dere en lang rekke produkter som er godt egnet til å gi bedre sex for par, og som kan være med på å gi nye og sanselige opplevelser med hverandre. Her kan dere finne alt fra deilige massasjeoljer til orgasmegeléer og deilig myke glidekremer som kan høyne de frekke, intime øyeblikkene dere har med hverandre.

Bedre sex til ham og henne = bedre sex for par

Her på siden finner dere en rekke forskjellige produkter som er gode for både ham og for henne, og som kan gi bedre sex for par. Felles for dem alle er at de er med til å sikre dere begge bedre sex. Ta for eksempel en lekker massasjeolje. Med den kan dere invitere hverandre på en intim massasjeaften, hvor dere kan bytte på å smøre inn hverandre og dermed merke hverandres kropper helt tett på. Muligvis på en helt annen måte enn dere tidligere har vært vant til.

I kategorien finner dere også en rekke forskjellige stimulerende geléer som kan stimulere både ham og henne. Til henne finnes det ulike varianter orgasmegeléer, som er en gelé som inneholder pirrende ingredienser som eksempelvis menthol, som øker følsomheten i klitoris. Til ham finner dere blant annet forskjellige former for delay sprays, som kan være med på å forlenge opplevelsen, ettersom han kan holde ut lenger enn han pleier - til glede for dere begge. Han kan også trene seg opp til å holde lenger i sengen med det app-styrte onaniproduktet MYHIXEL TR, og dermed forbedre utholdenheten sin på langvarig sikt.

Finn nye favoritter

Hos Sinful finner i et stort utvalg forskjellige produkter som kan være med til å gi dere bedre sex for par, eller enda bedre om det allerede er på et godt nivå. Selv om det her i kategorien mest av alt er produkter som kan være med på å høyne intimiteten mellom dere, finnes det naturligvis også et vell av andre produkter som også kan fås hos Sinful. Uansett om dere er på jakt etter nytt sexleketøy, et kinky kostyme eller et frekt spill, har vi alt du trenger og drømmer om. Nettbutikken vår bugner av de frekkeste testvinnerne og de nyeste trendene både innen frekt undertøy og sexleketøy.

Til ham finnes det eksempelvis et stort utvalg frekke onaniprodukter som både kan brukes hjemme under en deilig solostund, eller når du er ute på farten. Til henne finnes det et vell av lekre parvibratorer, som med pulserende vibrasjonsmønstre kan sende henne til den syvende himmelen. Det er naturligvis ikke det eneste vi har til kvinner og menn - gå på oppdagelse rundt i shoppen vår, og bli fristet av alle de tingene som kan gi bedre sex for par. Trenger dere litt lek og moro, kan dere kanskje prøve et erotisk brettspill?

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no