LELO Hula Beads Roterende Vibratoregg
LELO Hula Beads Roterende Vibratoregg
kr 1 495,00
Legg i handlekurv
God pris
LELO Hula Beads Roterende Vibratoregg bilde av emballasje 1
LELO Hula Beads Roterende Vibratoregg bilde av emballasje 2
LELO Hula Beads Roterende Vibratoregg bilde av emballasje 3
LELO Hula Beads Roterende Vibratoregg produkt i hånd 4
LELO Hula Beads Roterende Vibratoregg produkt i hånd 50
LELO Hula Beads Roterende Vibratoregg

LELO Hula Beads Roterende Vibratoregg

4.0 (5)
kr 1 495,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

LELO Hula Beads, et revolusjonerende vibratoregg, er det første på markedet som både roterer og vibrerer. Kombinasjonen av rotasjoner og vibrasjoner gjør Hula Beads svært pirrende. Egget kan med fordel brukes av par, f.eks. hvor din partners bevegelser styrer vibrasjonenes intensitet og hurtighet.
 
Hula Beads er også utmerket til bekkenbunnstrening. Eggets bevegelser aktiverer og utfordrer bekkenbunnsmuskelaturen. Dette er en mer effektiv trening enn ved normale vaginakuler.
 
Hvis du foretrekker kan du kun føre den øverste roterende kule opp. På denne måten vil den vibrerende kule bortskjemme den følsomme skjedeåpningen med deilige vibrasjoner. Alternativt kan du føre hele egget opp og la den roterende kule massere G-punktet ditt.
 
Hula Beads leveres med LELOs unike SenseMotion fjernkontroll som gjør det lettere og mere pirrende å fjernstyre bevegelsene til egget . Fjernkontrollen gjør det mulig å velge mellom seks forskjellige og forhåndsinnstilte vibrasjonsprogrammer, og to programmer som du selv skaper med dine bevegelser. Du kan altså lage ditt helt eget og unike vibrasjonsprogram bare ved å bevege fjernkontrollen. Dermed oppnår du en mer intens og levende opplevelse med din partner, enn det som er mulig med vibratoregg fra andre produsenter.
 
Det stilrene og lekre Hula Beads vibratoregg er oppladbart og fremstilt i matt silikon av høy kvalitet, så du får en myk og behagelig overflate. Vi anbefaler at du bruker et godt vannbasert glidemiddel sammen med Hula Beads, for å få en enda bedre opplevelse. Det blir også mer behagelig å innføre egget.
 
Følger med: Trådløs fjernkontroll, lader og oppbevaringspose.

Detaljer

MATERIALE: Kvalitets ABS og silikon.
FTALATFRI: Ja.
VIBRASJONSNIVÅER: 6 forhåndsinnstilte og 2 unike som skapes med fjernkontrollens bevegelser.
LENGDE, HULA BEADS: 9,8 cm
DIAMETER, HULA BEADS: 3,6 cm på det bredeste sted
DIAMETER, FJERNKONTROLL: 6 cm
HØYDE, FJERNKONTROLL: 2,3 cm.
REKKEVIDDE: Opp til 12 meter.
LADETID: 2 timer
BRUKSTID: Opp til 1,5 time
STAND-BY TID: Opp til 90 dage
VEKT: 67 gram.
BATTERI: Li-Ion 3.7v 200mAh + 2 x AAA til fjernkontroll (medfølger).
MANUAL: Engelsk, svensk.
LYDNIVÅ: Mellom.

VARENUMMER: 13902.
Anmeldelser
3.9
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (5)
Bra

Siden jeg allerede har et trådløst Vibe Therapy Reign egg, men ikke syntes vibrasjonene var så sterke som jeg kunne ønske meg, valgte jeg å kjøpe Lelo Hula Bead sitt roterende vibrator-egg i håp om kraftigere vibrasjoner. Siden den også var roterende og pirrende på samme tid, måtte den kjøpes (selv om jeg syntes prisen var litt forhøy) Egget er definitivt kraftigere og vibrerer også godt mens det roterer. Den medfølgende fjernkontrollen er fantastisk og kan snus som du vil samtidig som den gir en finvibrerende følelse. Den er veldig enkel å sette opp og holder seg på plass. Et godt produkt, men hadde høye forventninger om at det virket "mye mer" kraftig mtproterende, pirrende og vibrerende, men som fortsatt brukes flittig. Les mer

-
5 4 1
Spennende

Er godt fornøyd med egget, det er brukervennlig, akkurat som fjernkontrollen er en hit. Men er skuffet over batteriet. Gitt at det er et li-on batteri, bør det ikke lades ut i skuffen på 2-3 dager. Det tar veldig lang tid å lade opp, og det er derfor jeg ladet det opp etter rengjøring. Når den skal brukes på nytt er det ca 2 timers ventetid. Les mer

-
5 4 1
Skuffende

Ble nok ingen "hula hula" med disse.. Materialet er silkemykt, men trekker ned for svake vibrasjoner og mye støy. Ikke et produkt for de som krever det lille ekstra

-
5 3 1
Et must for alle kvinner!

Fantastisk objekt som man kan bruke både til nytte og fornøyelse. Bruk den som bekkenbunnstrener på promenaden og til tilfredstillelse på natten! Kan kun anbefale! :o)

-
5 5 1
God

Ettersom jeg allerede hadde et Vibe Therapy Reign trådløst egg, men ikke syntes at vibrasjonene var like kraftige som jeg ønsket, så valgte jeg å kjøpe Lelo Hula Beads roterende vibratoregg i håp om kraftigere vibrasjoner. Da det også var roterende og pirrende, så måtte det kjøpes (selv om jeg synes prisen var litt stiv). Egget er utentvil kraftigere og det vibrerer også godt, samtidig som det roterer. Den medfølgende fjernkontrollen er fantastisk og kan dreies slik man vil, mens den gir en deiligvibrerende følelse. Det er veldig lett å sette opp og det holder seg på plass. Et bra produkt, men jeg hadde store forventninger til at den virket "mye mer"kraftig i både dens rotasjon, pirring og vibrasjon. På tross av dette blir det flittig brukt. Les mer

-
5 4 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no