LELO Nea Oppladbar G-punktsvibrator
LELO Nea Oppladbar G-punktsvibrator
Spar 66%
kr 249,00
Legg i handlekurv
Spar 66%
LELO Nea
LELO Nea
LELO Nea
LELO Nea
LELO Nea
LELO Nea
LELO Nea
LELO Nea
LELO Nea

LELO Nea Oppladbar G-punktsvibrator

4.4 (1)
kr 748,00 kr 249,00
Tilbudet varer så langt lageret rekker

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

LELO Nea er en liten og fin klitorisvibrator med et uskyldig design. Den er perfekt til deg som er nybegynner - spesielt på grunn av den lille og diskrete størrelsen, samt muligheten for rolige og milde vibrasjoner.

Nea er lett bøyd på midten og vil derfor legge seg tett inntil kroppen din når du bruker den. Start vibratoren og la den hvile mot klitoris - den kan ligge uten at du behøver å holde den.

Vibratorens flate form gjør den meget enkel å bruke, også samtidig som du elsker med partneren din.

Nea har et pent design. Den har en blank overflate som gjør den veldig stilfull. Den er dekorert med et mønster av blomster som gir et feminint utseende.

Under det feminine ytre har Nea effektive vibrasjoner. Du kan velge mellom seks lydsvake vibrasjonsstyrker - fra ganske mild til meget kraftig. Nea 4 har også pulserende vibrasjonsmønstre som gir en helt annerledes og pirrende stimulasjon.

Vibratoren er laget i polert ABS-plast som føles behagelig mot huden. Påfør eventuelt litt vannbasert glidemiddel for å gjøre Nea enda mykere og glattere. Vi anbefaler LELO's eget glidemiddel til sexleketøy. Rengjør Nea med LELO's Rengjøringsspray.

Nea er oppladbar. En lader, en stilig satengpose for oppbevaring og manual (flere språk) følger med i den fine esken Nea leveres i.

Når du kjøper LELO Nea, anbefaler vi at du også kjøper:
- LELO’s Rengørings spray.
- LELO’s Vannbaserte glidemiddel.

Detaljer

MATERIALE: Polert kvalitets ABS-plast.
FTALATFRI: Ja.
STØRRELSE: 7,5 x 3,6 x 2,5 cm.
VEKT: 37 gram.
VANNTETT: Nei.
BATTERI TYPE: Oppladbar litium.
VIBRASJONSNIVÅER: 4 mønstre/6 styrkenivåer.
LYDNIVÅ: Ytterst lydsvak.
BETJENING: 2 knapper.
BRUKSTID: Opptil 7 timer.
STANDBY TID: Opptil 90 dager.
MANUAL: Engelsk, svensk.

VARENUMMER: 10412.
Anmeldelser
4.3
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Tettpakket glede

Denne lille klitorisvibratoren har gitt meg mye glede. Jeg fikk min Nea i bursdagsgave av kjæresten min for tre år siden, og etter det har den blitt flittig brukt (både med og uten han). Jeg er veldig fornøyd med produktet, men hvis det er en negativ ting å kommentere, så er det at den kan i noen situasjoner være vanskelig å bruke under sex,ettersom man må holde den på plass nesten hele tiden. Jeg har ikke brukt de forskjellige programmene noe særlig, men de kan være god å ha noen ganger. Jeg foretrekker denjevne økningen i vibrasjoner som man selv kan bestemme med enkle tastetrykk, den er også veldig lett å kontrollere vibrasjonene på. Når det kommer til lyd er den veldigstille, helt til man kommer opp på de sterkeste vibrasjonene, da hører man den litt. Låsefunksjonen er også fin å ha, ettersom jeg har reist mye og aldri hatt problemermed vibrerende bagasje. Orgasmegaranti: 98% suksessrate for meg. Dersom du vurderer å kjøpe en klitorisvibrator, så anbefaler jeg virkelig denne! Les mer

-
5 4 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no