Kaerlig

Kaerlig er en serie intimprodukter som er produsert i Danmark. Kaerlig er fremstilt av nøye utvalgte økologiske og naturlige ingredienser og inneholder kun det beste for deg og din kropp. Store deler av serien er Svanemerket og allergisertifiserte, og alle produktene er milde, effektive og bidrar til et økt seksuelt velvære.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Vis alle 7 produkter

Kaerlig - Intimitet helt uten kjemi

Unngå unødvendig kjemi

Når du skal anvende produkter på dine mest intime områder av kroppen, tenker du egentlig over hva produktene inneholder? Det gjør nok de fleste, fordi det ikke er særlig mange som ønsker å få kjemisk påvirkning på de stedene hvor huden er aller mest følsom. Kaerlig er en serie med intime pleieprodukter som er produsert helt uten unødvendig kjemi, sånn at du kan få den mest rene og naturlige opplevelsen når du bruker intimprodukter.
Din sikkerhet for å unngå kjemi finner du blant annet i det faktumet at produktene fra dette merket blir produsert i Danmark under ordna forhold, hvor det blir tatt hensyn til alt fra hygiene til arbeidsforhold og naturligvis også innholdsstoffer i produktene. Du kan med andre ord være helt trygg når du tar i bruk disse produktene på dine mest intime områder. Da de intime produktene kan bryske seg med flere sertifiseringer som Svanemerket og AllergyCert, er du sikret en god og miljøvennlig type intimprodukter når du velger produkter fra dette skandinaviske merke.

Nordisk design og følelse med Kaerlig

Bak Kaerligs produkter står Mathilde Mackowski, som også er medstifter av Sinful. Hennes visjon med de lekre, økologiske intimproduktene, var at de i tillegg til å være uten unødvendig kjemi også skulle ha et design som gjorde at man gjerne ville ha det stående fremme på badet eller i soverommet. Derfor ble det lagt stor vekt på hvordan produktene skulle se ut underveis i designprosessen.
Derfor er alle produktene fra Kaerlig pakket inn i en minimalistisk, nordisk emballasje, hvor det enkle og sofistikerte er i fokus. Her er fargene hvit og grønt et gjennomgående tema. Den grønne fargen er med på å lede tankene hen på en miljøriktig tilgang til verden, og den hvite fargen leder tankene på renhet og naturlighet. Når de to fargene kombineres, skaper det en perfekt skandinavisk symbiose, som gjør produktene til et flott, nordisk innslag på badehyllene. Her kan man nemlig godt la produktene stå fremme sammen med de andre kremene og parfymene.

Kun det beste for deg

Tanken bak Kaerlig, er at kun det beste er godt nok til deg. Mange kvinner bruker mye energi på å sikre seg, at det de smører barna sine inn i, er uten noen former for kjemi. Derfor er tanken med Kaerlig, at det også skal være mulig for mødrene selv å kunne bruke produkter som kan være med på å gi dem en følelse av luksus, uten at det går på kompromiss med deres tanker om miljøbevissthet.
Kaerlig er det opplagte valget til deg, som gjerne vil ha produkter som er laget av de reneste, mest naturlige ingredienser, og hvor det er tenkt en ekstra gang på detaljene. Blant produktene i denne serien finner vi blant annet verdens første svanemerkede glidekrem, som er med på å sikre deg en god og hudvennlig opplevelse i intime situasjoner hvor din velvære er i fokus. I tillegg inneholder serien blant annet også en intimsåpe og en massasjeolje, som er laget av økologiske ingredienser, og som kan gi deg en følelse av velvære, enten om du tar den med i dusjen, eller når du skal gi eller motta massasje.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no