LELO F1s Developers Kit RED Onaniprodukt

Klikk på bildene for å forstørre

 • LELO F1s Developers Kit RED Onaniprodukt

LELO F1s Developers Kit RED Onaniprodukt

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 1 445,00

kr 1 159,00

Tilbudet varer så langt lageret rekker.

  Beskrivelse

  Gjør deg klar til å møte den revolusjonerende F1s Developers Kit RED Onaniprodukt fra det svenske og eksklusive merket LELO.

  Gi penisen din en behandling den aldri har fått før med LELOs unike og innovative teknikker. F1s kan både vibrere forsiktig og kraftig med de mange intensitesnivåene styrt av produktets to motorer. Samtidig gir F1s SenSonic stimulering deg muligheten til å bli pirret med soniske bølger, som gir nytelsen en ekstra dimensjon.

  Du kan styre intensiteten med "+"- og "-"-knappene på F1s kontrollpanel. Med den smarte Cruise Control-funksjonen kan du dessuten holde intensiteten konstant, så du får den nødvendige kraften til å gi deg de sterkeste orgasmene.

  Med LELOs gratisapp kan du styre onaniproduktet fra smarttelefonen din og få tilgang til informasjon om din egen prestasjon. Informasjonen innhentes fra 10 innebygde og høyteknologiske sensorer.

  Du får også tilgang til verdens første Software Development Kit for onaniprodukter. Dermed får du muligheten til å utvikle appen til F1s-en din.

  F1s Developers Kit har et maskulint og ekslusivt design. Under det harde skallet gjemmer det seg en myk hylse med pirrende riller og du kan dessuten følge med på utviklingen underveis gjennom vinduet.

  Den er vanntett og lades enkelt opp med USB-kabelen som følger med. Du får i tillegg en oppbevaringspose, en sexleketøysrens og mye mer med på kjøpet.

  Detaljer

  MATERIALE: Silikon, ABS-plast og aluminiumlegering.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEKSFRI: Ja.
  VANNTETT: Ja.
  LENGDE: 14,3 cm.
  YTRE DIAMETER: 7,1 cm.
  INDRE DYBDE: 11 cm.
  INDRE DIAMETER: 5 cm.
  VIBRASJONER: Skreddersydd.
  SENSONIC STIMULATION: Ja.
  CRUISE CONTROL: Ja.
  BATTERITYPE: Oppladbart (USB-kabel følger med).
  LADETID: 120 min.
  BRUKSTID: 120 min.
  APP: LELO Demo til iOS og Android.
  TILSLUTTES VIA: Bluetooth.
  FØLGER MED: LELO sexleketøysrens 60 ml, "Don't. F1s experiment in progress"-skilt, 2 stk LELO vannbasert glidemiddel 5 ml, USB-kabel til lading og oppbevaringspose.
  BRUKSANVISNING: Engelsk, spansk, tysk mfl.
  NB! Benyttes produktet i forbindelse med den foreslåtte app, må vi gjøre deg oppmerksom på at appen kan innsamle data om din bruk av produktet og appen. Deling av data kan begrenses i appens innstillinger. For mer informasjon henviser vi til app-innehaverens privatlivspolitikk. Sinful er ikke ansvarlig for din bruk av appen.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  ikke verdt pengene Dette er ikke verdt 1500 kr.
  vanskelig og koble sammen med app på tlf. tar lang tid og mange prøvninger. tar lang tid på og få utløsning og er veldig sår på hodet etterpå..
  5 2 1

  Du anmelder: LELO F1s Developers Kit RED Onaniprodukt

  Hvordan bedømmer du produktet? *

  Du vil kanskje også like: